Ake mate auto?

Autá, motorky, tuning a všetko okolo...
quasimoto
Star
Star
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa quasimoto »

nevermind napísal:Naopak mne sa pacia az velmi ja si raz chcem kupit jedno take a co je na nich spatne?
ze su absolutne nevhodne na pouzitie v Europe. U modelov ktore sa teraz zacinaju dovazat do europy je to uz lepsie.
fuCKYou
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa fuCKYou »

No tuto v norsku tie cesty mame lepsie takze problem s tim neni tuto a nestojia vela a su krasne. American Muscle
quasimoto
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

nevermind napísal:No tuto v norsku tie cesty mame lepsie takze problem s tim neni tuto a nestojia vela a su krasne. American Muscle
ako myslis lepsie? Tu nejde o kvalitu ciest, ci maju diery alebo nie, ale o celkvu infrastrukturu a sposob jazdenia. Klasicke americke auta proste nevedia zatacat, co v USA tak nevadi kedze sa jazdi vacsinou na dlhe vzdialenosti po rovnych cestach, a ked aj nejake zatacky su, jazdi sa tam pomalsie ako u nas. Dalsi velky rozdiel je napr v interieroch, tie americke posobia strasne lacno oproti nasim, aj to co je tam pomaly luxusna trieda je horsie ako octavia
fuCKYou
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

nemyslim kvalitu ale sirku ciest napriklad my mame Suzuki Grand Vitara 2.7 alebo ake to je ja sa v tom nevyznam a to ma sirku ako nejaka AM [american muscle] a na slovensku sme mali niekedy problemy v dedinkach odtedy ja idem zakazdim lietadlom a taxikom az k nasmu domu :)
Les
King
King

Príspevok od používateľa Les »

quasimoto napísal:ako myslis lepsie? Tu nejde o kvalitu ciest, ci maju diery alebo nie, ale o celkvu infrastrukturu a sposob jazdenia. Klasicke americke auta proste nevedia zatacat, co v USA tak nevadi kedze sa jazdi vacsinou na dlhe vzdialenosti po rovnych cestach, a ked aj nejake zatacky su, jazdi sa tam pomalsie ako u nas. Dalsi velky rozdiel je napr v interieroch, tie americke posobia strasne lacno oproti nasim, aj to co je tam pomaly luxusna trieda je horsie ako octavia
Suhlasim, mozem to len potvrdit, ze v tejto krajine sa jazdi ovela nebezpecnejsie a agresivnejsie ako v USA. Napr. Nemecko, Rakusko - tam sa jazdi porovnatelne ako v USA. Nepochopil som ale co myslis pod pojmom "nevedia zatacat" - asi myslis na tieto uzke ulice, tak to musim len suhlasit. S americkym (alebo hocijakym inym dlhsim autom) sa tazsie jazdi v mestach, alebo mimo mesto.
Nesuhlasim s tym (mozno mas ine skusenosti s inymi autami) ze americke auta posobia lacno, mne ani jedno auto tak nepripadalo. Ani Felicia mi nepripada lacno, tak to bude asi v tom :) Nemozno porovnavat napr. Cadillac s Peugeotom... Obe krajiny su ine skoro vo vsetkom, tak to aj tak na ich vyrobkoch vyzera a kazdy si kupi predsa take auto, ktore sa mu paci a s ktorym bude urcite spokojny. Ja som vystriedal uz vela znaciek ale prekvapivo som sa sklamal v tych, na ktore by som to nebol cakal, ale to su len drobnosti. So ziadnym autom som nebol natolko nespokojny aby som ho koli problemom musel predat. Musim vsak povedat, ze v USA je velmi drahy servis na auta, tak ked sa nieco pokazi na starom aute (cca 10 rocnom) tak sa to nebude opravovat a auto sa odtiahne... Prevodovka by stala tolko ako cele auto, tak si to kazdy s opravou rozmysli :)

Jeden zazitok: ked som si chcel kupit v poradi druhe auto v USA, tak to boli najhorsie "investovane" peniaze. Auto stalo $200 a malo asi 15 rokov, cize rok vyroby auta mohol byt asi 1962. Kupil som ho od jedneho chlapika pred garazou, skusobna jazda O.K. Hovoril mi, ze auto stalo 10 rokov v garazi, preto malo tak malo najazdene... Na druhy den som pozical auto kamaratovi a ked sa vratil, tak niesom zo sebou vzadu zachyteny ocelovy "spomalovac" odtrhnuty z cesty, vyfuk odpadol niekde pocas cesty, auto uz nestartovalo... Nechal som ho odtiahnut za par dolarov do srotoviska. Mal som ho len 2 dni.
fuCKYou
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

tuto v norsku zase servis mas zadarmo tam kde si kupil auto nech to je cokolvek ale zase auta su hrozne drahe napriklad za 520 000 sme kupili grand vitaru a inde stoji v prepocte ovela menej ale zase platit dan to nie. kazda krajina ma svoje + a -
matsnv
Amateur
Amateur

auto

Príspevok od používateľa matsnv »

My mame Skodu Fabia
quasimoto
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

nevermind napísal:tuto v norsku zase servis mas zadarmo tam kde si kupil auto nech to je cokolvek ale zase auta su hrozne drahe napriklad za 520 000 sme kupili grand vitaru a inde stoji v prepocte ovela menej ale zase platit dan to nie. kazda krajina ma svoje + a -
nova Grand Vitara za 520 000Sk? No neviem, tu je podstatne drahsia, asi si myslel jazdenu nie?
Les
King
King

Popis o tomto krasnom aute :)

Cadillac Eldorado Convertible, USA 1976
Dvoudvéřový čtyř až pětimístný kabriolet, motor vpředu a pohon předních kol. Vidlicový osmiválec V8 s rozvodem OHV, objem 8194 cm³, vrtání 109,2 mm a zdvih 109,3 mm, komprese 8,5, výkon 142 kW (193 koní) při 3600 ot/min, točivý moment 545 Nm při 2000 ot/min. Třístupňová automatická převodovka Turbo Hydramatic, rozvor 3210 mm, vnější rozměry 5690x2025x1375 mm, hmotnost 2346 kg, maximální rychlost 180 km/h, zrychlení na stovku za 11 s.
Kabriolet Eldorado se vyráběl se do léta 1976 a byl posledním velkým americkým kabrioletem. V dalších letech byl dodáván pouze jako kupé.
Prílohy
Caddy_Covertible.jpg
Caddy_Covertible.jpg (64.25 KiB) 940 zobrazení
Nymphested
Zablokovaný
Zablokovaný

Príspevok od používateľa Nymphested »

Les napísal:Popis o tomto krasnom aute :)

Dvoudvéřový čtyř až pětimístný kabriolet, motor vpředu a pohon předních kol. Vidlicový osmiválec V8 s rozvodem OHV, objem 8194 cm³, vrtání 109,2 mm a zdvih 109,3 mm, komprese 8,5, výkon 142 kW (193 koní) při 3600 ot/min, točivý moment 545 Nm při 2000 ot/min. Třístupňová automatická převodovka Turbo Hydramatic, rozvor 3210 mm, vnější rozměry 5690x2025x1375 mm, hmotnost 2346 kg, maximální rychlost 180 km/h, zrychlení na stovku za 11 s.
Kabriolet Eldorado se vyráběl se do léta 1976 a byl posledním velkým americkým kabrioletem. V dalších letech byl dodáván pouze jako kupé.
wow les tak toto by som bral :P nemas jedno v rezerve :lol:
fuCKYou
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

quasimoto napísal:nova Grand Vitara za 520 000Sk? No neviem, tu je podstatne drahsia, asi si myslel jazdenu nie?
Nie novu som myslel. a nemyslel som v SKK ale v NOK co je asi 4.7 krat viac.
quasimoto
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

to hovoris vazne ze v norsku sroji jazdena Grand Vitara v prepcte cez 2 000 000 Sk?
fuCKYou
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

kolko krat mam opakovat ze je nova este teraz nema ani 1000 KM a ako som uz povedal auta su tu kua drahe ale servis ta nevyjde ani halier a spravia ti ho ako nove, dostanes vybavu zadara ako zimne pneumatiky a podobne...to je zasa vyhoda
quasimoto
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

nevermind napísal:Nie novu som myslel. a nemyslel som v SKK ale v NOK co je asi 4.7 krat viac.
tak sa nauc pisat. Je rozdiel napisat "nie novu som myslel" a "Nie, novu som myslel" :wink:
fuCKYou
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Ty si lolo ja som neni slovak a gramatika mi nic nehovori tak prepac :)
Les
King
King

Na toto auto cakali pred 20 rokmi Americania pri branach predajcov v radach. Teraz konecne uz mate tu prilezitost aj Vy po 20 rokoch. :) Hen do radu !

- toto bolo velmi oblubene auto v Amerike, kde sa hrabe Mustang :)

typ auta: Chrysler Le Baron 2.2T
Prílohy
49.JPG
49.JPG (34.65 KiB) 992 zobrazení
braino.swk
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa braino.swk »

Les napísal:Popis o tomto krasnom aute :)

kua pri takom zdvihovom objeme tak maly vykon, no v zivote by som take auto nechcel... saq to ma len valce take velke ako 4 2l flase :) inac by ma zaujimalo aku velku to ma spotrebu/nadrz/dojazd :)
mystique
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa mystique »

Les napísal:Na toto auto cakali pred 20 rokmi Americania pri branach predajcov v radach. Teraz konecne uz mate tu prilezitost aj Vy po 20 rokoch. :) Hen do radu !

to zelene za nim je co... ja by som bral to...
quasimoto
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

braino.swk napísal:kua pri takom zdvihovom objeme tak maly vykon, no v zivote by som take auto nechcel... saq to ma len valce take velke ako 4 2l flase :) inac by ma zaujimalo aku velku to ma spotrebu/nadrz/dojazd :)
maly vykon kvoli ropnej krize v 70-tych rokoch, v USA zacali platit velmi striktne emisne kriteria a vykon aut klesol na polovicu az tretinu v niektorych pripadoch
haliegro
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa haliegro »

Les napísal:Na toto auto cakali pred 20 rokmi Americania pri branach predajcov v radach. Teraz konecne uz mate tu prilezitost aj Vy po 20 rokoch. :) Hen do radu !

:? ja padnem na zadok (keby som nesedela) to ma byt ako vtip? ten model je otrasny, neber to osobne, ale to nemozes mysliet vazne s tym porovnanim k mustangu ved to je hriech!a dalej prirovnavas 5.2 V8 ku 2.2 styri v rade !!! boze, chlape ja mam ten "kam sa hrabe MUSTANG" kamos ma barona, ale model z roku 1964 a je to neporovnatelny rozdiel. vivat mustang. 8)
Napísať odpoveď