-AA- napísal:Kto ti bráni? (okrem faktu, že sú to len tvoje výmysly)
zdravy rozum a to, ze nie som posluchac ani divak dezinformacnych volovin
plus tu je dolezite to, ako by si na to reagoval ty - zacal by si ohryzat vlastne deti, lebo anonym v IW povedal, ze to sa na Slovensku robi?
-AA- napísal:Všetky tvoje názory a dojmy sú anonymné bludy, napríklad automaticky spochybňujúce zahraničných volajúcich do IV.
si nekriticky az to boli. IV je postavena na tom, ze kazdy tam moze zavolat svoj nezmysel a "moderatori" v tom volajuceho a obcenstvo utvrdia. vsetky chemtrailsy, HAARPy, zakladne pod Bratislavou... volaju neznami a dvaja dilinovia z toho urobia axiomu. "vola nam, tak to musi byt pravda"
-AA- napísal:Nikoho nezaujíma čo sa deje okolo teba a tvojho bezvýznamného sociálneho okruhu. Táto téma má trochu širší záber.
ano, ma sirsi zaber, ktory ale ty vo svojej snehobielej bubline gemerskej putiky nemozes pochopit, lebo si o tom cital len na prope a pocuval idiota z vedlajsej putiky telefonovat do bludwebu, luhajuc ze je niekde inde. se stim smiř
-AA- napísal:Novinárovi z jojky sa nič nestalo + chcel by som vidieť fotografie tých mojich krajanov.
zacalo sa voci nemu trestne stihanie. to by celkom stacilo
-AA- napísal:Útočiť na (domnelý) zdroj argumentu, namiesto na argument samotný. Ty si ako učebnica manipulatívnych techník v diskusii (pre začiatočníkov).
a ty si zjavne nikdy pocas svojho vzdelacieho procesu nepocul ako ziskavat a overovat informacie. niekto ti mal povedat, ze je velmi dolezite kto je autorom, alebo siritelom.
uvediem ti priklad, chces? Peter Socha bohorovne tvrdi, ze prebehne amerikou zaplateny majdan, ze dokazy sa vyrabaju a tryskace vozia materialy po celom Slovensku. ok, niekomu to padne do skladacky dokonale. ale kto je Peter Socha? clovek, ktory tvrdi, ze bez pomoci lekarov sa vyliecil z popalenin tretieho stupna. prave preto mu mali naspat narast usi a nos. mam tejto osobe verit, ze bude mat jedneho dna nepriestrelne dokazy o Majdane v Bratislave?
a tak rovnako UKIP. nielenze su bezvyznamna politicka strana, ale uz si tu dal niekolko ich videii, v ktorych klamu. preco im verit teraz?
-AA- napísal:Tebe sa pozdávajú? Tak sa podel
samozrejme, ze pozdavaju. pusti si to, aby si mal konecne kvalitny zdroj informacii a nie postrihane vykriky kotlieb z narodnej zrady a dezinformacie od IV