emigracia,imigracia
Re: emigracia,imigracia
Myslis, ze to plati aj dnes? Myslim v ociach autorit, nemyslim tym priemerneho sloväna.
Stale nechapes, do roviny davame len jedno a to je rasizmus. Obe skupiny sa nemusia tak isto.Hegy napísal:To su tak hypoteticke otazky ze na to tazko odpovedat ale myslim si, ze by to bolo stale o tom istom len v inom meritku - rasizmus by bol v konecnom dosledku v rovnakej miere ale v inom pomere (za predpokladu teoretickej populacie 50:50).
Proporcnost populacie nechavame na takej urovni aka je a to iste aj pre rozpolozenie spolocnosti.
Ktora z tychto dvoch skupin, ma vacsiu moc v rukach/schopnost zneuzit dostupne prostriedky (citaj postavenie v spolocnosti) na poskodenie tej druhej?
Normálny človek má negatívny postoj k homosexuálom a pod., čo majú vrodené genetické, psychické a iné defekty, chyby. Aj matka príroda spraví chyby, je to jasné, nemôžu za to. Nie je čo trestať, zakazovať, už s tým nikto nič nespraví.Retne napísal:Co take zle urobili homosexualy, Zidia, Aziati a vlastne vsetci, okrem madarov, ze sa chcu slovaci distancovat voci nic.
Kto by chcel za suseda homosexuála, pedofila, zoofila, transvetstitu alebo podobného človeka?
Z vlastného uhľa pohľadu nech už sa jedná hocijakú poruchu sa im zdá, že to oni sú tí normálni, každý má svoj názor.
Sled argumentov ala hojdaci konik?
Prosim si vedecky dokaz, ze homosexualita je "chyba".
Si syn matky prirody, ze vies, ze to tak nema byt?
Ja o Zidoch, Aziatoch, homosexualoch, ty o pedofiloch a zoofiloch? AKO?
, kazdy ma svoj nazor. - Na konci, ako krasne podciarknutie, ze alibista jak hovado.
HEGY: Viem, ze na moju otazku existuje len jedna racionalna odpoved, no rad by som ju pocul od teba.
Prosim si vedecky dokaz, ze homosexualita je "chyba".
Si syn matky prirody, ze vies, ze to tak nema byt?
Ja o Zidoch, Aziatoch, homosexualoch, ty o pedofiloch a zoofiloch? AKO?
, kazdy ma svoj nazor. - Na konci, ako krasne podciarknutie, ze alibista jak hovado.
HEGY: Viem, ze na moju otazku existuje len jedna racionalna odpoved, no rad by som ju pocul od teba.
Normálne je jedine spolužitie muža a ženy a všetko ostatné je dôsledok nejakej vrodenej chyby, poruchy či už mentálnej alebo genetickej.
Niektoré poruchy sa dajú tolerovať, nejak nič extra nemám proti homosexuálom, je mi to jedno, pokým tým neobťažujú svoje okolie nič to ale nemení na tom, že je to vrodená chyba.
Čo sa týka ľudí z Ázie, tiež mi nevadia, Číňanov je u nás dosť ale nie sú nejako problematickí, nevraždia domácich obyvateľov, nerobia teroristické útoky. Na rozdiel od Arabov a moslimov, kde je šialencov, vrahov, extrémistov a teroristov až až.
A keby som si mohol vybrať či chcem za suseda Číňana alebo Poliaka tak jasne, že Číňana by som si nevybral, lebo bližšia košeľa ako kabát. Kultúrne, zvyklosťami, životným štýlom sú nám určite bližší Maďari alebo Poliaci ako Číňania.
Niektoré poruchy sa dajú tolerovať, nejak nič extra nemám proti homosexuálom, je mi to jedno, pokým tým neobťažujú svoje okolie nič to ale nemení na tom, že je to vrodená chyba.
Čo sa týka ľudí z Ázie, tiež mi nevadia, Číňanov je u nás dosť ale nie sú nejako problematickí, nevraždia domácich obyvateľov, nerobia teroristické útoky. Na rozdiel od Arabov a moslimov, kde je šialencov, vrahov, extrémistov a teroristov až až.
A keby som si mohol vybrať či chcem za suseda Číňana alebo Poliaka tak jasne, že Číňana by som si nevybral, lebo bližšia košeľa ako kabát. Kultúrne, zvyklosťami, životným štýlom sú nám určite bližší Maďari alebo Poliaci ako Číňania.
-
Solo_Kamen
King
https://www.eurekalert.org/pub_releases ... 120612.php
príčiny homosexuality sú zrejme epigenetické.
To je vada? Alebo chyba ako bez podlozenia argumentuje cesar?Solo_Kamen napísal:https://www.eurekalert.org/pub_releases ... 120612.php
Nechapem potom ako je mozne, ze nikde som sa necitil tak bezpecne ako teraz a to zije v moslimskej krajine...Cesar napísal:... nie sú nejako problematickí, nevraždia domácich obyvateľov, nerobia teroristické útoky. Na rozdiel od Arabov a moslimov, kde je šialencov, vrahov, extrémistov a teroristov až až.
Si poloz otazku, preco ti co ich pradedovia co emigrovali do Europy pred 50 rokmi, maju dnes potrebu sa odpalovat?
-
Solo_Kamen
King
Retne napísal: To je vada? Alebo chyba ako bez podlozenia argumentuje cesar?
Ak berieme ako ciel každého živočícha šírenie svojho genetického kódu a berieme do úvahy, že v drvivej väčšine prípadov homosexualita zabraňuje jeho šíreniu tak áno, je to vada a zrejme sa budú v budúcnosti hľadať spôsoby ako jej predchádzať.
Dávnejšie západu boli dobrí ako otroci, dobre ich vykorisťovali, boli ich kolóniami a stále sa im zdali ako dobrí otroci za lacný peniaz, spraviť tú najhoršiu robotu za minimálne peniaze a v tomto pokračujú dodnes. Ešte aj x-tá generácia tam narodených sú len obyvateľmi druhej kategórie, aj keď dávno štátni občania krajiny, v skutočnosti sa na ne na západe pozerajú ako na cudzincov a toto sa im azda nepáči.Retne napísal:Nechapem potom ako je mozne, ze nikde som sa necitil tak bezpecne ako teraz a to zije v moslimskej krajine...
Si poloz otazku, preco ti co ich pradedovia co emigrovali do Europy pred 50 rokmi, maju dnes potrebu sa odpalovat?
Takže za všetko si môžu sami, že ich vozia len aby mali lacných otrokov, čo im ale veľmi nevychádza, lebo byť niekde len handrou pre bohatých nie je boh vie aká perspekvtíva pre nikoho, byť občanom druhej a tretej kategórie, čo sú Turci, Arabi a spol. na západe.
Nepovedia im to do očí, nie je to v novinách, v televízii, je prísny zákaz ale v hlavách to majú a oni to cítia, že tam nikdy nebudú ako domáci. Nech je akákoľvek propaganda, že nediskriminuje sa, realita je iná.
Je to ich vec, nech si ich sem navozia 10x toľko ale len si ich pekne nechajú u seba a nech si ich riešia oni, tu nepotrebujeme o jeden problém viacej.
Na západe keď chcú tak skryto vedia diskriminovať hoci aj druhého obyvateľa EU, zoberme len diaľničné poplatky v Nemecku, v tom, kde im to vyhovuje si diskrimináciu veľmi dobre vedia ošetriť a praktizovať.
A čo si navarili nech si aj Nemci zjedia, nech si užijú ďalšie teroristické útoky a nech ich sem pekne vozia len k nim, oni si ich zaslúžia aj s tými útokmi, nás pekne z tohto celého nech vynechajú. Veľkokapitalisti to mali dobre vyšpekulované, doviezť milióny lacných otrkov, ktorých bude štát platiť, rok-dva budú mať armádu robotníkov zdarma v automobilkách, namiesto toho dostali peknú dávku násilia, terorizmu a armádu poberateľov sociálnych dávok. Môžeme im len pogratulovať k ich skvelému plánu, ktorý ale nevyšiel, niet sa čomu čudovať.
Kde beries tie hluposti o cudzincoch, ako otrokoch? Moja ocna lekarka nie je europskeho povodu, project managerka detto...
A v predoslej praci som videl najviac zlata pokope na indickej svadbe, kde obe rodiny boli burzovi obchodnici v Londyne.
Alebo cele vedenie pobocky kanadskej ropnej firmy v Skotsku bolo zo strednej Azie a Indie.
Takze kde v tom bolo otrocenie cudzinov Zapadniarmi?
A v predoslej praci som videl najviac zlata pokope na indickej svadbe, kde obe rodiny boli burzovi obchodnici v Londyne.
Alebo cele vedenie pobocky kanadskej ropnej firmy v Skotsku bolo zo strednej Azie a Indie.
jackb neviem comu sa cudujes, pre neho su to ludia druhej a tretej kategorie? velkokapitalisti? lacni otrokovia?
Ze teba v tescu a bille nestetnem uz?
PS:hegy cakam na odpoved...
Ze teba v tescu a bille nestetnem uz?
PS:hegy cakam na odpoved...
Mne sa paci vzdy ako pise, ze v Rakusku sa uz nemecky nebude hovorit. O detoch Slovakov, Madarov a inych vychodoeuropanov, ktori tam zneuzivaju socialny system ale ani zmienka. Ani Juhosov a Albancov nie...
A oni sú z tej armády analfabetov, čo prišli ako nelegálni migranti bez papierov, ktorí si si zahodili ešte pred prekročením hranice a s využitím služieb prevádzačov cez Stredozemné more, balkánsku trasu cez zelenú hranicu alebo ako?jackb napísal:Kde beries tie hluposti o cudzincoch, ako otrokoch? Moja ocna lekarka nie je europskeho povodu, project managerka detto...
Alebo ako normálni ľudia legálnym prekročením hraníc vrátane osobných dokladov?
Nelegálnych migrantov, čo nemajú ani len papiere a vôbec nič a nikto nevie odkiaľ prišli a kam smerujú veľká kariéra tu zrejme nečaká.
Na začiatku ešte v roku 2015 boli veľké plány, že prídu státisíce migrantov, žobrákov, čo budú v automobilkách makať za symbolické sumy, spravili hneď aj zákon, že migranti dostanú sociálne dávky a budú robiť za 1 EURO/hodinu v nemeckých závodoch:
Ein-Euro-Jobs
https://www.arbeitsagentur.de/content/1478799090557
https://www.hartziv.org/ein-euro-job.html
Ale jasne, že migranti odmietli robiť za 1 euro na hodinu, sen veľkopodnikateľov sa žiaľ nesplnil o otrokoch skoro zdarma, zákony pripravené, všetko, no nič z toho nebolo ani nie je.
Toto som myslelCesar napísal:
Dávnejšie západu boli dobrí ako otroci, dobre ich vykorisťovali, boli ich kolóniami a stále sa im zdali ako dobrí otroci za lacný peniaz, spraviť tú najhoršiu robotu za minimálne peniaze a v tomto pokračujú dodnes. Ešte aj x-tá generácia tam narodených sú len obyvateľmi druhej kategórie, aj keď dávno štátni občania krajiny, v skutočnosti sa na ne na západe pozerajú ako na cudzincov a toto sa im azda nepáči.
Takže za všetko si môžu sami, že ich vozia len aby mali lacných otrokov, čo im ale veľmi nevychádza, lebo byť niekde len handrou pre bohatých nie je boh vie aká perspekvtíva pre nikoho, byť občanom druhej a tretej kategórie, čo sú Turci, Arabi a spol. na západe.
Nepovedia im to do očí, nie je to v novinách, v televízii, je prísny zákaz ale v hlavách to majú a oni to cítia, že tam nikdy nebudú ako domáci. Nech je akákoľvek propaganda, že nediskriminuje sa, realita je iná.
Je to ich vec, nech si ich sem navozia 10x toľko ale len si ich pekne nechajú u seba a nech si ich riešia oni, tu nepotrebujeme o jeden problém viacej.
Na západe keď chcú tak skryto vedia diskriminovať hoci aj druhého obyvateľa EU, zoberme len diaľničné poplatky v Nemecku, v tom, kde im to vyhovuje si diskrimináciu veľmi dobre vedia ošetriť a praktizovať.
O otroceni post 2015 si nepisal.
Pisal si o diskriminacii x-generacie, ktorej predkovia prisli ratovat Europu.
A aj ludi z novych krajin EU v tych starych.
Takze sa nemusis vykrucat a mozes mi vysvetlit ako je to s mojimi prikladmi a tym, co si popisal.
-
Andi_Cibula
Addict
- Kontaktovať používateľa:
Romáci.Retne napísal:Mame romsku populaciu a bielu populaciu. Obe populacie sa nemusia tak isto. Ktora z tychto dvoch ma vacsiu moc, schopnost dat pocitit svoj odpor voci ten druhej?
Keď biely začne vyzjapovať o nenávisti k cigošom, čaká ho medializácia a onálepkovanie "rasista".
Keď cigoš dáva najavo nenávisť ku gadžom, o nič nejde, je to jeho obranný mechanizmus, lebo je v menšine.
Takto sa tá otázka myslela ?
//autoeditácia príspevku (24 Jún 2018, 3:11)
Svoju sociálnu bublinu udržuješ opatrne a vyberavo, že ?jackb napísal:Kde beries tie hluposti o cudzincoch, ako otrokoch? ...
Na moj dusu, vy sa poniektori tak dokazete polutovat, ked uz si myslite, ze desatina populacie, s minimalnym (resp. ziadnym) obsadenim dolezitych struktur Vam dokaze urobit nejake tazkosti v zivote...
Andi_pokakanec
Andi_pokakanec
Ani tak nejde o "štruktúry" ale o problémové, veľmi problémové spolužitie s neprispôsobivími... Ale tvoj argument pekne ukazuje ako si mimo reality.
Potrebujeme súrne doviezť čím viacej nelegálnych migrantov, hlavne moslimov, pedofilov a transvestitov.
Aspoň by nás kultúrne obohatili tým, že sem-tam niekoho dobodajú na smrť, prejdú autom alebo vyhodia sa do vzduchu na nejakom koncerte.
A ešte aby aj tu znásilňovať poníkov v zoologickej záhrade, to by bolo tiež skvelé kultúrne obohatenie.
A ešte, že pefrčo ich nikto nechce ani len vidieť nie že mať za suseda.
Aspoň by nás kultúrne obohatili tým, že sem-tam niekoho dobodajú na smrť, prejdú autom alebo vyhodia sa do vzduchu na nejakom koncerte.
A ešte aby aj tu znásilňovať poníkov v zoologickej záhrade, to by bolo tiež skvelé kultúrne obohatenie.
A ešte, že pefrčo ich nikto nechce ani len vidieť nie že mať za suseda.
-
Andi_Cibula
Addict
- Kontaktovať používateľa:
Sústavne dávaš (alebo si dával) najavo, že sa venuješ vedeckej činnosti. Človek by teda čakal že máš záujem o diskusiu s vecnou argumentáciou. Tu sa snažia niektorí diskutéri udržiavať. Akurát to u teba väčšinou skĺzne k nejakému urazeniu sa a strate argumentácie, ako keby si už nemal záujem. V prípadoch, kedy ti nevyhovuje videnie sveta tvojho diskusného oponenta.Retne napísal:...
To by bolo vlastne aj v poriadku, ja napr. s kalim a aryan angelom nediskutujem, lebo s nimi diskutovať nemá zmysel.
Ja som sa ešte aj uisťoval tou poslednou otázkou, či som tú tvoju otázku správne pochopil.
Ano. Aj dnes v noci som na pohotovosti cakal na lekara indickeho povodu, len aby som sa mohol natahovat s ucastnikmi anonymnej diskusieAndi_Cibula napísal:
//autoeditácia príspevku (24 Jún 2018, 3:11)
Svoju sociálnu bublinu udržuješ opatrne a vyberavo, že ?
Takze, plno ceasarovych halucinacii a ziadna odpoved na to, kde sa maju stretavat s realitou.