Monitor - Pohybujuca sa ciarka :/
Monitor - Pohybujuca sa ciarka :/
Ahojte vie mi niekto poradit?
Spozoroval ako sa na displeji nieco pohybuje vo velkoati asi 2 pixelov ako keby tam bol maly cervik alebo nieco proste sa to hybalo po chvili sa zastavil a mne v strede obrazovky ostali ako keby ceruzkou spravena mala cierna ciarka. Nejedna sa o vypalene body. Viem znie to smiesne ale teraz mam v strede monitora takuto ciarku. Vedeli by ste mi poradit ako sa toho zbavit ?
prikladam video.
Spozoroval ako sa na displeji nieco pohybuje vo velkoati asi 2 pixelov ako keby tam bol maly cervik alebo nieco proste sa to hybalo po chvili sa zastavil a mne v strede obrazovky ostali ako keby ceruzkou spravena mala cierna ciarka. Nejedna sa o vypalene body. Viem znie to smiesne ale teraz mam v strede monitora takuto ciarku. Vedeli by ste mi poradit ako sa toho zbavit ?
prikladam video.
Re: Monitor - Pohybujuca sa ciarka :/
Obycajny Insectus pixelus. Dakedy sa stane, ze sa ti do lcd-cka dostane hmyz, ked sa velmi snazi. Tento ti skapal dokonca uprostred displeja, takze to potesi 
no parada ale co s tym ? Monitor je aj v zaruke ale pochybujem ze to vyreklamujem 
https://www.alza.sk/27-asus-pg248q-gaming-d4841573.htm
https://www.alza.sk/27-asus-pg248q-gaming-d4841573.htm
Na chybne pixely je norma. Teda musi byt urcity pocet vypalenych, aby ti ho vymenili. Mozes skuait vziat jemnu hadru, aby si neposkriabal displej a v mieste kde su vypalene, tak to zatlacaj. Pri stasti sa vypalia aj dalsie a das to reklamovat. Pripadne treba zavolat do Asusu na SK/CZ podporu, ze kolko pixelov treba pri tomto tvojom type na reklamaciu.
Ano ale tu sa nejedna o vypalene pixely ale o nejaky hmyz co tam vliezol 
No veruze jaaj, venujem sa IT uz dlhe roky ale toto som este nevidel 
Ale skusil by som to reklamovat, nic za to nedas a bud ti to opravia alebo sa pobavis na zavere zo zamietnutej reklamacie ked tam fakt najdu hmyz.
Ale skusil by som to reklamovat, nic za to nedas a bud ti to opravia alebo sa pobavis na zavere zo zamietnutej reklamacie ked tam fakt najdu hmyz.
Niekde som cital ze mozno sa ten mrtvy hmyz vysusi a spadne to dolu no neviem
Skusal som klepkat prstom okolo toho a ta vec spadla o nieco dole cize teraz to ma mpresne v strede monitora cize uplne uzasne a viac sa to pohnut nechce
no slak ma trafi.
Tiez si myslim, ze mi to nevyreklamuju pisal som do alzy povedali ze reklamovat mozem cokolvek ale jasne ze sa to vrat is tim, ze reklamacia neuznana....
Pisal som do asusu ze co s tym tak uvidim.
Keby to bol vypaleny pixel ale toto je ako keby niekto mi nakreslil ceruzkou ciarku na monitor ciernu
Len je mi trosku cudne ako sa tam nieco taketo mohlo dostat???? ach
Ako je lepsie to reklamovat ako vypalene pixely alebo ako hmyz ktory tak skapal ?
Tiez si myslim, ze mi to nevyreklamuju pisal som do alzy povedali ze reklamovat mozem cokolvek ale jasne ze sa to vrat is tim, ze reklamacia neuznana....
Pisal som do asusu ze co s tym tak uvidim.
Keby to bol vypaleny pixel ale toto je ako keby niekto mi nakreslil ceruzkou ciarku na monitor ciernu
Len je mi trosku cudne ako sa tam nieco taketo mohlo dostat???? ach
Ako je lepsie to reklamovat ako vypalene pixely alebo ako hmyz ktory tak skapal ?
-
vrtulnik
Medium Professional
- Kontaktovať používateľa:
aj ja som to mal v 2011...
post1681980.html#p1681980