emigracia,imigracia
Re: emigracia,imigracia
Ta mapa ukazuje iba oficialny legalny vek ale realita je uplne ina. Napr India ma podla tej mapy od 18rokov, pritom detske sobase su tam beznym javom/ dokonca aj u batoliat/. Jackb velmi sa nas snazis presvedcit ale skutocnost nezmenis.
seriozne? takze vravis, ze v indii neexistuju svadby pred 18tym rokom, lebo nie su povolene?
to, ze to oficialne nie je povolene a nedostanes na taku svadbu stempel od uradu nic neznamena.
aj na Slovensku sa mozes zobrat po 16 ked ti to dovoli sud. ale inak to legalne nie je. to je cele.
okrem toho, co ma India s islamom? ved 80 perecent Indov su Hinduisti
okrem toho, co ma India s islamom? ved 80 perecent Indov su Hinduisti
to vobec nebolo o kopani do moslimov, ale argument, preco ta mapa jednoducho nefunguje. india je svadbami maloletych znama, takze je nezmysel brat ju ako dokaz, ze v moslimskych krajinach tie svadby maloletych tiez nie su.
keby si cteni pani dali tu strasnu namahu, tak po kliknuti na krajinu sa objavi citacia zakona:
nuz a co je nelegalne a robi sa? korupcia na Slovensku, porusovanie povolenej rychlosti na ceste po celom svete...
a ste si tak isti, ze je to India a nie Sri Lanka? lebo hinduisticke obrady snad budu podobne.india napísal:The Prohibition of Child Marriage Act 2007
2. In this Act, unless the context otherwise requires,-
(a) "child" means a person who, if a male, has not completed twenty-one years of age, and if a female, has not completed eighteen years of age;
(b) "child marriage" means a marriage to which either of the contracting parties is a child;
[…]
3. (I) Every child marriage, whether solemnised before or after the commencement of this Act, shall be voidable at the option of the contracting party who was a child at the time of the marriage: Provided that a petition for annulling a child marriage by a decree of nullity may be filed in the district court only by a contracting party to the marriage who was a child at the time of the marriage.
[…]
nuz a co je nelegalne a robi sa? korupcia na Slovensku, porusovanie povolenej rychlosti na ceste po celom svete...
no ved ale o tom to je! preco vytahovat nejake zakony, ked neodrazaju realitu? pozri ja o tejto teme neviem nic, takze si nemyslim, ze v moslimskych svetoch su miliony pedofilov, len upozornujem, ze tento argument neobstoji.
Nie je podstatne ci sa jedna o moslimov alebo hindov alebo aborigencov. Podstatne je ze ich kulturne zvyky su vyrazne odlisne od europskych.
zhodneme sa, ze toto je vzajomne. bulvarnymi clankami ma nepresvedcis, ani nezmenis skutocnost, ze su veci uplne inak.gogo956 napísal:Jackb velmi sa nas snazis presvedcit ale skutocnost nezmenis.
vcera slo o kamenovanie, ktore je podla Sharia legalne. ukazalo sa, ze sa praktikuje len v minime moslimskych krajin.
ja som vyskusal nadhodit, ze islam nie je pedofilne nabozentsvo a Sharia nevyzaduje prznenie kojencov. a je este horsie. lebo z miliardy hinduistickych Indov sa obyvatelia jedeneho regionu beru este pocas prenatalneho vyvoja...
uhm. tak ze stari a prastari rodicia vacsiny z nas boli asi Inuiti, alebo z kmena Zulu, ked vstupili do manzelstva pred 18tkou. aj vsetci ti, ktori sa dnes z rozhodnutia sudu beru skor ako je to legalne su Irokezovia. a uplne naviac kulturne nekompatibilni su mladi Anglicania, ktori sa chodia brat do Skotska, lebo tam je to legalne uz od 16tky.gogo956 napísal:Nie je podstatne ci sa jedna o moslimov alebo hindov alebo aborigencov. Podstatne je ze ich kulturne zvyky su vyrazne odlisne od europskych.
Nejde predsa len o manželstvá...
O čo ti ide?
Takýmito postami úplne diskvalifikujes tvoje inak celkom rozumne názory...
O čo ti ide?
Takýmito postami úplne diskvalifikujes tvoje inak celkom rozumne názory...
To vychádza najmä zo života Mohameda, ako predobrazu správneho moslima.jackb napísal:konvicky a kolteby zvyknu ujukat o dusu, ze islam je pedofilne nabozenstvo.
Problém islamu ale nie sú jeho doktríny, ale predovšetkým presun jeho neeurópskych nositeľou do nášho prostredia a domovín..
- bulvarna tlac je definovana ako tlac ktora je urcena masovemu citatelovi- kde je problem?jackb napísal: zhodneme sa, ze toto je vzajomne. bulvarnymi clankami ma nepresvedcis, ani nezmenis skutocnost, ze su veci uplne inak.
vcera slo o kamenovanie, ktore je podla Sharia legalne. ukazalo sa, ze sa praktikuje len v minime moslimskych krajin.
ja som vyskusal nadhodit, ze islam nie je pedofilne nabozentsvo a Sharia nevyzaduje prznenie kojencov. a je este horsie. lebo z miliardy hinduistickych Indov sa obyvatelia jedeneho regionu beru este pocas prenatalneho vyvoja...
uhm. tak ze stari a prastari rodicia vacsiny z nas boli asi Inuiti, alebo z kmena Zulu, ked vstupili do manzelstva pred 18tkou. aj vsetci ti, ktori sa dnes z rozhodnutia sudu beru skor ako je to legalne su Irokezovia. a uplne naviac kulturne nekompatibilni su mladi Anglicania, ktori sa chodia brat do Skotska, lebo tam je to legalne uz od 16tky.
- urcite chapes ze je nieco ine ked sa pred dvesto rokmi bravali europania ako 16 rocny a ine ked nutia v dnesnej dobe do vydaja 14rocnu s 50rocnym bradacom.
Podla islamu bol mohamedov zivot dokonaly a kazdy moslim ma povinnost ho nasledovat v jeho cinoch aj dnes. Jackb ak mas potrebu za kazdu cenu obhajovat imigrantov z afriky a bl. Vychodu tak je to tvoja osobna vec, ludia nastastie aj sami vidia ake trpke ovocie to nesie.
gogo, ja ale neobhajujem vsetkych. nemam problem kritizovat ked porusuju zakon. som za ich kontrolu a za vyhostenie ked porusia pravidla azyloveho procesu.
ja som nepisal o dobe pred 200 rokmi. 100 uplne staci. to je pre nas generaciu - dve naspat.
od vcera som snazil najst odpoved na otazku, preco vidia ludia ako problem moznost pomoct zenam, ktorym su upierane prava a mozu byt vydate ovela skor ako dosiahnu fyzicku a mentalnu dospelost, alebo celkovo ludom, ktori by za nesuhlas s nabozenstvom boli minimalne zbicovani. odpovedou mi bolo, ze prave preto, ze su im upierane prava su nebezpecni a kvoli tomu sa nikdy neprisposobia. a ze je to uplne ine, ako ked za socializmu boli ludia stihani pre svoje nazory, mnohi boli zabiti alebo prenasledovani za cini clenov svojej sirokej rodiny.
v bulvarnej tlaci je problem ten, ze hlada senzacie a preto siri klebety, polopravdy a nikdy neoveruje zdroje. vid priklad "nemeckej rodiny, ktorej dceru pravidlene obtazovali migranti cestou do skoly" a mainstream bol "zapredany" lebo tuto informaciu nesiril. az sa ukazalo, ze ti Nemci boli ruski imigranti, ktori nikdy dceru nemali.
Pre krestanov je dokonaly zivot Krista a je hodny nasledovania. "Dobri slovenski krestania" chcu inych ludi vesat, vykostovat a topit ako macata.
Na Slovensku sa cez bulvar a rozne bludweby na trpke ovocie pozera velmi dobre. Realita ale nie je taka, ako ju serviruju.
Kedze ja uz roky zijem v tejto realite, tak ma clanky bez overenia faktov nepresvedcia o tom, ze sa mi to len zda. Diskutovat s umyslom, ze ma niekto presvedci nema zmysel. Ja sa uz dva roky snazim debunkovat hluposti. A nemam za ciel presviedcat ludi. Kazdy ma totiz pravo verit v co uzna za vhodne. Ale nieje upretim tohto prava, ked mu niekto iny predlozi dokazy, ze v to co veri je hlupost.
ja som nepisal o dobe pred 200 rokmi. 100 uplne staci. to je pre nas generaciu - dve naspat.
od vcera som snazil najst odpoved na otazku, preco vidia ludia ako problem moznost pomoct zenam, ktorym su upierane prava a mozu byt vydate ovela skor ako dosiahnu fyzicku a mentalnu dospelost, alebo celkovo ludom, ktori by za nesuhlas s nabozenstvom boli minimalne zbicovani. odpovedou mi bolo, ze prave preto, ze su im upierane prava su nebezpecni a kvoli tomu sa nikdy neprisposobia. a ze je to uplne ine, ako ked za socializmu boli ludia stihani pre svoje nazory, mnohi boli zabiti alebo prenasledovani za cini clenov svojej sirokej rodiny.
v bulvarnej tlaci je problem ten, ze hlada senzacie a preto siri klebety, polopravdy a nikdy neoveruje zdroje. vid priklad "nemeckej rodiny, ktorej dceru pravidlene obtazovali migranti cestou do skoly" a mainstream bol "zapredany" lebo tuto informaciu nesiril. az sa ukazalo, ze ti Nemci boli ruski imigranti, ktori nikdy dceru nemali.
Pre krestanov je dokonaly zivot Krista a je hodny nasledovania. "Dobri slovenski krestania" chcu inych ludi vesat, vykostovat a topit ako macata.
Na Slovensku sa cez bulvar a rozne bludweby na trpke ovocie pozera velmi dobre. Realita ale nie je taka, ako ju serviruju.
Kedze ja uz roky zijem v tejto realite, tak ma clanky bez overenia faktov nepresvedcia o tom, ze sa mi to len zda. Diskutovat s umyslom, ze ma niekto presvedci nema zmysel. Ja sa uz dva roky snazim debunkovat hluposti. A nemam za ciel presviedcat ludi. Kazdy ma totiz pravo verit v co uzna za vhodne. Ale nieje upretim tohto prava, ked mu niekto iny predlozi dokazy, ze v to co veri je hlupost.
-
Solo_Kamen
King
Nikdy nepripustí, že nemá pravdu a keď ju nemá tak pri pokuse uhrať to do autu ženie diskusiu do absurdna. Tentoraz sa mi s ním už nechcelo naťahovaťbeardie napísal: Takýmito postami úplne diskvalifikujes tvoje inak celkom rozumne názory...
jackb
1/pises ze moje linky na clanky su bulvar, proti comu nic netvrdim, zavisi vela ale od toho ako si ho zadefinujeme,ale budiž. Ale- ukaz mi konkretne ktore clanky nestali na skutocnej udalosti alebo boli klamlive? To ze je nieco bulvar je jedna vec ale to ze sa daju nan dopatrat relevantne zdroje ktore informaciu potvrdzuju je vec druha ktora s prvou nic nema spolocne.
2/Tvrdis ze pred sto rokmi bolo bezne ze mladi ludia v Europe vstupovali do manzelstva vo veku menej ako 18rokov-k tejto informacii som sa zatial nedostal, ale az tak by som si tym isty nebol, reformy Marie Terezie uz fungovali dlho. Za druhe je rozdiel 16rokov alebo 14 a menej. Je to obdobie prudkeho vyvoja ked dva roky u dievcata znamenaju velky rozdiel vo fyzickom a mentalnom ponati.
3/
"India has the highest number of child brides in the world. It is estimated that 47% of girls in India are married before their 18th birthday.
The rates of child marriage vary between states and are as high as 69% and 65% in Bihar and Rajasthan.
CHILD MARRIAGE RATES
UNICEF 2016 % Married by 15
18%
UNICEF 2016 % Married by 18
47%
INTERNATIONAL RANKING*
10
* REFERENCES
While fewer Indian girls are marrying before the age of 15, rates of marriage have increased for girls between ages 15 to 18."
http://www.girlsnotbrides.org/child-marriage/india/
A to su vsetko oficialne statistiky ktore nezahrnaju manzelstva u nizsich vekovych kategorii nakolko su nelegalne.
1/pises ze moje linky na clanky su bulvar, proti comu nic netvrdim, zavisi vela ale od toho ako si ho zadefinujeme,ale budiž. Ale- ukaz mi konkretne ktore clanky nestali na skutocnej udalosti alebo boli klamlive? To ze je nieco bulvar je jedna vec ale to ze sa daju nan dopatrat relevantne zdroje ktore informaciu potvrdzuju je vec druha ktora s prvou nic nema spolocne.
2/Tvrdis ze pred sto rokmi bolo bezne ze mladi ludia v Europe vstupovali do manzelstva vo veku menej ako 18rokov-k tejto informacii som sa zatial nedostal, ale az tak by som si tym isty nebol, reformy Marie Terezie uz fungovali dlho. Za druhe je rozdiel 16rokov alebo 14 a menej. Je to obdobie prudkeho vyvoja ked dva roky u dievcata znamenaju velky rozdiel vo fyzickom a mentalnom ponati.
3/
"India has the highest number of child brides in the world. It is estimated that 47% of girls in India are married before their 18th birthday.
The rates of child marriage vary between states and are as high as 69% and 65% in Bihar and Rajasthan.
CHILD MARRIAGE RATES
UNICEF 2016 % Married by 15
18%
UNICEF 2016 % Married by 18
47%
INTERNATIONAL RANKING*
10
* REFERENCES
While fewer Indian girls are marrying before the age of 15, rates of marriage have increased for girls between ages 15 to 18."
http://www.girlsnotbrides.org/child-marriage/india/
A to su vsetko oficialne statistiky ktore nezahrnaju manzelstva u nizsich vekovych kategorii nakolko su nelegalne.
gogo,
ad1)
ad2) ano, je to velky rozdiel. no skusme ist na to logicky. pred 100 rokmi je na dedinach hygiena nulova, lekar nie je, alebo je financne nedostupny. takze ked ma zena porodit 5 a viac deti (ktorych sanca dozit sa dospelosti je mala) tak zacne cim skor. no a kvoli nabozenstvu musi byt vydata, lebo by to v rodinach a dedine bol velky problem.
nabozenstvo hralo v otazke mladeho veku na vstup manzelstva aj mimo dedin, kde kvalita zivota bola lepsia.
ad3) ano.
vid tabulka v prilohe
v roku 2006 boli detske manzelstva zakazane.
ad1)
problem je ten,ze relevantny zdroj nenajdes, lebo to vsetko smeruje na ine bulvarne platky. uplne rovnako, ako ked chces overovat tvrdenia z bludwebov a zistits, ze si dane tvrdenie podporuju bludweby v roznych jazykovych mutaciach navzajom.Bulvární médium je označení masového sdělovacího prostředku, v němž hrají klíčovou roli emoce (krev, sex) a aktualita, jejíž význam postupem času klesá. [1] Vyznačují se pětkrát až desetkrát vyšším nákladem než seriózní média.[2] Dále je jejich obsah charakterizován, mimo jiné, provinčností, navozováním paniky, skandalizací, personalizací, populismem, povrchností, negativismem, jednoduchostí, jasností, vytvářením celebrit a prací s nimi, předstírání autoritativnosti a blízkosti konzumentovi. Provádí interpretaci jevů na základě zákulisních informací a drbů.[3][4]
ad2) ano, je to velky rozdiel. no skusme ist na to logicky. pred 100 rokmi je na dedinach hygiena nulova, lekar nie je, alebo je financne nedostupny. takze ked ma zena porodit 5 a viac deti (ktorych sanca dozit sa dospelosti je mala) tak zacne cim skor. no a kvoli nabozenstvu musi byt vydata, lebo by to v rodinach a dedine bol velky problem.
nabozenstvo hralo v otazke mladeho veku na vstup manzelstva aj mimo dedin, kde kvalita zivota bola lepsia.
ad3) ano.
vid tabulka v prilohe
v roku 2006 boli detske manzelstva zakazane.
-
skjerp-deg
Medium Star
Ako je to s imigrantmi/utečencami v Nemecku
It makes me wonder what kind of people are sitting in administration and decide about who can stay and who has to leave. It seems like it’s a sole economic decision, but then why the fuck do we act like we are the Saint Martins in the first place.
To, že západ sa chce transformovať na moslimskú vieru je ich problém, my to nemusíme robiť.
Darí sa to aj v Rakúsku, kde viac ako 50% detí v základných školách sa doma rozprávajú iným jazykom ako nemčina. To znamená, že o 20-40 rokov budú biely Rakušania už len menšinou v Rakúsku.
Ich prezident to povedal pred niekoľkými mesiacmi, že čoskoro príde čas, že všetky zmeny budú musieť v Rakúsku nosiť burky. Časť kvôli viere a ostatní ich budú nosiť "dobrovoľne", aby mali pokoj. Je šokujúce toto vyhlásenie, ale pravdivé:
Van der Bellen, Juncker a spol. sú hrobári európskej kresťanskej civilizácie.
Darí sa to aj v Rakúsku, kde viac ako 50% detí v základných školách sa doma rozprávajú iným jazykom ako nemčina. To znamená, že o 20-40 rokov budú biely Rakušania už len menšinou v Rakúsku.
Ich prezident to povedal pred niekoľkými mesiacmi, že čoskoro príde čas, že všetky zmeny budú musieť v Rakúsku nosiť burky. Časť kvôli viere a ostatní ich budú nosiť "dobrovoľne", aby mali pokoj. Je šokujúce toto vyhlásenie, ale pravdivé:
Van der Bellen, Juncker a spol. sú hrobári európskej kresťanskej civilizácie.
http://www.databazeknih.cz/knihy/tabu-v ... dach-31372
Známa, staršia,kontroverzna kniha,okrem ineho rozoberajuca geneticke rozdiely medzi rasami. Kniha je volne dostupna priamo z googla v plnom zneni.
Odporucam knihu zacat citat bez predchadzajuceho oboznamenia sa s recenziami, spracovanie temy je na vysokej urovni.
Známa, staršia,kontroverzna kniha,okrem ineho rozoberajuca geneticke rozdiely medzi rasami. Kniha je volne dostupna priamo z googla v plnom zneni.
Odporucam knihu zacat citat bez predchadzajuceho oboznamenia sa s recenziami, spracovanie temy je na vysokej urovni.
-
Solo_Kamen
King
Keď je dostupná priamo z googla, tak si mohol už ten link sem zavesiť