nejdú mi ukladat obrazky

Informácie o software, ankety...
Lek123
Novice
Novice

nejdú mi ukladat obrazky

Príspevok od používateľa Lek123 »

Dobrý den ,asi sa mi niečo stalo s počitačom,ukladat obrazky (napr screeny z skicaru) alebo vyberat súbory s raru :( ked spravim napr prntscrean obrazovky , printnem to do skicara a chcem si to ulozit (ako png alebo jpg to je jedno)tak mi skicar napiše "program skicar nemôze tento súbor ulozit " ale realne sa vytvorý súbor napr v defaultnom obrakovom programe pre win10 "fotografie" a ten ked otvorim tak je tam čierne a je tam napis "zda sa ze súbor bol premiestený alebo premenovaný ". čo sa týka winraru tak ked otvorim win rar a chcem premiestnit súbor označeným a pretiahnutim na plochu win rar napiše eror nemôzem vytvorit priečinok C:/users/spravca/Appdata/Local/Temp/Rar$DRa040 the system cannot find the path specifed .(ten winrar nieje taký problém ako tie obrazky lebo ked premiestnim súbory z winraru spôsobom ze liknem na "rozbalit do" tak to ide bez problémov ) . Prosim ak je tu nejaký expert tak by som bol rad za kazdú pomoc
lowmanek
Light Professional
Light Professional
Používateľov profilový obrázok

Re: nejdú mi ukladat obrazky

Príspevok od používateľa lowmanek »

Ahoj, skus spravit, co radi chalan v tejto diskusii: Paint cannot save this file. Save was interrupted...
Pre istotu copy-paste:
If nothing else works, check your environment variables.

Right click on My Computer, click Advanced System Settings, and click Environment Variables.

Make sure both TMP and TEMP in both User and System Variables are set to drives and folders that exist. Change them and create folders as necessary.

Paint needs these set right to create a temporary bitmap file so it can convert it to your target file format.
Napísať odpoveď