Kvalitna herna mys
-
Michaelo
Hardcore addict
- Kontaktovať používateľa:
Re: Kvalitna herna mys
Preco nie? Pre mna len kvoli tomu ze nema zavazia a shift button, inak zo vsetkych co som skusal je jedina co mi fakt dobre sadne do ruky a ma aspon ako tak dost tlacitiek v ok rozlozeni...
Kedysi som aj ja mal rád ťažšie myši, no radšej si kúp podložku zameranú na "Control", niečo ako Steelseries QCK (t.j. drsnejšia) a ľahkú myšku ako ťažkú.
-
Michaelo
Hardcore addict
- Kontaktovať používateľa:
Mne nejde o podlozku, mne ide proste o vahu mysky, ja mam rad tazke, kedze tie lahke casto nechtiac zdvihnem, lebo niekedy aj zabudnem ze nieco drzim 
Proste potrebujem vacsiu a tazsiu mysku s vacsim poctom tlacitok, ktora ale nema na boku prilepeny telefon
Proste potrebujem vacsiu a tazsiu mysku s vacsim poctom tlacitok, ktora ale nema na boku prilepeny telefon
-
xH4wK
No tak G403 dorazila, celkovo vyzera a funguje dobre akurat ma z nej proste boli ruka, nechapem preco... mozno preto, ze jej zadok je strasne vysoky ?
G403 celkovo nie je extra vysoká. Skús rôzny uchop a hlavne si s ňou trošku uži - ak by ani tak nešmakovala, tak buď vráť alebo hoď to do bazáru.
-
xH4wK
reklamoval som to, ze koliesko aj senzor ! nie su perfektne upevnene a trasu sa, robil som aj test kde som prelepil senzor paskou a zatriasol myskou pri kresleni do paintu a v porovnani s g502 sa senzor nenormalne triasol na g403
Takze mi posielaju novu mysku obratom
Takze mi posielaju novu mysku obratom
- Prílohy
-
- G502
- 350x700px-LL-97a5059c_g502.png (883 Bajtov) 1315 zobrazení
-
- G403
- 350x700px-LL-31ebaaa0_g403.png (1.13 KiB) 1315 zobrazení
Hrůza, ja som to len tak zo srandy skúsil a nepohol sa kurzor ani o pixel. Každopádne to je jedno, pri komforte výmien u Amazonu by som pokojne menil aj 5 kusov a bol vysmiaty. 
-
xH4wK
No neriesil som to cez amazon ale priamo logitech
Posielaju mi novu a staru nechcu s5, tak ju vezmem do prace asi
Inak skusal som to na 12000 dpi tam to je az vidno riadne
Aha aha, skúsil som tiež 12k a na počudovanie vôbec nič, tak som o to radšej...inak pekne, že si to takto riešil - zaujímavý prístup.
Toto na logitechu milujemxH4wK napísal:No neriesil som to cez amazon ale priamo logitech
Mam rovnaku skusenost s G402 ktorej odisiel iba kabel, chcel som vtedy len vediet, ci ked preletujem kabel a upravim (vymedzim) priechodku do mysi aby tolko netahala za kabel ci dojdem o zaruku a poslali mi novu mys
Ked sa mi na G502 hned nacali skejty asi 3m od kupy, pisal som, ci sa daju niekde kupit nahradne a poslali mi obratom na ich naklady 2 sady. Kurierom. Z NL. WTF.
Preto logitech.
Bože, ľudia, ste toto mohli dať vedieť aj skôr...inak, H4wk, nespísal by si, prosím, v krátkosti priebeh ako si postupoval, prípadne aké kľúčové frázy triggernú nový kus bez potreby vracania starého?
-
xH4wK
Neviem proste som napisal aky mam problem a prilozil rovnake obrazky ako vyssie a potom zavolal s cislom case na UK support 
//autoeditácia príspevku (15 Máj 2017, 11:22)
Reklamoval som aj G502 kedze tiez ma sice mensi ale rovnaky problem so senzorom a taktiez mi vraj poslu novu.
//autoeditácia príspevku (15 Máj 2017, 11:22)
Reklamoval som aj G502 kedze tiez ma sice mensi ale rovnaky problem so senzorom a taktiez mi vraj poslu novu.
Tak to je parádička. A myslel som to tak, že si to formuloval, že chceš reklamovať to a to alebo štýlom, že máš taký a taký problém, že či ti môžu pomôcť?
-
xH4wK
Ano, napisal som proste aky mam problem a potom vytvoril case, nasledne zavolal na support s cislom case, pri g502 este odomna vyziadal fotku so serial number na kabli od mysky a napisanom cisle case na papieriku pri tom.
WoW to aby som testol svoju.
xHawk aj si nejak citil, ze ten senzor nie je 100% ok? Alebo sa to da len "zmerat".
Dikes
xHawk aj si nejak citil, ze ten senzor nie je 100% ok? Alebo sa to da len "zmerat".
Dikes
-
xH4wK
pri g403 som to vyslovene citil ze mam problem s presnostou
Pri g502 nie ale aj tak som im napisal.
//autoeditácia príspevku (22 Máj 2017, 16:24)
Takze, G403 nahradna dorazila no zial, kedze je z rovnakeho batchu ako povodna problem pretrvava a cocka na senzore je stale labilna.. kontaktoval som ich znovu a ZNOVU mi posielaju DALSIU mysku !
... neuveritelne, asi vedia, ze tento problem je u nich a je dost vazny..
Inak povodnu G403 ktoru mam teraz v praci som poriesil nejako takto (obojstranna paska):
Pri g502 nie ale aj tak som im napisal.
//autoeditácia príspevku (22 Máj 2017, 16:24)
Takze, G403 nahradna dorazila no zial, kedze je z rovnakeho batchu ako povodna problem pretrvava a cocka na senzore je stale labilna.. kontaktoval som ich znovu a ZNOVU mi posielaju DALSIU mysku !
... neuveritelne, asi vedia, ze tento problem je u nich a je dost vazny..
Inak povodnu G403 ktoru mam teraz v praci som poriesil nejako takto (obojstranna paska):
Včera som sa videl s bratom a kupoval si herný noťas a k tomu myš gamingovú od nejakej seveskej značk ADX poznáte to niekto alebo je to nejaký noname shit ?