Dron pre syna
-
iLoveCurry
Light Expert
Dron pre syna
Zdravim, mám v plane kupiť synovi dron na narodeniny. Samozrejme že nie nejaky profesionálny len tak na nejake amaterske zabery nech sa pobavi keď ma teraz čas cez prazdniny ale aj pre nas keď chodime na dovolenky, ale primarne teda pre neho. Viete o nejakom lacnejšom čo sa ľahko ovlada ? A ešte teda technicka otazka, potrebujem dokupiť kameru či tie sa davaju k tomu ? 
-
guess.whoo
Redeemer
- Kontaktovať používateľa:
Re: Dron pre syna
napis v prvom rade rozpocet
DJI spark, ovlada sa mobilnou aplikaciou cez wifi. pripadne ak chcete ovladac (lepsi dosah a komfortnejsie ovladanie) tak odporucam kupit fly more combo.
je maly takze da sa zobrat na dovolenku, dobra kvalita videa a jednoducho sa ovlada.
je maly takze da sa zobrat na dovolenku, dobra kvalita videa a jednoducho sa ovlada.
-
iLoveCurry
Light Expert
rozpočet je tak do 400 – 500 eur, fakt niečo nenaročne
nenarocne sa da kupit aj za 50 eur z cinskeho eshopu. ale ked chces nieco s GPS, brushless motormi a aspon trochu kvalitnou kamerou so stabilizaciou tak si treba nieco priplatit aspon za spark alebo phantom 3 standard. stredna cesta tu moc nie je, ale ten phantom 3 standard sa da kupit za 500.
jasne ze existuje ty... Parrot ar drone alebo bebob, sa v pohode zmesti do rozpoctu a ma vcelku pouzitelnu kameru... samozrejme, cim novsia verzia, tym lepsie..
-
iLoveCurry
Light Expert
pozerám že na alze sú teraz celkom brutálne zľavy aj na drony, je tam ten parrot čo tu niekto spomínal a je tam nejaké aee zľavnene o 370eur a je lacnejšie ako ten parrot o 60eur to mi celkom padlo do oka
-
Ing.Zoidberg
Guru wannabe
Caute. Neviete mi niekto prosim pomôcť. Kúpil som na ebay použitý dron dji spark. Keď prišiel zistil som že motory nie sú bohvie ako rovné. 2 vrtule su chytené. Akože nepáči sa mi to. Mám mesiac na vrátenie. V inzerate bolo že ma známky používania no funguje 100%. Čo nie je pravda. Nevzlietne. Iba tak po zemi hopká. Zrejme to bude tým že je poškodený. No nezda sa mi že sa vôbec neodlepi od zeme. Prikladám foto. Na foto je vidno rozdiel v medzere na motore. Je tu niekto skúsenejší? Keby skúsim iba vrtule dať nové myslíte že by to mohlo ísť?
ja by som to vratil
Určite by som nad žiadnou opravou na vlastné náklady ani nerozmýšľal a rovno ho vrátil, ak si zaň nedal len toľko, koľko by ťa vyšla pošta naspäť.
-
Soviet
Darca
- Kontaktovať používateľa:
No len ak nemas video z otvarania balika a foto predtym od chlapika, tak moze povedat celkom jednoducho, ze to tam nebolo a bol funkcny predtym ako ho poslal
Slovo proti slovu.
Slovo proti slovu.
Ebay/PayPal je vždy na strane kupujúceho (niekedy aj neprávom).
Spor by určite vyhral.
Spor by určite vyhral.
-
Ing.Zoidberg
Guru wannabe
Diky moc. Hneď som zadal refound. A hneď mi ho schválil a poslal adresu. Napíšem ešte či všetko prebehlo ok.