ja uz 4 dni a stale nicpippo napísal: ako si na tom s verifikaciou? u mna su to uz 2 dni a stale nic
Bitcoin, Litecoin, Ethereum a iné kryptomeny
Re: Bitcoin, Litecoin, Dogecoin a iné kryptomeny
-
Old Dirty Bastard
Guru
imho maju dost prace s verifikovanim vsetkych tych novych uctov, ktore si teraz ludia registruju 
vsak ta stranka poriadne ani nefunguje, furt pada, musi byt zahltena.
clovek by tipoval, ze si mozu dovolit poriadny server..
vsak ta stranka poriadne ani nefunguje, furt pada, musi byt zahltena.
clovek by tipoval, ze si mozu dovolit poriadny server..
Registroval som sa na ten litebit no najprv im treba poslať 1 cent ako overenie čo bude pár dní trvať potom tam pošlem ale 10eur na skúšku s tými malými ak to dovtedy nepadne celé
Inak ten Kraken dnes nejde celý deň... škoda, že som nedal do toho ETC to išlo pekne hore a je na Krakene :-/
-
yoggy
tak ja cakam uz skoro 3 dni
a este stale ma neoverili 
-
JaQuBe
Medium Star
- Kontaktovať používateľa:
tiez cakam uz asi 5-6ty den..snad to stihnu dokym pride ten mega dump
Ten Kraken vypadá ako mrtvola
Celý deň to nejde na FB ani nepíšu čo sa deje ani nikde vraj ani nekomunikujú s ľudmi.
-
Old Dirty Bastard
Guru
mne tu tiez nieco nevonia.. tak maju na to, aby len behom posledneho roka odkupili tri dalsie velke zmenarne a poriadne im vlastna stranka nefunguje? to je smiesne..
no podla ohlasov na fb stranke to bude pravdepodobne novy mt gox. skoda, ze prave teraz ked to tak strmo rastie. tipujem, ze ak to pojde dole, tak pojde rovnako dole aj cena btc.
-
JaQuBe
Medium Star
- Kontaktovať používateľa:
kde by som sa teda mal teraz presunut kde mi to verifikuju cim skorej? mate nejake tipy na schopnu burzu ci nazoaj neni ani jedna normalna schopna pri tomto tlaku?
-
Old Dirty Bastard
Guru
vyskusany mam v EU bitstamp.. tam tiez ale verifikacia par dni potrva. potom mozes skusit este coinbase.
//toto by mala byt ceska zmenaren https://changelly.com/
inak po takom rychlom vystupani nastava konecne korekcia o bitcoin padol o 20%, kym vas verifikuju, mozno aj vyhodne nakupite
//toto by mala byt ceska zmenaren https://changelly.com/
inak po takom rychlom vystupani nastava konecne korekcia o bitcoin padol o 20%, kym vas verifikuju, mozno aj vyhodne nakupite
Kraken už celkom ide aj keď ešte spomalene.
Old Dirty Bastard aký máš názor na XRP po tom novom výhlasení čo dali? Dosť optimizmus vladne teraz na nete, vraj to teraz ešte čo to padne a treba nakúpiť.
A čo si myslíš o XLM ( lumen)? Tam sú tiež na nete optimisti vraj do konca roka by mohol byť za 1dollar teraz je 5 centov.
Vraj aj Doge by mohol, nejak sú na nete dosť optimisti všade
čítam hlavne bitcointalk.org a cryptocompare.com
Old Dirty Bastard aký máš názor na XRP po tom novom výhlasení čo dali? Dosť optimizmus vladne teraz na nete, vraj to teraz ešte čo to padne a treba nakúpiť.
A čo si myslíš o XLM ( lumen)? Tam sú tiež na nete optimisti vraj do konca roka by mohol byť za 1dollar teraz je 5 centov.
Vraj aj Doge by mohol, nejak sú na nete dosť optimisti všade
-
Old Dirty Bastard
Guru
XRP je 100% nedecentralizovany premine, vsetky mince spristupnuju tvorcovia podla uvazenia pokial viem. v obehu je 40 miliard a polka z toho je uz zaviazana v roznych kontraktoch kdejakych bank.. neviem.. mozno, ze sa to este zhodnoti, myslienka nie je uplne na zahodenie. kazdopadne neinvestujem zbrklo do niecoho, co narastlo niekolkonasobne behom kratkej doby
uvidim s odstupom casu (aspon par tyzdnov).
lumen vyzera tiez velmi slubne.. tam je potencial, ze dost vyleti. ale podobny projekt na ethereum sieti spustil storj (ktory tam migroval prave kvoli pomalym transakciam bitcoinu). myslim, ze do oboch tychto "cloud" minci sa oplati investovat.
taky doge neviem preco by mal vyletiet.. co nove prinasa na trh.. ako som povedal, imho joke.
//sorry, lumen je blud.. pomylil som si to tusim so sia coin.
lumen vyzera tiez velmi slubne.. tam je potencial, ze dost vyleti. ale podobny projekt na ethereum sieti spustil storj (ktory tam migroval prave kvoli pomalym transakciam bitcoinu). myslim, ze do oboch tychto "cloud" minci sa oplati investovat.
taky doge neviem preco by mal vyletiet.. co nove prinasa na trh.. ako som povedal, imho joke.
//sorry, lumen je blud.. pomylil som si to tusim so sia coin.
Aha dík
tak lumen nie skúsim ten xrp keď ešte viac klesne uvidím zajtra, už to začalo všetko nejako padať dúfam že to nepopadá všetko zase na minimá a 2-3 roky sa zase nič nebude diať, lebo podľa grafov vačšina tých altcoinov 2-3 roky bola cca na rovnakej sume.
-
Old Dirty Bastard
Guru
ked ta trapi to, ze tie mince spadnu, pricom si do nich este ani nezainvestoval a mal by si byt fakticky rad za tento pad, tak to potom nebudes mat nervy na obchodovanie s nimi 
To hej ale bol by som rád keby boli také vlny, bubliny každý mesiac nie raz za dva, tri roky
Ale asi teraz to už nebude také mrtvé ako minulé roky či?
Verifikovali ma na krakene, no len tier2 zatial.
Všetko to padá dole
Keby to teda padlo na minimum za deň, nie teraz to bude klesať rok a výskoky budú minimálne 
Edit// Červeno
https://coinmarketcap.com/currencies/views/all/
Edit2// chytro nasadnite na vlak
Edit// Červeno
Edit2// chytro nasadnite na vlak
-
yoggy
Na krakene mi approvli po par dnoch len prvy tier...
taktiez len Tier 1 po 4 dnoch
Začiatočnícka otázka 
1. Vytvorím si účet na nejakej burze a nakúpim tam LTC alebo BTC
2. Môžem si potom tie LTC (BTC) poslať na moju peňaženku, ktorú mám v PC a ktorú som vytvoril softwarom od Litecoinu alebo Bitcoinu?
3. Ide mi o to, aby som tam tie LTC (BTC) nenechával na burze, ale mal ich radšej doma pod kontrolou ...
Druhá začiatočnícka otázka
1. Presne opačný prípad, dajú sa BTC alebo iná virtuálna mena poslať z mojej offline peňaženky z PC na môj účet na burze?
1. Vytvorím si účet na nejakej burze a nakúpim tam LTC alebo BTC
2. Môžem si potom tie LTC (BTC) poslať na moju peňaženku, ktorú mám v PC a ktorú som vytvoril softwarom od Litecoinu alebo Bitcoinu?
3. Ide mi o to, aby som tam tie LTC (BTC) nenechával na burze, ale mal ich radšej doma pod kontrolou ...
Druhá začiatočnícka otázka
1. Presne opačný prípad, dajú sa BTC alebo iná virtuálna mena poslať z mojej offline peňaženky z PC na môj účet na burze?