Tiez som pouzival XBOX 360, potom som si kupil
XBOX One (starsi, nie S), uz som o tom pisal tak strucne:
+ Ma lepsie a citlivejsie analogy, triggery, vibracie na triggeroch funguju asi len na par hrach, osobne mi fungovali iba na Forze, ma lepsi DPAD, kabel je odpojitelny, je mozne dokupit nieco aby bol bezdratovy.
- Prvy tyzden zacala vrzgat lava cast, tlacidla, zvykol som si, boli problemy s kablami, skusal som viacero, odpajal sa vzdy po pripojeni do zadnych USB slotov, skusal som vsetky, fungoval iba s kratkym kablom v prednom USB slote. Asi po 2 a pol roku sa uplne vychylila deadzone praveho analogu, kamera v hrach sa posuva hore, re-kalibracia nepomohla, v rovnakom case odisiel stisk tlacidla A, viac-menej funguje, ale skor ako dotykove.
Pri tom vsetkom
360 funguje stale, zacal som ho znovu pouzivat, az na osuchanu gumu na lavom analogu funguje bezchybne, po mnohych padoch a takmer
8 rokoch pouzivania, taktiez by som chcel novy, uz bezdratovy, ale urcite nie One, podla jednej recenzie ani One S na tom nie je ovela lepsie.
+ Pre mna top gamepad na hranie hlavne tvarom .
- Strasne zle pouzite materialy uz reklamujem 2 kus.
- Lava packa po par hodnach pouzivania ako keby pukla a ma mrvu polohu. Da sa hrat ale pri napriklad NHL to dost obmedzuje
- Pouzival som ovladac na xbox 360 4 roky a nemal som ziadny problem .
Skvely ovladac len skoda ze pouzili nekvalitne plasty...Ak sa mi to stane aj pri 3 kuse budem ziadat starsi model...
Inak One S ma Bluetooth, takze zrejme bude nutne nieco dokupit, myslim ze je to ine ako pri starom One.
K
DualShock 4, tam sa zrejme inspirovali od MS, niekedy mi stary DualShock na PSX vydrzal dlhe roky a tom som hral vela bojoviek, teraz tiez potrebuju aby sa po 2 rokoch pokazil a kupoval sa novy, ale zrejme im to celkom nevyslo, reakcie z viacerych recenzii:
Po troch mesiacoch pouzivania sa mi komplet zosupala lava packa a prestala fungovat cize som nuteny reklamovat.
Kazia sa tlacitka
Uz kupujem 3ovladac ostuda od sony.bohuzial iny nefungujena ps4
Dost rychlo sa deru gumy na dzogloch
Je funkcny
Ale zjavne pouzivany, doskriabany a jedno tlacitko preklikava
Este je tu Elite, ale MS uz neverim, tie vymenitelne casti sa zrejme budu kazit a hlavne za tu cenu uz kupim takmer aj gamepad s novou konzolou.
Celkom realne uvazujem o nejakom lacnom klone, znamy kupil gamepad za 5€ pre syna a stale mu funguje, mozno uz rok, ma vsetko okrem zadnych triggerov, ma len bezne tlacidla. Pritom su aj bezdratove za nejakych 10€ - Samozrejme by som uz chcel nieco lepsie, ale ak mam len 2-rocnu istotu, tak 60 ci 150€ za gamepad nedam.