Strana ĽSNS

Diskusie na politické témy...
aacid
Hardcore addict
Hardcore addict

Re: Strana ĽSNS

Príspevok od používateľa aacid »

chapem to spravne ze ti dosli argumenty...
DEVZYO1G
Addict
Addict
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa DEVZYO1G »

Takze odmietnutie slovenskej posty roznasat noviny LSNS a odmietnutie poskynut im priestor v hoteli boli rozhodnutia na zaklade politickeho tlaku, resp. na objednavku. Chapem to spravne?
Ak ano, vies mi dokazat ze to je pravda? A prosim, ostanme pri LSNS.
rebuss
Star
Star

Príspevok od používateľa rebuss »

aacid napísal:chapem to spravne ze ti dosli argumenty...
Ty si ten posledný, ktorý by mal niečo hovoriť o argumentoch.

K tým novinám, nestalo sa to prvýkrát. Poďalšie taketo veci sa im stavajú pravidelne, hlavne s priestormi. Vlastníci budov, alebo rovno starostovia obcí, primátori miest, ktorí im v minulosti poskytli prostriedky, sú zastrašovaní.

Inak povedané, v tejto dobe je lepšie ísť s prúdom a to proti ĽSNS (všeobecne proti hocakej národnej politike/aktivite), ako s ňou, nedajbože ju priamo aj podporovať.
hughito
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa hughito »

hocakej národnej politike/aktivite

máš tam preklep, určite si chcel napísať neofašistickej politike/aktivite. V takom prípade je jasné, že sa ľudia voči tomu ozývajú a inštitúcie na to berú ohľad.
DEVZYO1G
Addict
Addict

A tie dôkazy budú, alebo budeš len tárať?
rebuss
Star
Star

hughito napísal:máš tam preklep, určite si chcel napísať neofašistickej politike/aktivite. V takom prípade je jasné, že sa ľudia voči tomu ozývajú a inštitúcie na to berú ohľad.
Narážaš na to, že národné je u teba hneď neofašizmus (čomu by som sa ani nedivil) alebo nebodaj LSNS tajne po pivniciach začali rozpalovať pece a biť komenčákov palicami? Niečo mi uniklo?
DEVZYO1G napísal:A tie dôkazy budú, alebo budeš len tárať?
Vyjadril som sa jasne. Ak chceš dôkazy typu kamerového alebo zvukového záznamu, tak to kontaktuj priamo ĽSNS, možno ti pomôžu s tvojimi útrapami.
DEVZYO1G
Addict
Addict

To, že ty si sa vyjadril jasne nedokazuje absolútne nič. Takže zase len žvásty. Mňa zaujíma ako a odkiaľ vieš že to bolo na objednávku. Máš nejaké interné informácie? Veď sa podel a ukáž aká hnusná cenzúra tu panuje.
rebuss
Star
Star

Mňa zase nezaujíma tvoje dokazovanie sa. Dožaduješ sa tu ako ignorant nejaké dôkazy, ako by sme boli na nejakej expertnej analýze, dopredu vediac, že žiadne "priame" dôkazy ani nemôžu existovať. Všetko sa to robí pod plášťom demokracie, ale to ty dobre vieš, len sa tu hraješ na hlupáka s ostatnými.

Najviac je ale zábavný ten proti-argument (na všetko): Veď oní sú fašisti, a s tými sa nedebatuje ani nespolupracuje! Jasná odpoveď, ktorá má zvrhnúť všetko zo stola, však.
jackb
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa jackb »

Takze vsetci konspiruju proti Kotlebovcom. Nikto nema vlastny usudok a musia ho ku rozhodnutiam tlacit Oni.

https://dennikn.sk/921653/kotlebov-kand ... -asociali/
DEVZYO1G
Addict
Addict

Takže si cielene klamal a tvoje výmysly nemajú žiadnu hodnotu, lebo ich nevieš podložiť, sú to len tvoje domienky a snaha vykresliť LSNS ako chudáčikov ktorým rušia akcie a robia im naprieky.

Ako už bolo spomenuté, veľa súkromných firiem a obcí/miest im priestory poskytlo. Takže ak je to ako ty hovoríš politický nátlak a politicky motivovaný objednávka proti LSNS, je to cenzúra, ak je to však kooperácia taktiež politicky motivovaná (netvrdím že to vždy tak musí byť, ale osobne si myslím že to tak často je, popr. ide o nevedomosť ľudí ktorí taketo akcie povolia) tak je to fajn. Zaujímavé.

No vidíš, ja sa na toho hlupáka musím hrať, ty nie :)
hughito
Redeemer
Redeemer

Narážaš na to, že národné je u teba hneď neofašizmus (čomu by som sa ani nedivil) alebo nebodaj LSNS tajne po pivniciach začali rozpalovať pece a biť komenčákov palicami? Niečo mi uniklo?
Narážam na to druhé, na reálny stav, že ĽSNS, ich jadro, sú neofašisti a všetky tieto omáčky okolo iba hrajú. Keby sa reálne dostali k moci, tak tu ten fašizmus máme veľmi rýchlo. A možno aj tie pece rozpaľujú, veď Rogela si dali znova na kandidátku bez hanby.

A k tomu chu**** z videa:

...urobili DVE poľnohospodárske družstvá.. jedno v X, druhé v Y a tretie v Z. Vidím, že počty zvládajú, to bude as tá Vysoká škola života.

Ale vidieť, aký suterén kotlebovci ponúkajú. Grc.
rebuss
Star
Star

DEVZYO1G napísal:Takže si cielene klamal a tvoje výmysly nemajú žiadnu hodnotu, lebo ich nevieš podložiť, sú to len tvoje domienky a snaha vykresliť LSNS ako chudáčikov ktorým rušia akcie a robia im naprieky.
Cielene? Ved ty furt vidíš iba tu svoju realitu. Tu svoju stránku veci. Nesnažím sa z nich robiť žiadnych chudáčikov, len poukazujem na dvojitý meter.

hughito, Keby sa reálne dostali k moci, tak by maximálne mohlo ísť o nejaké napodobňovanie fragmentov minulosti, postupy očistovania národa, atd., ale nejdem teraz veštiť čo by robili keby sa tam aj niekedy dostali. Podstatné je, že ak by platila tvoja hypotéza, tak by sa to muselo stať globálne, a tak by sa nemohli ocitnúť ako sami vojaci v poli, inač by ich (náš národ) zjedli aj s vlajkami. Predsa je to naivné si čo i len myslieť. Podľa mňa stále by išlo o tú "mäkkú politiku".
DEVZYO1G
Addict
Addict

Ja takisto poukazujem na dvojitý meter, viď. druhá časť môjho príspevku ktorú si ignoroval.

A práve preto, že by mohlo ísť o čo i len napodobňovanie fragmentov minulosti, napríklad vo forme očisty národa (veď napíš konkrétne o čo by šlo, netreba to zabaľovať do takýchto pekných nevinných slov) o ktorých sme sa všeobecne zhodli že sú zlé, je dôležité aby Kotleba nedostával priestor kde by mohol šíriť myšlienky a klamstvá ktoré by opäť viedli k "napodobňovaniu fragmentov minulosti".

To, že ty by si s niečim takým nemal problém a možno to dokonca chceš neznamená že to platí pre všetkých. Aj keď to je 200 000 ľudí, voličov, stále to neznamená že všetci chcú toto. Stačí že to chce sám vocca, resp. jadro strany ktoré má sklony k fašizmu a totalite, tieto pekné omáčky a "mäkká politika" je len prostriedok ako sa dostať k moci.
hughito
Redeemer
Redeemer

rebuss napísal:Cielene? Ved ty furt vidíš iba tu svoju realitu. Tu svoju stránku veci. Nesnažím sa z nich robiť žiadnych chudáčikov, len poukazujem na dvojitý meter.

hughito, Keby sa reálne dostali k moci, tak by maximálne mohlo ísť o nejaké napodobňovanie fragmentov minulosti, postupy očistovania národa, atd., ale nejdem teraz veštiť čo by robili keby sa tam aj niekedy dostali. Podstatné je, že ak by platila tvoja hypotéza, tak by sa to muselo stať globálne, a tak by sa nemohli ocitnúť ako sami vojaci v poli, inač by ich (náš národ) zjedli aj s vlajkami. Predsa je to naivné si čo i len myslieť. Podľa mňa stále by išlo o tú "mäkkú politiku".
Tieto veci sa ale nedejú úplne izolovane, veď sa pozri do zahraničia. Samozrejme, keby sa to stalo len u nás, tak by sa to udusilo zvonka.
rebuss
Star
Star

DEVZYO1G napísal:Ja takisto poukazujem na dvojitý meter, viď. druhá časť môjho príspevku ktorú si ignoroval.
Odkedy je zakázaná propaganda strany, ak si narážal na to? Nebolo by to fajn, keby som tvrdil, že LSNS dajte priestory, nekritizujte ich atd., ale na druhu stranu by som zastával, že SMER alebo SaS môžete cenzurovať, haniť,.. Samozrejme je to dvojsečná zbraň.. súkromné inšitúcie, odstúpenie od zmluvy, všetko s kostolným poriadkom, a hlavne demokraticky: "nie je" čo vyčítať.
DEVZYO1G napísal:o ktorých sme sa všeobecne zhodli že sú zlé, je dôležité aby Kotleba nedostával priestor kde by mohol šíriť myšlienky a klamstvá ktoré by opäť viedli k "napodobňovaniu fragmentov minulosti".
Takže vy ste sa zhodli, čo je pre všetkých zlé a čo dobré a tak to musí byť, lebo ináč bude zle. :D
DEVZYO1G napísal:To, že ty by si s niečim takým nemal problém a možno to dokonca chceš neznamená že to platí pre všetkých. Aj keď to je 200 000 ľudí, voličov, stále to neznamená že všetci chcú toto.
Áno, všetci chcú aby nastala anarchia, aby sme si spoločne nažívali a žili v jednej veľkej harmónii s farebnými, ale však vieme, že to je úplne odtrhnuté od reality.
awtt
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa awtt »

rebuss napísal:Áno, všetci chcú aby nastala anarchia, aby sme si spoločne nažívali a žili v jednej veľkej harmónii s farebnými, ale však vieme, že to je úplne odtrhnuté od reality.
Omg ty si teda riadny vypatlanec. Ked nemas v hlave nasr*te tak ti je ulne jedno kto je akej farby, vierovyznania atd...
A si dokonca predstav ze vo svete ludia takto spolu dokazu uplne bezproblemov existovat.
Ja zijem v San Franciscu a tu mas taku zmes ludi ze si to ani len nedokazes predstavit a nikto s tym nema problem.
rebuss
Star
Star

"ultra dement" (v karme), "vypatlanec", "v hlave nasrate". Ako inak, záchody sú v SA po tvojej šichte čisté? :lol:
awtt
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa awtt »

Uuu si mi dal. Zachody cistit nemusim :)
Inac s nadavkami so to asi prehnal, sorry, ale na rasistov fakt nemam iny nazor.

BTW abbreviation je SF nie SA.
DEVZYO1G
Addict
Addict

rebuss napísal:Odkedy je zakázaná propaganda strany, ak si narážal na to? Nebolo by to fajn, keby som tvrdil, že LSNS dajte priestory, nekritizujte ich atd., ale na druhu stranu by som zastával, že SMER alebo SaS môžete cenzurovať, haniť,.. Samozrejme je to dvojsečná zbraň.. súkromné inšitúcie, odstúpenie od zmluvy, všetko s kostolným poriadkom, a hlavne demokraticky: "nie je" čo vyčítať.

Takže vy ste sa zhodli, čo je pre všetkých zlé a čo dobré a tak to musí byť, lebo ináč bude zle. :D

Áno, všetci chcú aby nastala anarchia, aby sme si spoločne nažívali a žili v jednej veľkej harmónii s farebnými, ale však vieme, že to je úplne odtrhnuté od reality.
Slippery slope.

Netrápnuj sa už viac prosím.
harrison314
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa harrison314 »

rebuss napísal:Mňa zase nezaujíma tvoje dokazovanie sa. Dožaduješ sa tu ako ignorant nejaké dôkazy, ako by sme boli na nejakej expertnej analýze, dopredu vediac, že žiadne "priame" dôkazy ani nemôžu existovať. Všetko sa to robí pod plášťom demokracie, ale to ty dobre vieš, len sa tu hraješ na hlupáka s ostatnými.

Najviac je ale zábavný ten proti-argument (na všetko): Veď oní sú fašisti, a s tými sa nedebatuje ani nespolupracuje! Jasná odpoveď, ktorá má zvrhnúť všetko zo stola, však.
Pred par prispevkami si tvrdil, ze je to na internete a kazdy si to moze dohladat. Tak prosim, ukaz nam kde to je.
Napísať odpoveď