-
iceman1414
Medium Star
Re: Facebook
hrozné to je a stále keď príde niečo nové tak je to horšie
Ja mám veľmi veľkú prosbu, či by mi s týmto niekto vedel na diaľku pomôcť.
Nejde o môj facebook, ale tetin. Mala mobil v oprave (nepočula v telefóne), a keď jej ho vrátili a nainštalovala si messenger, všetky správy jej prekladá do angličtiny.
Nastavenia, upozornenia atd... to má v slovenčine. Ale keď mi napr. napíše správu (či už cez messenger alebo facebook), automaticky sa to preloží do angličtiny.
Ja som to skúšala vo svojom fb, že keď pomením nastavenia jazyku, či mi to začne robiť. Ale nie.. Takže neviem, kde je chyba.
//edit: Tak mobil znova nejde, šiel zas do opravy. Uvidíme, ako to pôjde potom, keď sa tam dá všetko nanovo.
Nejde o môj facebook, ale tetin. Mala mobil v oprave (nepočula v telefóne), a keď jej ho vrátili a nainštalovala si messenger, všetky správy jej prekladá do angličtiny.
Nastavenia, upozornenia atd... to má v slovenčine. Ale keď mi napr. napíše správu (či už cez messenger alebo facebook), automaticky sa to preloží do angličtiny.
Ja som to skúšala vo svojom fb, že keď pomením nastavenia jazyku, či mi to začne robiť. Ale nie.. Takže neviem, kde je chyba.
//edit: Tak mobil znova nejde, šiel zas do opravy. Uvidíme, ako to pôjde potom, keď sa tam dá všetko nanovo.
-
hojko
Site Admin
- Kontaktovať používateľa:
Ma normalny origo Facebook aj Messenger stiahnuty z Google Play, pripadne App Store u iPhone??? Pozeral som Messenger aj Facebook, nikde nevidim moznost prekladania.
Mne sa po aktualizaci na iPhone a iPade prehodil FB do slovenciny, neviem kde to mam zmenit naspat...

Potrvdzujem. Systemovy jazyk na iPhone mam slovencinu a FB jazyk anglinu. Od tej aktualizacie je FB app v systemovom jazyku a neviem najst miesto, kde zjednat napravu.
-
hojko
Site Admin
- Kontaktovať používateľa:
Farma na zvysovanie lajkov na FB: http://www.mojevideo.sk/video/2a5a5/cin ... lajky.html
-
K-u-b-i-a-k
Addict
Brutál 
-
Old Dirty Bastard
Guru
FB je na toto idealna platforma. na inych mozu dalsie firmy spustit protibiznis. znizovanie hodnoty popularneho obsahu.
co je za tym ak jednu osobu vidim offline 1m ? Tyka sa to FB na chrome,opere , vseobecne na pocitacu.
uz dlhsie to pozorujem
uz dlhsie to pozorujem
Že má s tebou vypnutý chat.
no ale na mobile to vidno normalne ze offline alebo online len na pc proste , takže vypnutý chat ?
nemusi mat vypnuty chat, staci ak tej osobe niekto posle spravu...ale je to cele dobugovane, takze sa na to vobec nespoliehaj
FB vyhodil v nastaveniach pre Android moznost vypnut upozornenia na zive videa? Lebo v nastaveni ani v upozorneniach to nevidim. Kamarat bol cez vikend na koncerte a 10 notifikacii po sebe pomaly na kazdu pesnicku - bolo to otravne.
-
iLoveCurry
Light Expert
nemusí mať len s tebou vypnutý chat ale celkovo vypnutý, a ak niečo robí na fb ale ma vypnutý chat tak sa tam ukazuje tá minúta
Chalani ktoré je to nastavenie na fb, že posty čo lajkujem a pod budú vidieť iba priatelia? Neviem to tam nejako nastaviť, ďakujem! 
myslím že je to to "príspevky, ktoré ste..."
ja to tam nevidím ,kde to je? Díkykajko21 napísal:myslím že je to to "príspevky, ktoré ste..."
A ešte osoba, ktorá má vidieť príspevky ktoré lajkuješ, musí mať pri tebe zaškrtnuté sledovanie.
Ten veľký nápis Filtre a 7. riadok pod tým
-
K-u-b-i-a-k
Addict
Nemáte posledné dni problém s Messengerom a notifikáciami pri vypnutej obrazovke?