Multi-kulti
Re: Multi-kulti
Komunisticke symboly nie su protizakonne na rozdiel od nacistickych. Pokial chcete aby boli tak sa obratte na svojich politickych zastupcov. Nase sukromne nazory su v tomto kontexte irelevantne /kludne ich mozu zakazat - nemal by som nic proti/
Ono tam su pochovani (respektine ani vlastne uz nie, lezia inde) vojaci cervenej z 2. Svetovej vojny... Im, Kalmus a spol doniesli v dany den kvety... avsak symbol sovietskeho zvazu ktory potlacal zakladne prava a slobody, mal byt strhnuty hned po 89... Neviem na co sa caka... Asi musia odist vsetci byvali stbaci z uradnym pozicii... A potom dufat, ze ich nenahradia nejaki bakalari...jackb napísal:moj osobny nazor je, ze politici, ktori dovolia skutocnu okupaciu krajiny, unos politikov do zahranicia, smrt tisicov svojich obcanov si sochu nezasluzia.
-
Andi_Cibula
Addict
- Kontaktovať používateľa:
Na pomníkoch vojakov Wehrmachtu tiež nie sú hákové kríže.
Multi-kulti
Ok, ja som videl len nahlad, teda Kalmusa a myslel som, ze je to Bilakova busta. Moja chyba.
Zakon bol upraveny a je tak trochu bezzuby, lebo hovori o vsetkych rezimy potlacajucich prava a slobody.
KSS si snad hned na pociatku jeho platnosti vysudila vynimku na logo. Dohladam to vecer.
Ale UV KSS - Syrcan a Kirgiz, chcu v Raci stavat Husaka - trojnasobneho vlastizradcu...
Zakon bol upraveny a je tak trochu bezzuby, lebo hovori o vsetkych rezimy potlacajucich prava a slobody.
KSS si snad hned na pociatku jeho platnosti vysudila vynimku na logo. Dohladam to vecer.
Ale UV KSS - Syrcan a Kirgiz, chcu v Raci stavat Husaka - trojnasobneho vlastizradcu...
Podla mna je ten zakon velmi volny. Rezimov, ktore potlacaju prava a slobody, boli na svete stovky. Odstranime aj americke ci izraelske vlajky z ambasad? Cele to nema zmysel, zakonne sa to neda nijako rozumne osetrit. Vzdy su to len nejake aktualne politicke nalady, ktore rozhoduju co zostane a zo musi byt zabudnute.
Mali by byt zrusene zakazy vsetkych symbolov. Symbol nemoze za to ze niekto niekedy zneuzil. Apropo hakac je velmi stary hinduisticky symbol. To iste keltske runy ktore pouzival tiez whrmacht. Cele je to iba zbytocna hysteria radsej keby sa riesili podstatnejsie veci..
eMPiko, to je ten problem.
Kotleby zalovali daku nadaciu, tusim Post Bellum, za Davidove hviezdy, lebo v nich vidia symbol teroristickej organizacie Hagana
Kotleby zalovali daku nadaciu, tusim Post Bellum, za Davidove hviezdy, lebo v nich vidia symbol teroristickej organizacie Hagana
Inak je tu téma Zakázané znaky.
Odstraňovanie sôch Roberta E. Lee-ho by bolo skôr porovnateľné s ničením sôch a búst Ľudovíta Štúra pre jeho antisemitizmus.
Odstraňovanie sôch Roberta E. Lee-ho by bolo skôr porovnateľné s ničením sôch a búst Ľudovíta Štúra pre jeho antisemitizmus.
ano?
IIKC, tak general Lee bol sikovny velitelom konfederacnych vojsk. Takze to je ako spor o sochu Rommela, ci Mansteina.
IIKC, tak general Lee bol sikovny velitelom konfederacnych vojsk. Takze to je ako spor o sochu Rommela, ci Mansteina.
To sa už pred rokmi v Nemecku stalo.jackb napísal:IIKC, tak general Lee bol sikovny velitelom konfederacnych vojsk. Takze to je ako spor o sochu Rommela, ci Mansteina.
Kazda socha ma mat pravo aby bola postavena a chranena, nech zobrazuje kohokolvek. Velka cast statnikov, vojvodcov, politikov a vodcov vseobecne ma na svedomi zlociny a ich sochy legalne stoja. Stalin,Lenin ci Napoleon ci Winston Churchill a kopec dalsich, maju na rukach krv milionov ludi a nikomu to zvlast nevadi. Napr vecsina šturovcov bola z dnesneho hladiska tvrdymi antisemitmi, pritom su to vazene osobnosti slovenskych dejin.
Lenin a Stalin vadia a preto boli odstraneni.
aj ten antisemitizmus Sturovcov sme rozberali. naozaj sa ku tomu musime vratit?
aj ten antisemitizmus Sturovcov sme rozberali. naozaj sa ku tomu musime vratit?
Lenin aj Stalin stoja na celom svete, dokonca aj v USA maju svoje sochy. Odstranovanie soch je rovnako nezmyselne ako zakazovanie niektorych symbolov. Winston Churchill ma svedomi tiez velke mnozstvo zivotov-to nikomu nevadi? Zase dvojaky meter ako vysity.. Aky to ma zmysel zakazovat?
Stalin bol v USA v roku 2010 odstraneny. ale hej, ked si niekde myslia, ze ich Stalin zachranil, nech ho maju. ale zase nie na mieste sa divit, ked ho v krajinach, kde sposobil smrt milionov odstrania.
detto Churchil. aj zachranil Britaniu, aj nechal skotskych vojakov v Dunkerku na pospas Nemcom.
detto Churchil. aj zachranil Britaniu, aj nechal skotskych vojakov v Dunkerku na pospas Nemcom.
1/Soch Stalina a Lenina su v Usa stovky, aj na verejnych priestranstvach
https://www.google.sk/search?biw=853&bi ... c1fV3IRpTk
-zase nesedi realita s tym co pises
2/Churchilove zlociny su omnoho vecsie ako to ze nezachranil Skotov v Dunkerku.
Zucastnil sa masoveho zabijania v Afganistane a nemal voci nemu ziadne vyhrady, naopak.
"We proceeded systematically, village by village, and we destroyed the houses, filled up the wells, blew down the towers, cut down the great shady trees, burned the crops and broke the reservoirs in punitive devastation.” – Churchill on how the British carried on in Afghanistan, and he was only too happy to be part of it."
Cielom bolo znicenie ostatnych kmenov okrem Pastunov lebo tych si predtym kupili.
A nebol to iba Afganistan,ale bol aj zodpovedny za strelbu do neozbrojenych demonstrantov v Atenach 12/1944 z ktorych 30 bolo zabitych. Tiez je zodpovedny za to ze Britska armada vyvolala v Bengalsku masovy hladomor 1943 tym ze nasilim odviezla urodu milionov ton ryze. Dalsich pripadov je tolko ze by sa o tom dalo pisat pol dna..
https://www.google.sk/search?biw=853&bi ... c1fV3IRpTk
-zase nesedi realita s tym co pises
2/Churchilove zlociny su omnoho vecsie ako to ze nezachranil Skotov v Dunkerku.
Zucastnil sa masoveho zabijania v Afganistane a nemal voci nemu ziadne vyhrady, naopak.
"We proceeded systematically, village by village, and we destroyed the houses, filled up the wells, blew down the towers, cut down the great shady trees, burned the crops and broke the reservoirs in punitive devastation.” – Churchill on how the British carried on in Afghanistan, and he was only too happy to be part of it."
Cielom bolo znicenie ostatnych kmenov okrem Pastunov lebo tych si predtym kupili.
A nebol to iba Afganistan,ale bol aj zodpovedny za strelbu do neozbrojenych demonstrantov v Atenach 12/1944 z ktorych 30 bolo zabitych. Tiez je zodpovedny za to ze Britska armada vyvolala v Bengalsku masovy hladomor 1943 tym ze nasilim odviezla urodu milionov ton ryze. Dalsich pripadov je tolko ze by sa o tom dalo pisat pol dna..
https://en.wikipedia.org/wiki/List_of_statues_of_Stalingogo956 napísal:-zase nesedi realita s tym co pises
to snad nemyslis vazne? to ze v roku 2010 vo Virginii odstranili jednu sochu Stalina znamena co? Ze zmizli aj vsetky ostatne z celych USA? Prosim ta, co robis v tych UK za pracu? Ze je to nieco v ramci statnej spravy?
a ty myslis vazne, ze na dokaz toho, ze Stanil sa skeri z kazdeho miesta v USA su pre teba fotky, z ktorych vacsina je aj tak Lenin a ani to nie v USA?
zase si sa dal nachytat: ukaz mi kde pisem ze Stalin sa skeri "z kazdeho miesta v USA "jackb napísal:a ty myslis vazne, ze na dokaz toho, ze Stanil sa skeri z kazdeho miesta v USA su pre teba fotky, z ktorych vacsina je aj tak Lenin a ani to nie v USA?
nonstop mi prisudzujes texty ktore som nikde nenapisal.
lebo rozumies nadsazke. veterne mlyny...