Práca v anglicku/írsku cez agentúru

Témy, ktoré sa nedajú zaradiť do kategórií vyššie...
Agalea
Novice
Novice

Práca v anglicku/írsku cez agentúru

Príspevok od používateľa Agalea »

Ahojte, neviem či tu už takáto téma je, ak hej tak sa ospravedlňujem, ale potrebujem si zohnať súrne informácie. Má niekto skúsenosti s agentúrami, ktoré robia nábor do anglicka alebo írska cez eures? Ja som písala na jeden inzerát, ktorý sa mi pozdával a ozvala sa mi pani vlastniaca HR agentúru. Poslala mi nejaké dokumenty na preštudovanie a chcela by som si overiť dôverihodnosť agentúry, lebo keď napíšem ich stránku tak mi prehliadač vypíše, že prístup na stránku mám zamietnutý 403 Forbiden. Jedná sa o pani Jane Kidd, ktorá hľadá do anglicka a írska aupair a ľudí pre prácu s koňmi. Mňa by zaujímala jedna z týchto ponúk, ale o danej agentúre neviem nájsť žiadne informácie, recenzie a ani niekoho kto by písal svoje skúsenosti s danou agentúrou a chcela by som sa poistiť, či nejde o podvod, aj keď to je cez eures, alebo niečo ešte horšie. Ak by sa našiel niekto, kto má s danou agentúrou alebo pozná niekoho iného kto má s danou agentúrou skúsenosti, či dobré alebo zlé, tak by som bola rada keby mi tu napísal, aby som sa nepúšťala do niečoho čo by nedopadlo dobre.
Napísať odpoveď