Ahojte chcem nastavit thunderbirda tak, pokial spravu zmazem, NEZMAZE ju zo servera len z klienta. Pouzivam gmail (imap) .
Dakujem
Thunderbird
Re: Thunderbird
Ved ked zvolis aby ti v gmail nemazalo spravy, len kopirovalo do TB, tak ti tam ostavaju, aj ked to v TB zmazes.
Nastav si gmail cez pop a nie imap.
Aktualizovala sa mi najnovsia verzia 52.1.1 (32-bit), pouzivam portable verziu a Windows 10 Home 64-bit.
Problem je, ze prve tlacidlo "Get messages" ma podmenu a tam su polozky: "Get all new messages" a jednotlive ucty, no tie tam v novej verzii nie su. Nove maily mi chodia, minimalne z hlavneho uctu, ale ked kliknem na "Get all new messages", zdanlivo sa nic nedeje, predtym sa v status bare zobrazoval aktualny ucet ktory sa kontroluje.
Mate rovnaky problem? Ako mozem opatovne pridat vsetky ucty do danej ponuky?
Dakujem.
Problem je, ze prve tlacidlo "Get messages" ma podmenu a tam su polozky: "Get all new messages" a jednotlive ucty, no tie tam v novej verzii nie su. Nove maily mi chodia, minimalne z hlavneho uctu, ale ked kliknem na "Get all new messages", zdanlivo sa nic nedeje, predtym sa v status bare zobrazoval aktualny ucet ktory sa kontroluje.
Mate rovnaky problem? Ako mozem opatovne pridat vsetky ucty do danej ponuky?
Dakujem.