ďakujem
Kde sa učiť jazdiť - Prešov a okolie
Čaute, chcel by som naučiť priateľku šoférovať. Pred tým nikto auto nešoférovala. Samozrejme do autoškoly pôjde, ale chcela by si to vyskúšať ešte pred tým. Veď to poznáte, riadiť si rýchlosti, naučiť sa pohnúť, poprípade trošku pocúvať, plynulé brzdenie a pod. Stačí miesto kde sa dá hodiť 2ka. Poznáte nejaké také miesto v blízkosti Prešova ?
ďakujem
ďakujem
na to je predsa autoskola, ked vas chytia velmi jej to skomplikuje autoskolu, asi ti nepodakuje..
-
yoggy
Re: Kde sa učiť jazdiť - Prešov a okolie
Pod Salgovikom 
//autoeditácia príspevku (11 Mar 2018, 20:39)
Popr. pred sportovou halou, ci ako sa to teraz vola, ale asi areal je momentalne uzavrety, ale na rozbehy atd, pod salgovikom bude stacit.
//autoeditácia príspevku (11 Mar 2018, 20:39)
Popr. pred sportovou halou, ci ako sa to teraz vola, ale asi areal je momentalne uzavrety, ale na rozbehy atd, pod salgovikom bude stacit.
ved priamo pred nou uz nema cvicisko autoskola?
CheZteR - Samozrejme, riziko tam je... Ja nikoho do ničoho nenútim a preto nechcem chodiť ani po ceste. Ale na nejakom opustenom "parkovisku" alebo letisko, prípadne uzavretej ceste nevidím problém...
Športovou halou som rozmýšľal, ale odkedy to prerobili to je zatvorené a prístup tam majú iba niektoré autoškoly. Pod šalgovíkom je isté riešenie aj keď radšej by som niečo iné. Je tam dosť ľudí, pretože chodia tam v noci páriky a tak
Športovou halou som rozmýšľal, ale odkedy to prerobili to je zatvorené a prístup tam majú iba niektoré autoškoly. Pod šalgovíkom je isté riešenie aj keď radšej by som niečo iné. Je tam dosť ľudí, pretože chodia tam v noci páriky a tak
-
redliner
King
- Kontaktovať používateľa:
Na letisko do Šarišských Michalian sa nedá ísť? Viem, že sa tam niekedy vozili autíčkari...inak potom jedine Pod Šalgovíkom.