Antifa
Re: Antifa
V pohode, horšie je, že ich ekonomický program je čisto pravičiarska záležitosť.
Včera na zápase DAC Dunajská Streda - AS Trenčín + pozápasová aktivita miestnej SBS.
Včera na zápase DAC Dunajská Streda - AS Trenčín + pozápasová aktivita miestnej SBS.
humus aj ked nechapem preco sa ti ludia aktivne nebranili?
"Ty pi*a maďarská vyje***.."
To nejak súvisí s antifašizmom?
To nejak súvisí s antifašizmom?
Preto, lebo hneď vedľa, resp. priamo medzi nimi boli príslušníci a akýkoľvek náznak odporu vyriešili stiahnutím jedinca a jeho "zadržaním."M142 napísal:humus aj ked nechapem preco sa ti ludia aktivne nebranili?
-
ArkanoviTigrovi
Zablokovaný
"Laugaricio antifascistas deinceps aneb HajráááÁeS"
+ ten transparent a oni sa vam za to pekne "odvdacili...
ale od vas to este chapem, TN je aspon antifa...
dorazilo ma ale ked sa im pchali chlapci z SE do prdele, to bolo ozaj
+ ten transparent a oni sa vam za to pekne "odvdacili...
ale od vas to este chapem, TN je aspon antifa...
dorazilo ma ale ked sa im pchali chlapci z SE do prdele, to bolo ozaj
Neviem či som teraz úplne rozumel reči tvojho kmeňa..
-
ArkanoviTigrovi
Zablokovaný
to mali Trenchtown gangsters na fb pred vyjazdom, to je tvoj kmen 
ja len tolko, ze s nimi sa neda byt zadobre a sam vidis, ze sa tam neoplati ist v pocte menej jak 200...
a je uplne jedno ci mas ovesany cely sektor so statnymi vlajkami alebo tam vyvesis "kamaratsky" transparent...
ja len tolko, ze s nimi sa neda byt zadobre a sam vidis, ze sa tam neoplati ist v pocte menej jak 200...
a je uplne jedno ci mas ovesany cely sektor so statnymi vlajkami alebo tam vyvesis "kamaratsky" transparent...
Jáj takto. No my sme to určite nemysleli ako nejaké "kamarátičkovanie," proste sme vyjadrili náš postoj na pôde, kde to je celkom príznačné - určite viac, ako niekde v Podbrezovej.
A čo sa týka toho zásahu, tak ťažkú hlavu si z toho nerobíme, proste vyeskalovala situácia, bravčové hlavy si trocha udreli, život ide ďalej.
A čo sa týka toho zásahu, tak ťažkú hlavu si z toho nerobíme, proste vyeskalovala situácia, bravčové hlavy si trocha udreli, život ide ďalej.
-
ArkanoviTigrovi
Zablokovaný
preto som spominal, ze s vasej strany to aj chapem, nakolko ste antifa... len vtedy mi z tych chlapcov z SE bolo zle a co bolo este horsie, ze predtym ked este nehrala Senica ligu chodili do TT 
ja viem, ze sa viac menej nic nestalo, ale ak si pozries diskusiu na nejakom case tak z toho nezainteresovany diskutujuci robia druhy balkan
bol si aj ty?
ja viem, ze sa viac menej nic nestalo, ale ak si pozries diskusiu na nejakom case tak z toho nezainteresovany diskutujuci robia druhy balkan
Bol som. Žiadny balkán to nebol, proste sa nám nechcelo hneď do busu, oslavovalo sa + prišli nejakí cca 10 DAC provokáteri a začalo to eskalovať. Plus týpci z SBS vôbec nepôsobili preventívne, boli agresívni a jednoducho si chceli udrieť. Na niektorých bolo vidieť, že s nimi riadne máva aktuálna kúra..
Prečo si myslíš, že ich hádžu do vreca s teroristami?
Ten článok mi dal akurát to, že na infovojne moc nerozumejú anglicky, na ac24 len o trošku lepšie.
//autoeditácia príspevku (26 Okt 2017, 22:41)
Ten článok mi dal akurát to, že na infovojne moc nerozumejú anglicky, na ac24 len o trošku lepšie.
//autoeditácia príspevku (26 Okt 2017, 22:41)
By ma zaujímal názor miestnych náckov a rôznych pravicových fanúšikov a xenofóbov na včerajší VEĽKÝ pochod proti prerozdeleniu migrantov.
Darilo sa?
Darilo sa?
Chvalabohu nedarilo, no bohužiaľ sa darilo v Poľsku 
https://www.wsj.com/amp/articles/polish ... 1510429006
https://www.wsj.com/amp/articles/polish ... 1510429006
“The largely young crowd shot off roman candles and many chanted “fatherland,” carrying banners that read “White Europe,” “Europe Will Be White” and “Clean Blood.” Some of the marchers flew in from Hungary, Slovakia and Spain and waved flags and symbols that those countries used during their wartime collaboration with Nazi Germany.
A number of people in the crowd said they didn’t belong to any neo-fascist or racist organization but didn’t see a problem with the overall tone of what has become Poland’s biggest independence day event.
“There are of course nationalists and fascists at this march,” said Mateusz, a 27-year-old wrapped in a Polish flag, “I’m fine with it. I’m just happy to be here.”
(...)
The Radical Camp’s followers argue, on their social-media accounts and in their literature, that the influx of Syrian refugees into Europe is part of a conspiracy driven by Jewish financiers, who are working with Communists in the European Union to bring Muslims into Europe, and with them, Shariah law and homosexuality.”
Neviem ako xenofóbovia, ale o žiadnom pochode som nevedel.
Bola prítomná antifa?
Bola prítomná antifa?
Diskusia pri evente spomínaného pochodu je tiež samá perla. Všetci čo chceli prísť tak nakoniec nemohli, lebo pracujú v zahraničí