Kreslo k pocitacu

Ak plánujete kúpu HW, SW, elektroniky..., tak si skúste nechať poradiť...
DropDead
Addict
Addict
Používateľov profilový obrázok

Re: Kreslo k pocitacu

Príspevok od používateľa DropDead »

Čo to znamená, že nie sú dosť vysoké? Máš ramená vyššie ako je max. výška opierok?
Dreamer
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa Dreamer »

Uz som to pisal, pri sietkovanych ano - ramena mam vyssie a tlaci ma ram, pri dalsich sa nemozem dobre opriet, hlavu mam mierne naklonenu dopredu, pri DXR ma tlaci ten vankusik a hlava ide celkom dopredu, ale neskusal som tie najvyssie DXR, nie su dostupne, ale pri 2-rocnej zaruke uz DXR ani nechcem.

Tie vyssie nemam kde vyskusat a trocha mi vadi ta 3-rocna zaruka, hlavne ked aj lacnejsie nizsie maju 5-rocnu.
Blade800
Light Expert
Light Expert

Príspevok od používateľa Blade800 »

dreamer:

podla tohto obrazku: https://cdn.shopify.com/s/files/1/0759/ ... 1047957011 je maximalna vyska od zeme k sedaku 55cm + vyska opierky 82cm co je dokopy 137cm

co viem tak taka Formula ma 129cm a Racingy okolo 134cm takze Omega je stale vyssia, ja mam 185cm takze nemyslim ze Omega by mi bola mala, no bohuzial neda sa objednat na Slovensko no raz v buducnosti si ju urcite kupim ak budu dorucovat na SK a samozrejme ked mi dosluzi DXracerka alebo by som nahodou potreboval dve

a ine ako DXR pravdepodobne skusat nebudem, tie 3 co si nalinkoval nie su moj vkus
Dreamer
Hardcore addict
Hardcore addict

Blade800 - aku mas teraz?

Vsimol si si na tom obrazku z tvojho odkazu to, na co som uz vyssie upozornil, odporucana vyska 160-180cm?
DropDead
Addict
Addict

Blade...a už si si zistil, aké reklamačné podmienky ťa budú čakať? Lebo ak raz si ju kúpiš a raz sa ti tam niečo kráľovsky dodrbe a ako naschvál to nebude jednoducho identifikovateľné, tak aby si neskončil s gigantickou 30kg krabicou, ktorú musíš posielať do Nemecka. :/

A jo, ak by sa ti roztrhli švi, tak ich to nezaujíma - nie je nič horšie ako sa naťahovať so zahraničným výrobcom, na ktorého nemáš "právnu moc".
Blade800
Light Expert
Light Expert

Dreamer napísal:Blade800 - aku mas teraz?

Vsimol si si na tom obrazku z tvojho odkazu to, na co som uz vyssie upozornil, odporucana vyska 160-180cm?
netusim, nejake 5+- rocne 50 eurove kreslo z nabytkarne, nic cim by si sa chvalil
DropDead napísal:Blade...a už si si zistil, aké reklamačné podmienky ťa budú čakať? Lebo ak raz si ju kúpiš a raz sa ti tam niečo kráľovsky dodrbe a ako naschvál to nebude jednoducho identifikovateľné, tak aby si neskončil s gigantickou 30kg krabicou, ktorú musíš posielať do Nemecka. :/

A jo, ak by sa ti roztrhli švi, tak ich to nezaujíma - nie je nič horšie ako sa naťahovať so zahraničným výrobcom, na ktorého nemáš "právnu moc".
to je daleka buducnost ale zalezat to bude od financnej situacii

bud budem mat tolko penazi ze mi bude ukradnute to ci sa mi dodrbe stolicka za 300 euro alebo moznost B nebude mi to jedno a riadne si to nastudujem

//autoeditácia príspevku (26 Mar 2018, 20:34)
takze dnes som absolvoval tour v showroome a som rad ze som si dal tu namahu dotrepat sa tam pretoze ak by som si naslepo objednal Formulu, velmi by som to olutoval

uz na prvy pohlad je to mini kreslo pre male deti a nebol som daleko od pravdy, som vysoky a stihly no na sirku mi to bolo male takze je to fakt asi pre male deti robene alebo pre extra chudych ludi, takze Formula bola hned vyradena, Racerky boli sirkou lepsie no nebol tam stale ten dobry pocit zo sedenia, no nakoniec som skusil seriu Drifting a tie mi prisli ako najlepsi fit

konkretne som skusal tieto dve:

https://www.dxracer.sk/stolicky/stolick ... h73-ng.php
https://www.dxracer.sk/stolicky/stolick ... atkova.php

ta slecna/pani mi odporucala kozennu, vraj sa viac predavaju no DropDead odporucil latkovu, je pri tych kozennych aj iny dovod okrem letneho potenia preco ju nezobrat?

pri kozennych som mal pocit ze tie podrucky su maksie
DropDead
Addict
Addict

Pozor, rozlišovať "koža" a "koženka" - to sú dve extrémne odlišné veci. Podľa zaťaženia, potenia, šúchania po pár rokoch môžeš mať nepríjemne odlupujúcu sa látku.
Odlišný pocit pri podrúčkach si mať aj naozaj mohol, niekde sú 2D, niekde 3D a niekde 4D - tie drahšie majú mäkké penové výplne.

A inak, už keď Drifting, tak za smiešny príplatok máš už Iron
https://www.dxracer.sk/stolicky/stolick ... atkova.php .
Blade800
Light Expert
Light Expert

DropDead napísal:Pozor, rozlišovať "koža" a "koženka" - to sú dve extrémne odlišné veci. Podľa zaťaženia, potenia, šúchania po pár rokoch môžeš mať nepríjemne odlupujúcu sa látku.
Odlišný pocit pri podrúčkach si mať aj naozaj mohol, niekde sú 2D, niekde 3D a niekde 4D - tie drahšie majú mäkké penové výplne.

A inak, už keď Drifting, tak za smiešny príplatok máš už Iron
https://www.dxracer.sk/stolicky/stolick ... atkova.php .
praveze pri tej lacnejsej (kozennej variante) mi prisli tie podrucky maksie a tym padom aj prijemnejsie
Dreamer
Hardcore addict
Hardcore addict

Blade800

Ta lacnejsia nie je kozena, je to "PU kůže" (kozenka) a ma 1D podrucky "široké" - mozno preto mohli pripadat makksie.
Ta drahsia ma 3D podrucky, to uz je rozdiel.

Kde si mal na tej Drifting hlavu, mal si ju pod hornou hranou stolicky alebo precnievala? Iron si neskusal?

Nemas nejake fotky, mozno selfie - ak ano, mohol by si to sem dat, alebo poslat cez SS, tvar si mozes samozrejme zaciernit, len obrysy aby bolo vidiet.
DropDead
Addict
Addict

Ani drahšia ani žiadna DXR nie je kožená, je to koženka (PU koža) - je to vrstva PVC alebo PUčko nanesená na látku. To je sakriš rozdiel, ak by boli z ozajstnej kože, tak stoja cez 500€ (nie preto, že by boli o toľko drahšie - vec je taká, že kvalitná koženka môže byť rovnako drahá ako nábytkárska (hrubšie hladenice, žiadne rukavičkoviny) koža).
Blade800
Light Expert
Light Expert

Dreamer napísal:Blade800

Ta lacnejsia nie je kozena, je to "PU kůže" (kozenka) a ma 1D podrucky "široké" - mozno preto mohli pripadat makksie.
Ta drahsia ma 3D podrucky, to uz je rozdiel.

Kde si mal na tej Drifting hlavu, mal si ju pod hornou hranou stolicky alebo precnievala? Iron si neskusal?

Nemas nejake fotky, mozno selfie - ak ano, mohol by si to sem dat, alebo poslat cez SS, tvar si mozes samozrejme zaciernit, len obrysy aby bolo vidiet.
bohuzial, fotky ziadne nemam, Drifting mi pripadala akurat, vyskovo bola rovnako ako Racing ak sa nemylim len Racing je uzsia o myslim 5cm

jednal som pocitovo ako som sa v nej citil a ci mi nebola mala + aby sa mi pacila aj dizajnovo, na tej Drifting som si mohol v pohode opriet hlavu dozadu o vankus a to mam 185cm no stym ze som mal hlavu mierne zaklonenu nebol som uplne vystrety, ak by som sa uplne vystrel mozno by mi hlava kusok trcala nad stolickou ale nemyslim si ze nejak extra

btw tie tabulky od DXraceru su uplne mimo, tii tvrdia ze Racing je pre 180cm ludi a Drifting pre 170cm a pritom su vyskovo rovnake
Pilifo
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Pilifo »

Viete odporučiť niečo aj pre vyšších ľudí? 203 cm a 105 kg. Rozpočet mám max. 350€.

Tie DXRacer mi celkom sadli, dôležitá je pre mňa hlavne podpora bedier, čo už snáď má ale každá stolička v takejto cene.

Díky.
Blade800
Light Expert
Light Expert

tak pri tvojej vahe a vyske asi King seria kde je max. vyska stolicky 142cm a nosnost do 150kg
Sh4d0W
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa Sh4d0W »

Ahojte, chcel by som si kupit novu kancelarsku stolicku/kreslo k PC a potreboval by som poradit pri vybere, teraz mam niekolkorocny uplny smejd ktory je tvrdy ako kamen, napoly roztrhany a uz fakt brutalne nepohodlny. Chcel by som nieco latkove, hlavne pohodlne, rozpocet mam tak cca 200€.

Co som tak presiel rychlo nejake odkazy tak celkom sa mi zapacilo toto https://www.kancelarskezidle.com/zidle/ ... -cerna.php alebo este https://www.kancelarskestolicky.com/sto ... -latka.php

A potom z tych uz klasickych "hernych" take nieco https://datacomp.sk/spc-gear-sr500-gy-h ... 30705.html asi to bude smejd ale paci sa mi na nom ze je polohovatelne a mozem v nom skoro az lezat (prijemne pri pozerani filmov atd.)

Da sa nieco dobre vybrat? Dakujem :)
kzS^
Medium Professional
Medium Professional

Príspevok od používateľa kzS^ »

DropDead
Addict
Addict

Hernú určite? No to určo nie, nie najlacnejšiu DXrejseru s lacnou mechanikou.

Sh4d0W, tesne cez 200€ je Lara VIP
https://www.stolickymix.sk/eshop/stolic ... -vip.html/
teda aj s vzduchovou bedrovou opierkou.

Ležať môžeš aj v Lare, akurát Lara nebude malá aj keď máš cez 190cm na výšku a cez 110kg.
Sh4d0W
Light Professional
Light Professional

Ta DX racer nevyzera az tak zle aj ked tie herne moc nemusim.

Vzduchova bedrova opierka vyzera byt celkom sranda, len sa mi moc nepacia tieto obycajne vyzerajuce stolicky, viem ze je to blbost riesit lebo na tom budem sediet ale aj tak. Napr. BZJ 393 je na tom horsie oproti Lare? Resp. je este nejaka ina moznost za aj viac nez 200?

Diky.
DropDead
Addict
Addict

Lacné DXR určite nie, nehovoriac o tom, že neviem, akú máš výšku a váhu ale tie lacne DXR sú pre stredne vysokých a tenkých.

Áno, je, Lara je najlacnejšia "full" ergo stolička, 5-ročná záruka, poriadna skladačka. Za viac potom napríklad Emagra X5 ale to je už 300€ stolička.

Ak chceš dizajnovejšiu, tak LD Seating Stream 285-SY/SYS alebo Therapiu.
Sh4d0W
Light Professional
Light Professional

SPC Gear je na tom podobne ako tie lacne DXR? Vysku cca 175 a vahu 65, aj ked moze byt ze teraz po vianociach este trosku viac.

Velmi sa mi pacia tie latkove polopriehladne stolicky, aj s opierkami atd. ako napriklad Emagra X5M https://www.kancelarskestolicky.com/sto ... ka-x5m.php len neviem ako je to s pohodlnostou pri nich oproti tym ktore maju akokeby vyplnene operadlo?

X5 vyzera tiez v pohode len tak potom musim zvlast kupit opierku ze?

LD Seating je tiez taka vyplnena takze moc sa mi nepaci a Therapia zase moc draha. Takze asi nieco od Emagra alebo skusim tu Laru.
DropDead
Addict
Addict

Ako úprimne, tá SPC Gear má poriadnu mechaniku (taká 20€). Ja by som bol ochotný radšej odporučiť (ak by bola dostupná z obchodu ako kancelarskezidle pre pohodlnú reklamačku, alebo ak by SilentiumPC potvrdilo podobný druh priameho servisu) tú SPCčku ako najlacnejšiu Déiksu.

Sieťovina sa prispôsobí telu. Mimochodom, nezabúdaj, že je to skladačka, takže keď začneš pridávať kolieska, kríž, podrúčky, opierku hlavy,..., tak cena pôjde hore.
Napísať odpoveď