Zakazane znaky
Zakazane znaky
Tieto znaky su zakazane zakonom SR a ked ich uvidite niekde napr. na obleceni niekoho a pod. tak takychto imbecilov nahlasujte na policii alebo oznamte rodicom, ze co to ma ich synacik alebo dceruska na odeve.
Ked ja niekoho uvidim len s jednym takymto znakom na obleceni, tak necham zavolat policiu. Na jedneho som uz minuly rok v lete zavolal policiu, ked som ho videl jest v Mc Donalde v Bratislave a predtym nez prisla policia som ho mal do pol pasa vyzleceneho a nakopaneho do riti. Policajti ho odniesli do pasa vyzleceneho a s dokazom v rukach (tricko). Neskor som sa dozvedel, ze dostal 3000 sk pokutu. Ale keby to bolo na mne, tak ho necham hodit do miesacky na cement a zacementovat ho do zakladu domu. Heil-zlika.
Ked ja niekoho uvidim len s jednym takymto znakom na obleceni, tak necham zavolat policiu. Na jedneho som uz minuly rok v lete zavolal policiu, ked som ho videl jest v Mc Donalde v Bratislave a predtym nez prisla policia som ho mal do pol pasa vyzleceneho a nakopaneho do riti. Policajti ho odniesli do pasa vyzleceneho a s dokazom v rukach (tricko). Neskor som sa dozvedel, ze dostal 3000 sk pokutu. Ale keby to bolo na mne, tak ho necham hodit do miesacky na cement a zacementovat ho do zakladu domu. Heil-zlika.
- Prílohy
-
- zakazane_znaky.jpg (211.1 KiB) 16372 zobrazení
Mno sry, ja si to mylim stale z Semnitskym/Samnitskym krizom, taky kriz pouzivali prave Se/Samniti ked bojovali proti Rimu, mali ich na stitoch a v kazdom rohu bol jeden, mozno ze ten znak odvtedy nabral aj iny vyznam, ale neviem o tom. Je to ten cislo 3, mohol by my ho niekto vysvetlit co to teraz znamena ze je zakazany?skenner napísal:co ti sibe? de tam vidis keltsky kriz
Hmm, a ten co je hned za nim ten neviem co je, tiez by som chcel zistit, ostatne celkom chapem
-
Nymphested
Zablokovaný
Re: Zakazane znaky
LES ty si ale riadny .... toto som ani nemal vidiet. G. Busha zrovnavaju s Hitlerom ( a jeho postupi su tak isto na chlp rovnake ). a toto co si teraz urobil si dost posral. ani tie utoky co boli neboli "nackovia" ani to co sa dialo v tom vlaku ten "utok" na tych mladych,, bol to iba jeden kopanec do dveri a uz stoho isli chalani do vazby. sa uvedom !! keby neboli narodniari, bolo by tu este viac spiny ako je tu teraz !! to by som veru nerad videl. a inak tie utoky boli naplanovane, mam to od dobreho zdroja, a od par hools..proti ludom, ktory trocha vycnievaju.
a fizly su na tom asi tak isto zle ako ty a urcite su na tom este horsie ako "nackovia"
ps : inak mozes povedat ulicu, tvojho domu ( tu na slovensku ), hned zajtra ti pridem ukazat par znakov ... je to kazdeho osobna vec, co na sebe nosi, aj ked je to zakazene, je to jeho riziko nie tvoje a jeho viznanie. mne sa nemusi pacit tvoje materske znamieko a mam ta zato dobit ??
je velky rozdiel byt ortodoxny "nacek" a byt uznavac hudby a znakov .. (cest vinimkam, ktory su naozaj v pohode ludia )
Na stráž bratia !!
a fizly su na tom asi tak isto zle ako ty a urcite su na tom este horsie ako "nackovia"
ps : inak mozes povedat ulicu, tvojho domu ( tu na slovensku ), hned zajtra ti pridem ukazat par znakov ... je to kazdeho osobna vec, co na sebe nosi, aj ked je to zakazene, je to jeho riziko nie tvoje a jeho viznanie. mne sa nemusi pacit tvoje materske znamieko a mam ta zato dobit ??
je velky rozdiel byt ortodoxny "nacek" a byt uznavac hudby a znakov .. (cest vinimkam, ktory su naozaj v pohode ludia )
Na stráž bratia !!
Oh man! Najprv tu nahlasujes ,ze mas na streche domu zariadenie ktore zlikviduje ludske bytosti, a zrazu si velky humanista a zastanca pravLes napísal:Tieto znaky su zakazane zakonom SR a ked ich uvidite niekde napr. na obleceni niekoho a pod. tak takychto imbecilov nahlasujte na policii alebo oznamte rodicom, bla bla bla bla ...
Nymphested, Les nemoze za to, co je zakonom zakazane a co nie... Tym udanim si v podstate splnil svoju povinnost, lebo kazdy jeden kto vidi pachanie trestneho cinu je povinny nahlasit to...
Este som chcel aj daco k lesovi, ale uz som aj zabudol co... A asi by si to aj protirecilo s tym co som vyssie napisal...
Este som chcel aj daco k lesovi, ale uz som aj zabudol co... A asi by si to aj protirecilo s tym co som vyssie napisal...
-
Nymphested
Zablokovaný
mal by som prestať nosiť tieto znaky... Les ty si fakt lol Kebyže z dotičného strhneš tričko a zmlátiš ho ( stále píšeš o tom ako nenávidíš socializmus ale TOTO by si si mohol dovoliť jedine za onej éry
dnes by ťa súdy rozniesli na kopytách ) myslím že by nielen on ale aj ty by si platil pekný balík peňazí alebo by si na určitý čas prestal navštevovať forum.. 
-
Nymphested
Zablokovaný
ked uz tak sa pise 1488 .. a hojko .. hm hm .. 88 je znacka myslim nejakeho skatera (vyrabaju obuv a nieco ine este, a je to "normalna znacka" )
http://www.the-house.com/shoe-88.html
Hakovy kriz nikdy nebol symbolom zla alebo nacizmu. Pred nastupom nacizmu sa to ani nevolalo hakovy kriz. Bol to znak jedneho z budhistickych nabozenstiev ktore tym vyjadrovali vsetko co bolo vo svete dobre ... lasku, porozumenie ... Az jeden priblbly clovek ktory si myslel ze ovladne svet tak z tohto znaku vyrobil symbol zla a nacizmu.
no newiem či to bol len jeden kopanec, tuším že tam boli aj nejaké vyhrážky smrťou, dokopaním a tak.Nymphested napísal:LES ty si ale riadny .... toto som ani nemal vidiet. G. Busha zrovnavaju s Hitlerom ( a jeho postupi su tak isto na chlp rovnake ). a toto co si teraz urobil si dost posral. ani tie utoky co boli neboli "nackovia" ani to co sa dialo v tom vlaku ten "utok" na tych mladych,, bol to iba jeden kopanec do dveri a uz stoho isli chalani do vazby. sa uvedom !! keby neboli narodniari, bolo by tu este viac spiny ako je tu teraz !! to by som veru nerad videl. a inak tie utoky boli naplanovane, mam to od dobreho zdroja, a od par hools..proti ludom, ktory trocha vycnievaju.
Na stráž bratia !!
A k tým znakom:Podľa mna by to malo byť zakázané, pretože niekedy to boli znaky adolfa hitlera, a ten pokial viem bol za 2 sv. vojnou. A tipci co nosili vtedy tieto znaky chladnokrvne vrazdili židov. Odporúčam pozrieť Schindlerov zoznam
LOL tak to asi vela nevies 88 sa pouziva a hojko ma pravdu...Nymphested napísal:ked uz tak sa pise 1488 .. a hojko .. hm hm .. 88 je znacka myslim nejakeho skatera (vyrabaju obuv a nieco ine este, a je to "normalna znacka" )
88 = "HH" je pozdrav Heil Hitler.
aj dalsie napr : 33/5, 14
to je pravda.. ale v Europe vie male % ludi o tomto povode. 99% sa pri pohlade na svastiku premietne zlo... a jeho propagacia. preto su tieto veci zakazane.Avalong napísal:Hakovy kriz nikdy nebol symbolom zla alebo nacizmu. Pred nastupom nacizmu sa to ani nevolalo hakovy kriz. Bol to znak jedneho z budhistickych nabozenstiev ktore tym vyjadrovali vsetko co bolo vo svete dobre ... lasku, porozumenie ... Az jeden priblbly clovek ktory si myslel ze ovladne svet tak z tohto znaku vyrobil symbol zla a nacizmu.
btw :

Odin's Rune - The Symbol of a Pagan Religion called Odinism. Neither the religion nor the symbol is racist but both have been co-opted by certain sectors of the Far Right.

Pinwheel Swastika - This is another variation on the Swastika symbol that is used by racists.