Skusenosti s online zoznamkami (badoo,pokec,tinder)

Diskusia o tom, čo Vás trápi v súkromí...
LukasqoO
King
King

Re: Skusenosti s online zoznamkami (badoo,pokec,tinder)

Príspevok od používateľa LukasqoO »

wladas, myslim, ze si to zle precital
japaja
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa japaja »

wladas napísal:Tancovat sa da len na pop a hip-hop? Z ktorej planety si priletel?
kedy si bol naposledy na diskoteke ? počul si ten playlist ?
hojko
Site Admin
Site Admin
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa hojko »

Ja ti odpoviem za seba. Naposledy som bol na diskoteke presne pred mesiacom a to 24. juna 2017. A potom dva tyzden predtym v piatok alebo sobotu. A budes sa cudovat, ze skor sa tam hrava nieco tanecne, cize castokrat bezne pesnicky co pocujes v slovenskych ci svetovych radiach, okrem toho aj menej komercie sa pusti, najde sa tam aj hiphop ci pop, ale aj sladaky od Davida, Elanu ci Teamu. Snazis sa obhajit nieco comu nechapes, co nevies a co ti je proti srsti (tancovanie). Predpokladam, ze proti srsti su ti aj oslavy na ktorych sa tancuje, svadby, koncerty...
japaja
Guru wannabe
Guru wannabe

ja niečomu nechápem? , ano je mi to proti srsti lebo som do tančnej nikdy nechodil , to by som musel byť naliatý aby ma niekto prehovoril na to a aby som bez kúska pocitu viny a sebakritiky "tancoval"

ty chápeš choreografii na rytmus-zlatokopky, pil c , strapo , dms , kali ? , lebo ja nie , btw choregorafia sa robí na daný song a čo ti sadne aj do rytmusu hudby, a voľný štýl? ,to ma nepresvedčíš že existuje universal

čo sa týka svadieb , je to svadba nie "džidžina"

koncert? , hm neviem či to už nie je pritiahnuté veľmi za vlasy ale budiš

//autoeditácia príspevku (24 Júl 2017, 23:54)
+ bol som na tuke festivale , keď že osm to chcel vidieť na živo a nie že tam boli bitky ale sa aj kradlo o dušu :D
hojko
Site Admin
Site Admin
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa hojko »

Neviem co ma diskoteka spolocna s tanecnou, kedze ti, ktori chodia zo skoly do tanecnej, tak sa v drvivej vacsine ucia spolocnenske tance ukoncene Vencekom, nema to nic spolocne s tancovanim na diskoteke. To, ze ty nechapes tancu, nevies vnimat hudbu, nevies tancovat, to nie je moj problem, nie je to problem tanecnej skoly a vonkoncom to nie je problem zien. Neviem preco si si vybral napriklad pesnicku Zlatokopky, pripadne daky Pil C, Strapo, Kali..., pretoze to nie je hudba, ktora sa na diskotekach hrava a ak sa nieco pusti, tak je to ojedinele a nejaka jedna pesnicka, rozhodne sa nepusta cely album. Bavime sa o diskoteke, nie o choregrafii, ktora musi sediet na daku pesnicku, teda mam pocit, ze ty mas taku predstravu, ze to musi sediet. Bol si vobec niekedy na svadbe??? Lebo z toho co pises mam pocit, ze si nebol ani na diskoteke, ani na svadbe. Na svadbe to povacsine zacne spolocnym obedom ci vecerou, potom je tam nejake predstavenie rodiny a nastava program v podobe zivej hudby. Pauza, nejaka aktivita, odcepcenie, hra s topankami..., avsak medzi tym stale hudba a tanec. A co po polnocnej kapustnici??? Opat tanec.

Tvoj ubohy akoze argument je, ze tu pleties bitky. Tie su mozno tak na dedinskych zabavach v kulturnom dome, ked pridu silni rodnici z dediny A, do toho pridu kombajnisti z dediny B a zamiesaju sa medzi domacich farmarov z dediny C. Jedna opita hlava zacne vyryvat a uz to ide. Lenze toto je tvoja predstava, mozno skusenost z dedinskej diskoteky. Trend je taky, ze diskoteky sa snazia zabezpecit ochranu svojich hosti, pretoze vedia, ze hostia su to co im dava peniaze, takze aj vyhadzovaci sa stavaju do inej formy ako to bolo pred 20-timi rokmi, dnes bezne najdes vyhadzovacov v oblekoch, pripadne v jednotnom obleceni v podobe kosele, tricka, natelnika ci mikiny, spravaju sa slusne a riesia len nutne zlo. Ak sa niekto chce bit, tak ho chytia, vyvedu von a nech si to vybavia mimo klubu. Okrem toho sa diskoteky zabezpecuju kamerovym systemom, od exterieru, miestnosti v ktorej sa vybera vstupne, az po samotne bary, tanecne parkety, sedenie..., vsetko v zaujme bezpecnosti klubu a bezpecnosti hosti. Ze sa na diskoteke kradne??? Ano, moze sa to stat, tak ako sa to moze stat v Tescu, na jarmoku, v kine, na pesej zone, na trznici, na futbale, v autobuse, na plavarni, na jazierkach, v skole, v praci alebo aj v krcme pri pive.
japaja
Guru wannabe
Guru wannabe

tanečnu myslim ako outbreak a očividne si nečítal posledné strany
ty žiješ niekde mimo ale odporučujem ti dvihnuť zadok a isť do KE , jazz retro , hlavne nosie arena a potom mi tu rozprávaj o tom čo sa kde hraje
Bavime sa o diskoteke, nie o choregrafii = tak sa potom nediv že pozerám divne na ľudí ktorí "tancuju"

to chceš po mne aby som šiel pred noise arenu a natačal ti videá ? to vážne ? radšej sa iď presvedčiť sám a osobne

//autoeditácia príspevku (25 Júl 2017, 0:32)
+ nikdy som nebol na dedinskej diskotéke a ani to nemám v pláne

ale na tuke feste 2016 tam bol rytmus a aless , to len na doplnenie obrazu (keď že je to študentský festival)

//autoeditácia príspevku (25 Júl 2017, 0:39)
a najpodstatnejšia vec ktorá dokazuje to že si to nečítal cele je:

ja sa neopieram o bitky na diskotekách , ale o kvalite a hodnotách danej ženy na diskotéke
wladas
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa wladas »

Myslim ze dialsia snaha o diskusiu s tymto jedincom z Marsu nema zmysel :D
nosooo
Medium Professional
Medium Professional

Príspevok od používateľa nosooo »

Takto pribrzdene nazory na zeny som uz dobre dlho nepocul...

Odoslané z SM-G950F pomocou Tapatalku
aacid
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa aacid »

tu niekto pisal ze ved kazdy ma pravo na vlastne kriteria na partnerku, to je samozrejme pravda, to mu nikto nikdy nezoberie, ale treba si uvedomit, ze kazdym kriteriom si ukrajujes z potencionalneho mnozstva vyhovujucich partneriek. pokial je moje kriterium ze nechcem aby volila kotlebu a aby si do zil pichala heroin, ano, ukracujem sa o nejake mnozstvo, ale su to pre mna zasadne veci.

pokial su moje kriteria ze musi mat od 150 do 160 cm, blond, velke kozy, dokonale zuby, musi sa jej pacit presne ta hudba co pocuvam, musi mat rada horrory a v ziadnom pripade nesmie nikdy ist na diskoteku...
to uz potom sam seba velice limitujes a nejaka partnerka sa ti bude hladat ovela ovela tahsie.

no a k choreografii na diskoteke :D :D sak tancuj ako to citis, nejde o to ze nevies tancovat, ide o to ze tancujes aj ked nevies, sebavedomie.
guess.whoo
Redeemer
Redeemer
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa guess.whoo »

nie nadarmo sa hovori ze sexuj ako keby ta natacali a tancuj akoby sa nikto nepozeral :D
beardie
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa beardie »

japaja napísal:jazz retro , hlavne nosie arena
mozno by pomohlo zmenit lokal
KE nepoznam, ale asi budu aj ine miesta, kam sa chodi tancovat
japaja
Guru wannabe
Guru wannabe

obhajujete tie diskotéky ako keby to bolo sväté miesto

všetko ostátne čo sa týka "filtru" je okey ale keď nevyhovuje to že ma chodiť na diskotéky tak hneď je problém ako sa opovažujem niečo tak si myslieť
a stále existuje množstvo dievčat čo nechodí na diskotéky
baldorex
Addict
Addict

Príspevok od používateľa baldorex »

No lenže ty máš nejakú utkvelú predstavu, že pre každú babu je diskotéka životný cieľ. Áno sú asi aj také, máš na ne asi šťastie :)

Ja ale poznám plno báb, čo majú v živote iné ciele, pracujú, študujú, športujú, chodia do kina, divadla, na operu, v súkromí počúvajú úplne inú hudbu ako na diskotéke.
A na tvoje počudovanie, aj tú diskotéku majú ako formu relaxu, kde si dajú drink, pokecajú s kamoškami a hlavne sa vytancujú, že majú druhý deň svalovicu.... Proste normálne baby.
aacid
Hardcore addict
Hardcore addict

to je proste rovnaka logika ako ked niekomu povies ze hras hry a on si hned predstavi niekoho kto nikdy nevysiel z domu, 8 hodin je v praci, 6 hodin spi a zbytok sedi za pocitacom, na stole 2 litre koly a pizza.
tiez som stretol take individua ktore nevedeli pochopit ze niekto sa moze hrat hry a stihat pri tom pracovny aj osobny zivot, rodinu a aj ine konicky.
undertaker35
Expert
Expert

Príspevok od používateľa undertaker35 »

heker napísal:Myslel som si, ze henten antidisco je uplny cvok. Ale ked citam o tom, ze hudobny vkus a koncerty su dovod preco by to nefungovalo, tak si vravim, ze ty si ho vo velkej miere prekonal. Asi ti nic nehovoria slova ako tolerancia, prisposobenie, kompromis? Schvalne napis co za hudbu pocuvas, kedze je to u teba taka nepredstavitelna prekazka, ha? Metal, punk, techno?
Venujem ti len tento jeden príspevok:
Píšem niekde, že netolerujem názory iných a ich práva počúvať niečo čo sa im páči?
Ja som aktívny človek, preferujem aktívny oddych,cestovanie, spoznávanie nových krajín. Podľa teba som potom "cvok" kvôli tomu, že pokladám za dôležité aby rovnaké záujmy mala aj moja partnerka? Koľko taký vzťah môže vydržať, keď partnerka bude chcieť ležať doma v posteli/ísť na shopping a ja chcem ísť na hory? Ja budem chcieť ísť cez dovolenku na kanoe po škótskych lochoch a ona sa slniť v Turecku? Ty si v prvom rade musíš uvedomiť, že aj hudobný/é žáner, ktorý človek počúva je jeho "záujem" od ktorých sa celý vzťah odvíja.Chýbajúce spoločné záujmy sú v dnešnej dobe jeden z dôvodov prečo vzťahy/manželstvá majú tak krátku trvanlivosť. Jeden robí to, druhý to a stretávajú sa len v posteli.
Každý má svoje kritériá. Ja som si svoje nastavil takto a žijem už skoro 7 rokov vo vzťahu, ktorý ani jeden deň neľutujem.
Ja si svoj život cením, takže ho nechcem prežiť v kompromisoch a je mi ľúto tých, ktorí si nastavia kritéria (v strachu zo samoty) tak nízko len aby niekoho našli.

P.S.: A aby som ti odpovedal aj na tvoju otázku. Nie, ani jeden z tých žánrov ma nezaujíma.
Rock(hard rock,glam rock,art rock,alt rock, experimentálny rock,post rock...),grunge, jazz, soul, indie folk, brit pop, new wave, synthwave, synth-pop, trip-hop, electronica, downtempo...
aacid
Hardcore addict
Hardcore addict

undertaker35 napísal:Chýbajúce spoločné záujmy sú v dnešnej dobe jeden z dôvodov prečo vzťahy/manželstvá majú tak krátku trvanlivosť. Jeden robí to, druhý to a stretávajú sa len v posteli.
toto je velka hlupost, historicky prave pary ktore sa pred svadbou ani nepoznali (svadba bola dohodnuta, dnes to stale funguje napriklad v indii) zostavaju spolu dlhsie a su stastnejsie.

ziadny par nemoze mat vsetky zaujmy 100% rovnake... samozrejme pokial by jeden najradsej sedel cely den doma a druhy behal po prirode (aj ked napriklad my s manzelkou sme presne taki dvaja), tak to moze vadit, ale pokial ma jeden rad hawaii pizzu a druhy diavolu, tak sa hadam kvoli tomu nerozidete.

s hudbou je to rovnake, ved nepocuvas hudbu 24 hodin denne a rovnako s priatelkou nie si 24 hodin denne.

ja len mam pocit ze tu niekto robi z komara somara, clovek by povedal ze kazdy dokaze pochopit rozdiel medzi babou co svoj zivot travi na diskoteke a babou co sa ide raz za cas vyblaznit.
baldorex
Addict
Addict

Príspevok od používateľa baldorex »

aacid napísal: toto je velka hlupost, historicky prave pary ktore sa pred svadbou ani nepoznali (svadba bola dohodnuta, dnes to stale funguje napriklad v indii) zostavaju spolu dlhsie a su stastnejsie.
Máš k tomu nejaké podklady?
Mne to skôr evokuje že dohodnutá svadba = asi ťažko jednoduchý rozvod (nesúhlas rodičov, majetok atď)
undertaker35
Expert
Expert

Príspevok od používateľa undertaker35 »

No hlavne z "historického" hľadiska bola veľká hanba sa rozviesť, niekedy prakticky (kvôli rodine) nemožné.
Moji starí rodičia takto žijú v nefungujúcom vzťahu už pekných pár rokov. Z rozprávania starej mamy to tiež nikdy nebolo "terno" ale starý otec bol z dobrej rodiny tak bol na ňu tlak aby sa za neho vydala. Na otázku prečo živiť takýto vzťah som dostal odpoveď, ktorá krásny vykresľuje dedinské pomery: "Čo by na to ľudia povedali".
Dnes už skoro nikto nemá taký strach a ide mu len o osobné šťastie.Decko nedecko, rodina nerodina. Ale toto je už heavy offtopic

Každý nech si svoj život zariadi tak ako ho chce, je to len v jeho rukách.
OňoFuč
Amateur
Amateur

Príspevok od používateľa OňoFuč »

podľa mňa sa ale ta doba vôbec nedá porovnávať s tou dnešnou, to bolo o niečom úplne inom, ale paradoxne mi príde že vtedy ľudia nehladali tak ultra ideálneho partnera ako teraz aj vďaka online zoznamkám a asociálnym sieťam, môže človek spoznať strašne veľa ludí a snaží sa hladať stále niekho ideálnejšieho, čo vtedy nebolo možné
aacid
Hardcore addict
Hardcore addict

tak tak, teraz si chce kazdy najst idealneho partnera este predtym ako ho spozna. ale to ci ti partner vyhovuje alebo nie, realne zistis az po par rokoch.

a tymi dohodnutymi svadbami, byvaju stastnejsie preto, lebo partneri do toho idu s mensim ocakavanim, ziadna zamilovanost ti nezatienuje mysel a postupne si spolu hladate k sebe cestu.
naopak ked sa dvaja zamiluju, vsetko je dokonale krasne, laska na cely zivot, rychlo svadba a deti a potom az po par rokoch zacnu zistovat ze toto ti nevyhovuje, taketo zlozvyky ma partner a podobne. robi to skoro kazdy, ked mas novu frajerku, spravis jej co si zazela, spravas sa inak ako normalne, lebo chces aby si o tebe myslela len to najlepsie a nerobis veci ktore sa jej nepacia lebo sak laska.
po par rokoch si frajerka uz zvykla ze ju obsluhujes, lenze tebe to uz zacina liezt krkom a vtedy vznika problem. chces sa uz chovat normalne, lebo predsa nemozes cely zivot predstierat ze negrgas a neprdis a ze obcasne chces mat proste svaty pokoj od kazdeho, vratane tvojej frajerky. chces ist von s kamaratmi aj napriek tomu ze frajerka by radsej aby si s nou pozeral romanticku komediu.
vtedy vacsinou nastava ta povestna prva kriza, ked partneri zistia ze nebudu cely zivot prisposobovat partnerovi lebo laska a bud si to uvedomia a zacnu robit kompromisy alebo sa rozidu.

pokial vam niekto svadbu dohodne, vlastne preskocite celu tu zamilovanost rovno do prvej krizy :)
Napísať odpoveď