Dakujem za pomoc
pocitac sa sam preberie zo spanku
pocitac sa sam preberie zo spanku
Zdravim, mam taky problem ze vzdy ked ntb nemam zapojeny v sieti a mam ho rezime spanku tak po nejakom case sa automaticky preberie a tym padom sa mi aj rychlejsie vybija baterka, ale ked je zapojeny v sieti tak toto nerobi. Skusal som nieco pohladat v nastaveniach cim by som to zmenil, ale nic som nenasiel.
Dakujem za pomoc
Dakujem za pomoc
Re: pocitac sa sam preberie zo spanku
Maš pripojenú myš? Ak hej skus odfajknuť toto:
A to isté aj v "Klávesnice"
nie, praveze to robi ked neni pripojena externa mys ani klavesnica
Skus prikazy a postupy z tejto temy: notas-sa-sam-prebudi-d-t186675.html
pozeral som historiu eventviewer a ukazuje mi ze v tom case boli instalovane aktualizacie na program onenote a ine, ako by som to mal vypnut aby to neinstalovalo?
Otvor si planovac uloh (win+r a potom "Taskschd.msc"), tam uvidis naplanovane ulohy. Pri kazdej skontroluj ci ma v casti podmienky povolene zobudit pocitac. Mozes tiez zaskrtnut, aby sa ulohy spustali iba pri pripojenej nabijacke.
Alebo globalne by to malo ist takto: https://superuser.com/questions/958109/ ... ing-in-bag
Mne to vsak svojho casu nepomohlo a musel som to rucne menit pri jednotlivych ulohach.
Alebo globalne by to malo ist takto: https://superuser.com/questions/958109/ ... ing-in-bag
Mne to vsak svojho casu nepomohlo a musel som to rucne menit pri jednotlivych ulohach.
spravil som to tiez rucne pri jednotlivych ulohach a tak uvidime co to spravi
tiez mam s tym problem, ale iba ked Windows nainstaluje aktualizacie
na PC som tento problem este nevyriesil, ale notebooku mi pomohlo toto:
na PC som tento problem este nevyriesil, ale notebooku mi pomohlo toto:
Nepomohlo to, ntb sa stale sam prebudza
Zakaz to vo vsetkych planoch napajania a v obidvoch moznostiach (z baterie a zo siete).
Tak ,ak sa prebudí , zapni si cmd a vlož tam powercfg/lastwake a daj sem screen.