GPS lokator v aute,odpocuvacie zariadenie v dome
GPS lokator v aute,odpocuvacie zariadenie v dome
Dobry den,chcem sa spytat nejake veci lebo neviem ako to funguje a chcel by som to mat jasno.
Chcem sa spytat ci sa da najst GPS lokator v aute,externy ktory tam dala nejaka osoba aby ma mohla sledovat? a taktiez nejake odpocivacie zariadenie v dome.
Ako by som by som ich mohol najst?
Chcem sa spytat ci sa da najst GPS lokator v aute,externy ktory tam dala nejaka osoba aby ma mohla sledovat? a taktiez nejake odpocivacie zariadenie v dome.
-
CrazyJerry
Light Star
Re: GPS lokator v aute,odpocuvacie zariadenie v dome
rusky neviem ani ň, ale od 1:50 hlada nieco, tak predpokladam ze hlada GPS lokator
chcem zistit ci mi niekto nepodstrcil GPS lokator do auta,alebo nejake odpocuvacie zariadenie doma...da sa to nejakym pristrojom nast?
Neviem na základe čoho máš svoje pocity...Ale gps lokátor potrebuje zdroj energie, čiže buď bude pripojený na tvoju batériu, alebo bude mať veľkú power banku....veľké riziko že ho nájdeš
Ak máš android telefón, oveľa jednoduchšie je zistiť tvoje heslo na google konto a zapnúť históriu polohy, zálohu sms do cloudu a nahrávanie hovorov do zálohou tiež do cloudu.
Ak máš android telefón, oveľa jednoduchšie je zistiť tvoje heslo na google konto a zapnúť históriu polohy, zálohu sms do cloudu a nahrávanie hovorov do zálohou tiež do cloudu.
-
Hotwire
Addict
- Kontaktovať používateľa:
Tak GPS lokator by som povedal ze uz v dnesnej dobe ma vela aut vlastny, tak keby sa ta osoba v tom uz nejak vyznala tak mozno by skor vedela napichnut ten, nez tam davat nejaky iny.error22 napísal:Dobry den,chcem sa spytat nejake veci lebo neviem ako to funguje a chcel by som to mat jasno.
A k druhej otazke, no tak najst odpocivacie zariadenie v dome je velmi jednoduche, hladaj v prvom rade veci ktore vyzeraju ako postel, po pripade gauc alebo kreslo. Niektori ludia si vedia dobre odpocinut aj na stolicke, ale mne to napriklad velmi nevyhovuje.
btw: Les?
Zdroj sa môže v aute napichnúť na mnohých miestach ..prečo by to malo byt pri baterke? Máš plno "živých" káblov v aute..napr. pod prístrojovkou... ak by niekto mal prístup k autu, resp. do auta na chvíľku , môže to zašiť tak, že nájsť to môže byť celkom problém ...baldorex napísal:Neviem na základe čoho máš svoje pocity...Ale gps lokátor potrebuje zdroj energie, čiže buď bude pripojený na tvoju batériu, alebo bude mať veľkú power banku....veľké riziko že ho nájdeš
Čítaj s porozumením prosím.
Zapojenie na batériu neznamená že to bude pri batérii.
Písal som že to zariadenie potrebuje napájanie...čiže buď sa zapojí na jeho batériu ako zdroj energie, alebo sa použije power banka. Zapojenie na batériu môže byť samozrejme kdekoľvek, nie len na jej elektródy - to som ja nikde netvrdil...
Zapojenie na batériu neznamená že to bude pri batérii.
Písal som že to zariadenie potrebuje napájanie...čiže buď sa zapojí na jeho batériu ako zdroj energie, alebo sa použije power banka. Zapojenie na batériu môže byť samozrejme kdekoľvek, nie len na jej elektródy - to som ja nikde netvrdil...
Tak potom celkom nechapem tomu príspevku ...a prečo bol aj zakončený tým, že "veľké riziko že ho nájdeš"..
-
kukiak
Addict
Citanie s porozumenim ti neslo ze ? Ak bude mat velku power banku, vtedy ho lahko najde.
Aha..no ozaj veľmi dobra rada....aj pochopenie toho čo som chcel povedať
error22..
Čo sa týka gps v aute, musíš ty zvážiť a vedieť, prečo a kto by ti ho tam da a l aj v akých podmienkach. .ak to bol niekto kto má prístup k autu, ktoré by mohlo byť sledované a mal na to aj patričný čas a vedomosti ako na to, tak ako som písal, bude to na dlho a auto by sa malo podrobne prezriet, pričom sa bude musieť aj do velkej miery veľa veci rozobrať. ..ak skôr len také , že ti niekto niečo položí, pripne, tak to bude musieť byt kvôli zdroju väčšie, ale aj tak je možnosť niečo také zašiť. . Druhá varianta je ale väčšinou dočasná, keďže baterka na takom zariadení sa vybíja...gps lokator bez zdroja môže byť maly napr. ako zápalková škatuľka a menšie. ...
error22..
Čo sa týka gps v aute, musíš ty zvážiť a vedieť, prečo a kto by ti ho tam da a l aj v akých podmienkach. .ak to bol niekto kto má prístup k autu, ktoré by mohlo byť sledované a mal na to aj patričný čas a vedomosti ako na to, tak ako som písal, bude to na dlho a auto by sa malo podrobne prezriet, pričom sa bude musieť aj do velkej miery veľa veci rozobrať. ..ak skôr len také , že ti niekto niečo položí, pripne, tak to bude musieť byt kvôli zdroju väčšie, ale aj tak je možnosť niečo také zašiť. . Druhá varianta je ale väčšinou dočasná, keďže baterka na takom zariadení sa vybíja...gps lokator bez zdroja môže byť maly napr. ako zápalková škatuľka a menšie. ...
no hlavne že ty chápeš 
A skús si prečítať a hlavne pochopiť aj môj druhý odstavec.
Chalan má podozrenie na lokátor v aute a odpočúvanie doma - ploštice do bytu a sledovacie zariadenie máš v starých filmoch...teraz stačí "napichnúť" mobil...záloha do cloudu a história polohy a hotovo. Netreba nikde nič montovať...
A skús si prečítať a hlavne pochopiť aj môj druhý odstavec.
Chalan má podozrenie na lokátor v aute a odpočúvanie doma - ploštice do bytu a sledovacie zariadenie máš v starých filmoch...teraz stačí "napichnúť" mobil...záloha do cloudu a história polohy a hotovo. Netreba nikde nič montovať...
Stačí, keď človek bude reagovať na to, čo sa autor témy pýta, a bude to tu o niečom a aj chápať sa budeme ..
Hotwire ako prosim? Nemylis si ty GPS prijmac navigacie s GPS lokatorom? Ktore auta maju lokator? Mozno tie firemne, aby mala firma prehlad kde to auto jazdi a evidenciu knihy jazd robia cez gps.
-
Hotwire
Addict
Tak mam pocit ze tie drahsie auta v dnesnej dobe uz maju nejaky gps tracker na moznost vystopovania v pripade kradeze. Mozno to robia prave cez tu navigaciu ako ty pises, neviem, niesom odbornik, ale tak ked napichnut sa da uz na vselico tak preco nie aj na to?
Neviem o tom. Niektore premiove vozidla maju moznost lokalizacie ako priplatkovu vybavu, pripadne si to das dodatocne namontovst.