Antifa

Diskusie na politické témy...
-AA-
Hardcore addict
Hardcore addict
Používateľov profilový obrázok

Re: Antifa

Príspevok od používateľa -AA- »

hughito napísal:Pegida vs nemecký ľud Mníchove. :)
Ten "nemecký ľud" si zabudol nemecké zástavy.. Zaujímavé. :lol:
hughito
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa hughito »

Tak európsky ľud, alebo kozmopolitný ľud. Nazvi si to ako chceš. Ale počkať... oni sú vlastne to isté, ako tá hŕstka Pegiďákov. :o
-AA-
Hardcore addict
Hardcore addict

Na ich nemeckosti im zrejme nezáleží. Použitie takého prívlastku je v takom prípade dosť mätúce (a zavádzajúce).
hughito
Redeemer
Redeemer

Kto fašisty kryje, je to policie... či ako je, rovno spolupráca? :D

California police worked with neo-Nazis to pursue 'anti-racist' activists, documents show

Officers expressed sympathy with white supremacists and sought their help to target counter-protesters after a violent 2016 rally, according to court documents

https://www.theguardian.com/world/2018/ ... er-protest
-AA-
Hardcore addict
Hardcore addict

Tie úvodzovky pri anti-racist activists sú namieste.

Výtržníctvo, vandalizmus, napadnutia, atp. budú dôvody ich "prenasledovania" za pomoci svedkov, nie "anti-rasizmus".
hughito
Redeemer
Redeemer

Juj, ako dobre, že policajtom pomáhajú neonacisti, hneď som pokojnejší...
-AA-
Hardcore addict
Hardcore addict

Nie každý kto stojí v opozícii proti tým tzv. aktivistom, je neonacista.

A ak by aj bol, v USA to nie je protizákonné, na rozdiel od vyššie spomenutého. Žiadne nevinné obete perzekúcie.
Hegy
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa Hegy »

hughito napísal:Juj, ako dobre, že policajtom pomáhajú neonacisti, hneď som pokojnejší...
Aj tebou, alebo kymkolvek oznaceny neonacista je stale leon obcan ktory moze pomahat policii. Ak to navyse niekam viedlo, tym lepsie.
Inak na slovensku je velmi vela policajtov tzv. "neonáckov" a ver tomu ze si 5x rozmyslia, ci sa nejakeho Roma vobec dotknu a to aj v pripade ze by na to mali pravo.
hughito
Redeemer
Redeemer

Nechutné...

https://sport.aktuality.sk/c/334900/vid ... cez-ciaru/

//autoeditácia príspevku (21 Máj 2018, 21:35)
Antifascist Activists from Jerusalem made an action against the Nationalist "Jerusalem Flag Parade" which takes place every year, where thousands of people come to march and set the fires of hate to our streets, with thousands of National Flags, Racist and Fascist hate chants. The action is also an act of solidarity with the Palestinian shop owners that were forced to shut down so the Parade could go trough their streets.

The Activists released a huge Banner in a main junction on the march course at King George Street and Ben Yehuda Street.
The Israeli Police arrested 6 Activists and after questioning and a long wait released them but took the banner duo to 'Hurting the Public Feelings' claim. The Banner reads "Jerusalem against Nationalism" in Hebrew and Arabic.

Our Jerusalem is a city of Love, Acceptance and Diversity, and we will not let anyone paint it in other coloures that only bring on us more Hate, Nationalism and Violence.

https://www.facebook.com/AntifaJLM/post ... 1440118409

//autoeditácia príspevku (02 Jún 2018, 21:08)
V stredu o 18:00.

Spravodlivosť pre Henryho

Pred niekoľkými dňami dokopal Juraj H. na obchodnej ulici Henryho z Filipín, ktorý sa snažil brániť ženy pred obťažovaním. Juraj H. ho kopal na zemi do hlavy, čím Henrymu spôsobil krvácanie do mozgu a ďalšie ťažké zranenia, ktorým žiaľ neskôr podľahol v nemocnici.

Henryho vraha prepustila prokuratúra na slobodu a polícia danú vec vyšetruje ako "bitku o dievčatá". K danému prípadu nastalo až zlovestné ticho. Okrem bulvárnych plátkov o ňom spočiatku neinformovali žiadne médiá. Dodnes sa k nemu nevyjadril nikto z vrcholných politkov a citelne chýba aj odozva širokej verejnosti.

Z informácii, ktoré o Jurajovi H. máme je jasné, že inklinuje ku krajnej pravici. Nedovoľme aby sa mu táto brutálna vražda len tak prepiekla. Príďte spolu s nami žiadať spravodlivosť pre Henryho a jeho príbuzných a príbuzné!

Stretneme sa 6. júna 2018 o 18.00 hod. na Námestí SNP v Bratislave. Nezabudneme - neodpustíme!

https://www.facebook.com/events/2051417815117837/
jackb
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa jackb »

zabudol si doplnit, ze toho nacka uz zavreli.

opat zavadzas a neinformujes objektivne. snazis sa krivit realitu podla toho co ti vyhovuje. a aj ked postujes antifa akcie, je to tato dezinformacna cinnost rovnaka ako u fasistov.
https://dennikn.sk/1140303/zadrzali-muz ... a/?ref=mpm
baldorex
Addict
Addict

Príspevok od používateľa baldorex »

Chlapci a ten ind čo podrezal slovákovi hrdlo...s ním je čo? Je už v base alebo stále doma? O ňom sa nejak nemáte chuť baviť...opäť dvojitý meter?

http://m.topky.sk/cl/100370/1698071/Ind ... ce-vazenie
jackb
Redeemer
Redeemer

hej, ale cele si to neprecitas ani nahodou. ako vlastne vsetko, co nesedi do tvojho ramceka :)
http://www.tvnoviny.sk/domace/1912963_i ... du-nepojde
baldorex
Addict
Addict

Neviem čo myslíš mojim rámčekom, mne ide o dvojitý meter. Moje posledné informácie boli, že ho vzali do väzby a potom ho pustili do domáceho väzenia. A potom nejak ticho, médiá si to ďalej nevšímajú.

Ak je teda za svoju vraždu v base a čaká na súd, je to ok. Ozaj, aj tu sa automaticky dá rasovo motivovaná vražda? Nech nemáme dvojitý meter....

Náš hurvínek hneď vedel že filipínca napadol nácek, nepotreboval ďalšie informácie....nakoniec sa potvrdilo že áno. Bol to rasovo motivovaný čin? Podľa všetkých určite áno. Ja si myslím že v tej situácii by takto dopadol každý, aj biely. Na "smolu" nácka mu môžu priťažiť rasovo motivovaným činom.

Máme dva činy. Bitka o taxík, bitka kvôli obťažovaniu žien.

Taxík končí podrezaným krkom. Nikde sa rasizmus nespomína.

Filipínec dostal škaredú bitku, na následky ktorej neskôr v nemocnici zomrel....od prvého momentu je tam bez dôkazov hneď rasizmus a nácek....nepríde mi to ok

Aby bolo jasné, smrť aj bitka ma mrzí a je mi to úprimne ľúto, rovnako ako pri taxíku, nie som na nikoho strane, iba ma kauzám hnevá a irituje dvojitý meter, ktorý záhadne nikomu nevadí...
jackb
Redeemer
Redeemer

V tom pripade som ta krivo obvinil a ospravedlnujem sa za to.
Ak sa potvrdi, ze vrah Filipinca nemal napriek sympatiam ku KKK a inym rasistickym spolkom zamer zabit ho z dovodu inej farby pleti, potom by mal byt sudeny rovnako ako Slovak indickeho povodu. Alebo, ak sa najdu svedkovia, ktori potvrdia, ze slovensko-indicky ITak sa hlasil k nenavisti voci bielym a z toho dovodu podrezal futbalistu, tak by aj on mal byt sudeny za rasovo motivovanu vrazdu. Presne ako ti Romovia v CR, ktori pri podobnej bitke ako dostal Henry kricali o zabijani bielych svin...
baldorex
Addict
Addict

Pokiaľ viem nebolo to tak že aha filipínec, dostane na p... Ale obťažovali ženy a filipínec sa ich zastal a napadli ho...
Keďže má útočník minulosť akú má, len mu to pritaží a médiá si na tom zgustnú, bez ohľadu či tam rasový motív bol alebo nie.

To že som v inej téme negatívny voči bezbrehej migrácii neznamená že som rasista či nácek, ak keď väčšina slniečok to tak berie...
DEVZYO1G
Addict
Addict

Príspevok od používateľa DEVZYO1G »

budes teraz povazovat obchodnu za no-go zonu?
Hegy
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa Hegy »

Kokos jaky proof of concept ta odpoved nadomnou :D
DEVZYO1G
Addict
Addict

Príspevok od používateľa DEVZYO1G »

tak baldorex tvrdi ze do Egyptu by nesiel aj kvoli tomu ze tam tipek na plazi dobodal ludi

casty a oblubeny argument su svedske no-go zony, ja sa pytam ci sa na zaklade rovnakych kriterii moze povazovat aj obchodna za rovnaku no-go zonu akou sa casto strasi.

Ja byvam priamo na obchodnej uz dva a pol roka, takze viem velmi presne co sa tam deje kazdy piatok a sobotu. Ked sa v noci vraciam z prace je to slalom medzi bandami nackov, najebanymi 15 rocnymi deckami, rozbitými flasami a grckami. Policia tam je sice casto, ale vacsinou si len bezstarostne z pohodlia auta kontroluju obcianske neplnoletych. Obcas vystupia na kebab.
Zaujimave je aj sledovat vyjadrenia a skusenosti zien, ktore su tam takmer z pravidla vzdy obtazovana, aj ked len slovne. (vid nedavne diskusie na fb pod clankami o Henrym).
baldorex
Addict
Addict

Bývaš tam ty?
Takže je to jednoznačne no go zóna ako vyšitá!
-AA-
Hardcore addict
Hardcore addict

baldorex napísal:útočník
Prílohy
hossu.jpg
Napísať odpoveď