Let lietadlom
Re: Let lietadlom
Vsak aj na pelikan.sk mas tieto letenky. Hore ako davas letiska, tak je jednosmerna letenka, spiatocna letenka a potom navrat z ineho miesta. Tak cez to posledne hladaj. To iste ma aj Google.
nechapes ma
. Vyhladavat viem - vsak tak som to v piatok nasiel. Len tie co som si chcel dnes kupit isli zrazu hore.
Chapem. Na Google Flight ti to sleduje ceny leteniek, nemusis to robit rucne.
-
hojko
Site Admin
- Kontaktovať používateľa:
Qatar Airways, ako je to teraz s notebookmi na palube??? Ide o let z Budapesti do Kataru, tam prestup a dalej do Azie. Pred rokom ci kedy schvalili zakaz notebookov na palubu, potom to tusim povolili. Aka je momentalna sitaucia???
limity boli len pre lety do UK a US, momentalne je to afaik zrusene celkovo
-
Soviet
Darca
Pozeras letenky v prehliadaci v "Sukromnom rezime"? Teda bez cookies atd atd.Shwollo napísal:dnes sa mi stala zaujimava vec.
V piatok som pozeral letenky Praha - JFK a LAX - Praha na klm.com. Bolo ich tam viac za cca 13000 CZK. Pozeram to dnes a uz stoja okolo 20000 CZK a je uplne jedno aky dam datum. Uz ste to niekedy videli? Moze to byt len nejaka docasna valentinska "akcia" ? Chcel som si ich kupit po vyplate (teda dnes) preto som cakal a nekupil hned v piatok
Soviet: ano, to vsetko som skusal. Rovnako aj sukromny nb, firemny nb, firemna vpn, incognito mode...
oni asi naozaj mail valenticnku akciu
. Zadal som si to do google flights a 2 dni na to mi prisiel mail, ze to zase kleslo na to pred tym- tak som to hned kupil
oni asi naozaj mail valenticnku akciu
Neletel niekto v pospednej dobe ces letiska ako je Dubaj, Doha a Istanbul? Znama leti najblizsie cez tieto letiska a zaujima sa o ceny na letiskach - alkohol, cigarety a parfumy. Oplati sa vobec este nieci kupovat? Lebo parfumy su podla mna drahsie ako na parfums.sk, alkohol je ako kde a podla typu, cigarety netusim. Alebo poznate web kde by boli spomenute ceny? Obcas sa na TripAdvisore nieco da najst, ale je to na dlho hladat. Dakujem.
No my mame este extra akciu v Dubaji, ale aj tak cigy stale nosime aj na Slovensko...
-
chlapec10
Addict
To je urban legend co istotne uz neplati uz niekolko rokov (ak vobec niekedy platilo)Pozeras letenky v prehliadaci v "Sukromnom rezime"? Teda bez cookies atd atd.
Ryan to tak mal, ze podla cookies. Ze ked si dival a dival, tak zvysovalo cenu. A z druheho pc uplne ina cena. To bolo ale tak 10 rokov dozadu.
-
Fabo
Hardcore addict
obecne neoplati, max ak fakt chytis akciu. A ani vtedy sa vacsinou neoplati.test napísal:Neletel niekto v pospednej dobe ces letiska ako je Dubaj, Doha a Istanbul? Znama leti najblizsie cez tieto letiska a zaujima sa o ceny na letiskach - alkohol, cigarety a parfumy. Oplati sa vobec este nieci kupovat? Lebo parfumy su podla mna drahsie ako na parfums.sk, alkohol je ako kde a podla typu, cigarety netusim. Alebo poznate web kde by boli spomenute ceny? Obcas sa na TripAdvisore nieco da najst, ale je to na dlho hladat. Dakujem.
Tiez som bol toho nazoru, aspon si mi ho potvrdil. Dakujem.
-
Fabo
Hardcore addict
este doplnim ze iste veci sa obcas mozu vyplatit ked prelietas niektorymi konkretnymi letiskami... napr. tabak do vodnych fajok v arabskom svete.
Ale parfemy a alkohol nie.
Ale parfemy a alkohol nie.
-
chlapec10
Addict
Alkohol sa oplati iba na jednom mieste na letiskach, a to v Loungeoch kde je zadarmo 
Ahojte, niekto radu, na ktorej stránky pozerať letenky? Trasa bude Budapešť - Zurich, termín až na leto. Všetko som našiel pomerne draho, pričom minulý rok sme mali cca za 150 € / osoba, teraz som nič pod 200 nejak nenašiel.
so Swissom? prihlas sa do ich newslettra, posielaju akcie vzdy na par mesiacov dopredu, potom sa to da vyklikat za nejakych 100-120 euro aj z VIE
uz aj teraz je to k dispozicii z VIE, ak tam mas sobotnu noc
uz aj teraz je to k dispozicii z VIE, ak tam mas sobotnu noc
neviete mi poradit ako si cez turkish airlines zmenim preferred seat?
letime o 3 tyzdne a letenky som si vyklikaval v januari, podarilo sa mi vyklikat miesta na sedenie vedla seba pre vsetky lety - v tej dobe bolo uz len velmi malo volnych sedadiel
dnes som sa pozeral do check in a pozrel som si sedadla v lietadle a stalo sa to ze pri spiatocnom lete som nase sedadla nenasiel, mali sme vyklikane 43A a 43B, tak to pisalo aj v check ine, po zobrazeni lietadla som tie miesta v planiku lietadla nenasiel, tak som klikol iba tak na nejake volne sedadlo a hned mi ho ulozilo ako preffered seat
a preco zrazu vidim 4/5 lietadla ako volne? teda neobsadene? v januari bolo narvate ze som skoro nenasiel volne sedadlo
//autoeditácia príspevku (07 Apr 2018, 11:52)
proste si nedokazem vyklikat sedadlo vedla osoby s ktorou letim napriek tomu ze lietadlo vyzera uplne prazdne, ja mam nechtiac teraz vyklikane nejake 12C
by the way vo flighte mi pise ze letime boeingom 777 a tu hadze nejaky airbus 77k
letime o 3 tyzdne a letenky som si vyklikaval v januari, podarilo sa mi vyklikat miesta na sedenie vedla seba pre vsetky lety - v tej dobe bolo uz len velmi malo volnych sedadiel
dnes som sa pozeral do check in a pozrel som si sedadla v lietadle a stalo sa to ze pri spiatocnom lete som nase sedadla nenasiel, mali sme vyklikane 43A a 43B, tak to pisalo aj v check ine, po zobrazeni lietadla som tie miesta v planiku lietadla nenasiel, tak som klikol iba tak na nejake volne sedadlo a hned mi ho ulozilo ako preffered seat
a preco zrazu vidim 4/5 lietadla ako volne? teda neobsadene? v januari bolo narvate ze som skoro nenasiel volne sedadlo
//autoeditácia príspevku (07 Apr 2018, 11:52)
proste si nedokazem vyklikat sedadlo vedla osoby s ktorou letim napriek tomu ze lietadlo vyzera uplne prazdne, ja mam nechtiac teraz vyklikane nejake 12C
by the way vo flighte mi pise ze letime boeingom 777 a tu hadze nejaky airbus 77k
nema nikto skusenost?
stale to nejde zmenit
stale to nejde zmenit
napis im na FB