twitch.tv lagy
twitch.tv lagy
dobry den , vedel by mi niekto povedat preco mi kazdych 5 sekund na hociakom streame na twitch.tv vyskakuje buffering ked pouzivam source kvalitu ? Ak si zapnem statistiky ktore poskytuje twitch tak ukazuje napriklad Playback Rate: 6082.45 Kbps pricom ked si dam speedtest.net tak mam download 35Mbps , robi mi to na kazdom prehliadaci (opera,chrome,firefox) ,ak nastavim nizsiu kvalitu tak to lagovat prestane . Da sa to niako fixnut ?
Re: twitch.tv lagy
pokial si si isty ze net mas ok, tak skus nasledone:
-zmen dns adresu na 8.8.8.8 alebo 8.8.4.4.
- pripadne ikongnito mod v chrome...
- vyskusaj to cez vpn
pokial nepomoze, tak udajne toto je fix
The installation of the Twitch Buffering Fix 1.0.5 CRX for Chrome is not possible via the chrome store. Just download the .crx file, and drag&drop the icon into the chrome extension overview
https://www.crx4chrome.com/extensions/n ... aokhjcncb/
neviem nakolko je to funkcne, pretoze dany problem nemam... zacal by som tou dns...
-zmen dns adresu na 8.8.8.8 alebo 8.8.4.4.
- pripadne ikongnito mod v chrome...
- vyskusaj to cez vpn
pokial nepomoze, tak udajne toto je fix
The installation of the Twitch Buffering Fix 1.0.5 CRX for Chrome is not possible via the chrome store. Just download the .crx file, and drag&drop the icon into the chrome extension overview
https://www.crx4chrome.com/extensions/n ... aokhjcncb/
neviem nakolko je to funkcne, pretoze dany problem nemam... zacal by som tou dns...
rychlost mozes mat hociaku skor by som povedal, ze mas na <> tracert. Alebo ta pripaja na vzdialenejsi server. Plugin vyssie ti snad pomoze. Inac ty stym nespravis nic. Laicky povedane na ceste k serveru je niekde slabe miesto. Ja som mal volakedy problem so SWANOM. Konektivitu beru cez Energotel a ten ma stale posielal do USA a s5 do Europy. Cez Orange takeho haluzne trasy nemam.
Je mozne, ze SWAN mal divne pridelene IP od IANA, teda GeoIP bola niekde uplne mimo, napriklad to spominane USA.