Re: Facebook
Pozri sa, či máš pri tých stránkach zapnuté sledovanie. Skús pozrieť v novinkách, ako na obrázku.
- Prílohy
-
- facebook.jpg (34.32 KiB) 1654 zobrazení
nebude to tym ze teraz to trochu pomenili, stenu mas rozdelene akokeby na dve, news feed a explore feed, jedno ukazuje veci od priatelov a druhe z lajknutych stranok.
A ten explore feed alebo aj prieskumnik po slovensky.. Mi ukazuje akurát tak veci týždeň dozadu
Presne toto sere aj mna... V novinkách ukazuje príspevky od priateľov ako chce a to iste aj v Prieskumniku príspevky od stránok. Vobec sa to nedá dať od najnovších
-
K-u-b-i-a-k
Addict
Prečo ak pridám status/fotku z mobilu, nedá sa zdielať iným užívateľom?
Pretoze mas nastavene asi take prave ku tej fotke. Treba sa pozriet ked to pridavas, ze co mas nastavene.
-
K-u-b-i-a-k
Addict
Mám to nastavené klasicky na priateľov.
Tiež sa mi to zobrazuje dokola to isté, ako sa na mobile vrátim do pôvodného stavu, kks, xo tam porobili s tým? Bo je to deees
Myslím, že nijak .. fb poriešil ..
Tiež mate toto nové vyhľadávanie? Začínajú si z nás robiť srandu samizda... Čo krok to k horšiemu.
Bohužiaľ áno. Anglický fb to tak mal už dlho.
a v com je rozdiel? ja mam odjakziva facebook anglicky, v com to bolo ine?
No že namiesto toho že to zobrazuje ako google tak tam zobrazovalo hneď stránky / ľudí
sak akonahle das enter, tak ti vysledky zobrazi pekne po kategoriach.
starym sposobom si rovno videl vysledky hladania, teda ked som chcel hladat "katarina" a napisal som "kata", tak mi vyhodil random ludi co sa volaju kata nieco, takto mi rovno doplni katarina. proste predtym rovno ukazoval vysledky, teraz ukazuje mozne alternativy vyhladavania. nie nadarmo to tak ma prave google uz dlhe roky, lebo je to proste lepsie.
starym sposobom si rovno videl vysledky hladania, teda ked som chcel hladat "katarina" a napisal som "kata", tak mi vyhodil random ludi co sa volaju kata nieco, takto mi rovno doplni katarina. proste predtym rovno ukazoval vysledky, teraz ukazuje mozne alternativy vyhladavania. nie nadarmo to tak ma prave google uz dlhe roky, lebo je to proste lepsie.
No jasne len ak hľadám niekoho konkrétneho tak musím vyhľadať a potom dať jeho profil z tých výsledkov.
https://dennikn.sk/898026/facebook-na-s ... priatelia/
Vraj, ale mne sa app nezmenila a tlačítko nepribudlo, inak by som to neriešil
Vraj, ale mne sa app nezmenila a tlačítko nepribudlo, inak by som to neriešil
Tak isto. Ale ak sa už preklikam cez appku do toho nového feedu tak sú tam aj 2 týždne staré príspevky čo má ale fakt vôbec nezaujímajú.. Tak nechápem túto logiku..
No ja sa práve po stránky neviem nijako dostat, pokiaľ ich manuálne nevyhladam, tak tam idem raz za deň a ak to neprestane tak to vymažem z mobilu a môžem ich je8at debilov
Nie som daky znalec facebooku, ale je daka moznost ako si nastavit aby som bol vzdy zobrazeny ako OFFLINE? Vypnem si chat, ale akonahle pisem cez messenger dakomu, tak som aktivny a to dokonca aj ked tam nie som (o pol noci idem spat, dopisem a frajerka ma zje*e , ze este o 3tej som stale aktivny a online
) zadruhe ukazuje tam tu aktivitu.
-
hojko
Site Admin
- Kontaktovať používateľa:
1. Vymen frajerku, lebo ta az moc kontroluje.
2. Neda sa to uplne vypnut. Cize staci, ak si napriklad v mobile prihlaseny cez Google Chrome na Facebooku, surfujes si po webe a ten web pouziva diskusiu prepojenu cez Facebook, tak ta razom ukaze ako online, resp. tvoju poslednu aktivitu a ani o tom nevies.
2. Neda sa to uplne vypnut. Cize staci, ak si napriklad v mobile prihlaseny cez Google Chrome na Facebooku, surfujes si po webe a ten web pouziva diskusiu prepojenu cez Facebook, tak ta razom ukaze ako online, resp. tvoju poslednu aktivitu a ani o tom nevies.