Antifa
Re: Antifa
Takže rasista, jedného škrtí a druhého chce obliať horúcim nápojom, možno kyselinou rovno do tváre!
nieco k veci by nebolo?baldorex napísal:Bývaš tam ty?
Takže je to jednoznačne no go zóna ako vyšitá!
//autoeditácia príspevku (04 Jún 2018, 11:14)
-AA- napísal:
klasicky argument "nemozem byt rastista pozri mam cierneho kamosa?"
Kua ale to hulenie, to bude nejaky slnieckar urcite, fetak.
To white power pri fotkach vodky (inak toto fotenie si alkoholu je velmi zaujimavy fenomen v radoch tupych lebeni), obdiv KKK, to nič?
Tebe podobní si už nájdu čo im vyhovuje, do čierno-bieleho videnia sveta. Zbytočne písať.
tak aj slovenska obec fasisticka ma za clena Roma a vsetky kotleby si s nim hadzu selficka, aby mohli na sudoch hovorit, ze oni vlastne Romov lubenkaju a tie protiromske kecy im na facebooky pisu a v radiach za nich hovoria sorosovski slnieckari z americkej ambasady...
-AA- napísal:Tebe podobní si už nájdu čo im vyhovuje, do čierno-bieleho videnia sveta. Zbytočne písať.
takze na kostýmoch KKK obdivoval kvalitne odvedenú krajčírsku robotu?
Začni v prvom rade od seba.DEVZYO1G napísal:
nieco k veci by nebolo?
Ja som sa ta slusne spytal, ci si nemyslis ze ak by boli na obchodnu dane rovnake kriteria ake su pouzite pri vyhodnoteni inych zon ako no-go, ci by tam aj samotna obchodna nespadala.
Ak si sa ty slušne opýtal, tak ja som ti slušne odpovedal.
Pozerám že médiá šalejú a predbiehajú sa v tom aký brutálny útok sa stal, polícia ide posilniť hliadky atď....
Do prdele a ten ind toho chlapca podrezal mierumilovne, či mu spieval náboženské piesne pri tej vražde, že okolo toho bolo minimálne haló?
Opakujem, že mi je ľúto oboch incidentov, ale je mi skutočne na vracanie z toho ako sa k obom prípadom pristupuje.
Do prdele a ten ind toho chlapca podrezal mierumilovne, či mu spieval náboženské piesne pri tej vražde, že okolo toho bolo minimálne haló?
Opakujem, že mi je ľúto oboch incidentov, ale je mi skutočne na vracanie z toho ako sa k obom prípadom pristupuje.
u Inda myslim nebol videozaznam, takze sa to da zahrat do autu, slovo proti slovu, branil sa, atd
po zhliadnuti videa mam pocit, ze porovnavas neporovnatelne.
Filipincovi najskor dvakrat tak velky golem jednu uvalasil a potom klaciacemu kopol do hlavy. na zaver ho pristupil a este si to odfotil.
cvakol si Slovak indickeho povodu selfie s odrezanou hlavou futbalistu?
obaja zavrazdili, ale neporovantelne inym sposobom
Filipincovi najskor dvakrat tak velky golem jednu uvalasil a potom klaciacemu kopol do hlavy. na zaver ho pristupil a este si to odfotil.
cvakol si Slovak indickeho povodu selfie s odrezanou hlavou futbalistu?
obaja zavrazdili, ale neporovantelne inym sposobom
Áno porovnávam neporovnateľné.
Kopanec do hlavy, facky a noha na hrudi. Cieľ zabiť neviem s istotou potvrdiť. Úmrtie nastáva v nemocnici.
Vs
Bodanie a podrezanie nožom. Cieľ zabiť je tam evidentný. Smrť obete na mieste.
Súhlasím s tebou, obe situácie sú neporovnateľné.
Kopanec do hlavy, facky a noha na hrudi. Cieľ zabiť neviem s istotou potvrdiť. Úmrtie nastáva v nemocnici.
Vs
Bodanie a podrezanie nožom. Cieľ zabiť je tam evidentný. Smrť obete na mieste.
Súhlasím s tebou, obe situácie sú neporovnateľné.
Aj ten Ind bol zachyteny na videu:
V jeho pripade ale islo zda sa o sebeobranu. Kebyze nema nozik, mozno skonci ako tu Filipinec.
V jeho pripade ale islo zda sa o sebeobranu. Kebyze nema nozik, mozno skonci ako tu Filipinec.
neviem(e), co sa stalo pred alebo po konci videa, ale minimalne podla tohto kratkeho utrzku to skor vyzera na sebaobranu
bud klameš ty alebo video ktore tu bolo postnutebaldorex napísal: Bodanie a podrezanie nožom. Cieľ zabiť je tam evidentný. Smrť obete na mieste.
Video som nevidel, teraz som ho videl prvý krát, informácie som mal z médií.
Po vzhliadnutí videa musím povedať, že bitku o taxík som si predstavoval inak a to čo vidím na videu by som označil za sebaobranu.
Rozhodne ale nie primeranú, imho.
Video je celkom tendenčné.
"vreckový" nožík má navodiť zdanie že išlo o malý Victorinox?
1:37 "ďalší muž sa pokúša udrieť inda ramenom"
V ďalšom videu sa spomína že na neho kričali cigáň a terorista, môžu to potvrdiť tí traja svedkovia čo šli okolo? Ak áno tak ide o rasový motív bez námietok....
Po vzhliadnutí videa musím povedať, že bitku o taxík som si predstavoval inak a to čo vidím na videu by som označil za sebaobranu.
Rozhodne ale nie primeranú, imho.
Video je celkom tendenčné.
"vreckový" nožík má navodiť zdanie že išlo o malý Victorinox?
1:37 "ďalší muž sa pokúša udrieť inda ramenom"
V ďalšom videu sa spomína že na neho kričali cigáň a terorista, môžu to potvrdiť tí traja svedkovia čo šli okolo? Ak áno tak ide o rasový motív bez námietok....
Čo rozporuješ? Cieľ zabiť alebo podrezanie krku?DEVZYO1G napísal:
bud klameš ty alebo video ktore tu bolo postnute
Máte niekto video z toho incidentu Hossu vs Henry?
Prečo je teda debata o zabitom Filipíncovi v téme anarchokomunistickej organizácie?
Podľa správ tento telesne málo zdatný cudzinec mal "chrániť ženy" a to je čo ho v následnom konflikte stálo život.
Podľa správ tento telesne málo zdatný cudzinec mal "chrániť ženy" a to je čo ho v následnom konflikte stálo život.