Counter-Strike: Global Offensive

Singleplayer, multiplayer, novinky, návody...
Paťko
King
King
Používateľov profilový obrázok

Re: Counter-Strike: Global Offensive

Príspevok od používateľa Paťko »

Mapu si môžeš vyberať, ale nie v móde deadmatch.
Meken
King
King

Príspevok od používateľa Meken »

Nebol daky debilny uptade alebo novy ovladac s tym, ze niekomu kleslo fps?

maval som bezne drop z 200 na 130, min 100+. TEraz to padne na 60-70 fps, je to tak 2minuty, potom zase vybehne na 130-150. A to stojim na mieste a nic nerobim.

No ale asi mi potom odchadza grafika...

Samozrejme som uz skusal odinstalovat a nanovo naisntalova CSGO, a teraz som este dal uplne cisty windows + CSGO bez ziadnych "doplnikov" nastaveni a robi to iste.. jedine co postahovali windows update, csgo, a najnovsi graficky ovladac, ale robilo to uz aj so starsim ovladacom

(btw mimo temy troska, dobry/jednoduchy program na zataz grafiky, aby som pekne videl graf a vykon atd? )
Hegy
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa Hegy »

MSI AfterBurner + Riva Statistics Server(sucastou instalacie MSI AB).
V MSI AB si nakonfigurujes co vsetko chces monitorovat, v RSS si nastavis layout overlayu.
Kn1gu4
Amateur
Amateur

Príspevok od používateľa Kn1gu4 »

Zdravím, mám problém s fps na GO. Je pravda že mám ntbk nečakám ani nejake fps okolo 200 len by som chcel aspoň stabilných 60-70 lenže môj problem je takýto https://ctrlv.cz/shots/2018/02/04/EyAw.png ... Zapnem mám 150-160 fps, po 2min mam 25 po 2min zase 150-160 po 2 zase 25 a takto sa to strieda .... Na starom PC mám stabilne 140 a to je 8 ročný PC s horším HW ako tento ntbk. Rôzne boosteri mi len zvýšia fps možno o 10 ale nevyriešia tie masivne dropy. Diki.
Meken
King
King

Teplota gpu? Mne robilo to isté, proste sa prehrievala grafika
Kn1gu4
Amateur
Amateur

Hm to je možné , neviem prečo mi ale speedfan neukazuje teplotu gpu ani keď som stiahol iný program ukazuje mi všade 0°
Meken
King
King

staci pozriet o prispevok vyssie ... stiahni si
Hegy napísal:MSI AfterBurner + Riva Statistics Server(sucastou instalacie MSI AB).
V MSI AB si nakonfigurujes co vsetko chces monitorovat, v RSS si nastavis layout overlayu.
Kn1gu4
Amateur
Amateur

Aha ani som si nevšimol :D náhodička, idem vyskúšať, diki.
////edit

https://ctrlv.cz/shots/2018/02/04/Rbte.png
Nj asi sa s tým neda nič robiť.
Meken
King
King

Caute, aku klavesnicu odporucate na CSgo? Do terza som mal notebook, tak teraz skladam PC a vobec neviem co si vybrat.
Proste hlavne na CSgo, + podsvietenie
DropDead
Addict
Addict

Príspevok od používateľa DropDead »

Fnatic Gear Rush, Red alebo Red Silent alebo Brown
https://shop.fnatic.com/collections/keyboards
všetko ďalšie už len rastie na cene
Hegy
Hardcore addict
Hardcore addict

Nemam nic proti ale celkovo, co sa tyka pridanej hodnoty klavesnice pri gamingu je akakolvek investicia pre mna najmenej zuzitkovana.
Osobne mam Logitech G Pro (koli rozmerom).
Meken
King
King

111 euro, v com je taka dobra. No podmienka moja asi bude aj numericka klavesnica, kedze bez nej je to o hovne
Hegy
Hardcore addict
Hardcore addict

Ja som prave potreboval velmi uzku klavesnicu a chcel som uz nieco, co vydrzi + som, da sa povedat, fanusik Logitechu uz dekadu :D
Najdi si hocjaku podsvietenu za 30€ a bude ti stacit, tod moja rada. Ak chces nieco spickove, tu stovku si musis pripravit tak alebo onak len ti hovorim, ze u klavesnice ten rozdiel az tak poznat nie je ako napr. pri mysi, monitore a pod.
Meken
King
King

aha, takze ja som do teraz prakticky sa hraval na noteboku , ziadne vychytavky som teda nepotreboval ani nepotrebujem. Ide mi len o to, aby mala "dobre stlacanie" ako napr. ma notebook. Ziadne velke nemotorne tlacidla, + podsvietenie + numerika. Takze nieco mrknem este no.

//autoeditácia príspevku (17 Júl 2018, 9:34)
DropDead napísal:Fnatic Gear Rush, Red alebo Red Silent alebo Brown
https://shop.fnatic.com/collections/keyboards
všetko ďalšie už len rastie na cene
Ako moc sa mi nechce objednavat klavesnicu zo zahranicia a cakat na nu.

Skor som chcel nieco objednat z alzy , kedze odtial idem aj tie cloud 1 alebo cloud 2 objednavat.

Akurat aky je rozdiel medzi hernymi klavesnicami a mechanickymi? Mechanicke su teda okolo 100ky asi budu lepsie, ale v com?

Nasiel som si tieto dve lacne , recenzie super, tak nevidim dovod davat 100 euro, ked nevyuzivam ziadne makra utilky atd.

https://www.alza.sk/connect-it-battle-r ... 669799.htm

https://alza.sk/genius-gx-gaming-scorpi ... 214360.htm
fildinko
King
King

Príspevok od používateľa fildinko »

Asi týždeň dozadu som kupoval Cooler Master MasterKeys Lite L kukni na ňu.

Rozhodol som sa pre ňu ale rozmýšľal som aj nad tou Genius GX Gaming.
DropDead
Addict
Addict

Meken napísal:aha, takze ja som do teraz prakticky sa hraval na noteboku , ziadne vychytavky som teda nepotreboval ani nepotrebujem. Ide mi len o to, aby mala "dobre stlacanie" ako napr. ma notebook. Ziadne velke nemotorne tlacidla, + podsvietenie + numerika. Takze nieco mrknem este no.

Ako moc sa mi nechce objednavat klavesnicu zo zahranicia a cakat na nu.

Skor som chcel nieco objednat z alzy , kedze odtial idem aj tie cloud 1 alebo cloud 2 objednavat.

Akurat aky je rozdiel medzi hernymi klavesnicami a mechanickymi? Mechanicke su teda okolo 100ky asi budu lepsie, ale v com?

Nasiel som si tieto dve lacne , recenzie super, tak nevidim dovod davat 100 euro, ked nevyuzivam ziadne makra utilky atd.

https://www.alza.sk/connect-it-battle-r ... 669799.htm

https://alza.sk/genius-gx-gaming-scorpi ... 214360.htm

Pár vecí:
- Cloud1 a nie Cloud2, 2ky sú vyhodené peniaze
- "hernymi klavesnicami a mechanickymi" - na našom trhu sú len dva druhy - membránové (lacné, klávesy oničom, je to mdlé, bez odozvy) a mechanické klávesnice, teda niečo aspoň so základnou kvalitou omnoho vyššie, definovaná dráha stlačenia, niektoré spínače aj klikacou odozvou, jednoduché pre svalovú pamäť a 100% šanca na kvalitnejší pocit pri hraní, písaní a rýchlosti - to nie je výmysel, to je realita
- vybral si si dve klávesnice, kde do nízkej ceny napchajú sto vecí, ktoré sa s najväčšou pravdepodobnosťou odoberú na druhý svet do dvoch rokov - nespoľahlivé kolotočárske produkty.

Fnatic je v EU, ceny o 20€ nižšie ako u nás a myslím, že tam je aj pošta zdarma. Ale v pohode, nemusíš brať odtiaľ.

Chceš niečo z Alzy? Tak začni tu
https://www.alza.sk/zalman-zm-k700-d4067720.htm
https://www.alza.sk/spc-gear-gk550-omni ... 324179.htm --zaujímavý kúsok, v balení aj podložka pod zápästia (zakázal by som klávesnice bez nej), Kailh Brown, takže jemne klikacie ale nie ako Blue

A ak nevieš, čo znamená označenie spínačov Red, Brown, Blue, tak stačí pozrieť napríklad

Ak budeš po pozretí zmätený, tak je to úplne v pohode, najprv potrebuješ vedieť ako sa správa aspoň jeden typ aby si potom podľa popisu vedel, ako asi fungujú ostatné. Vo všeobecnosti ale platí, že hocjaký druh mech. spínačov je lepší ako membránovky, takže začať môžeš s ktorýmkoľvek, i keď ja osobne odporúčam začať s hnedými.

Moje odporúčanie? Rovnako ako dobrá myška je dôležitá aj dobrá klávesnica a membránovky a tie lacňáky NIKDY nebudú dobré, zahanbia ich aj lacné mechaniky.
Odporúčam GK550 os Silentiumu. Dokonca má aj US layout, čo je ako svätý grál, lebo neexistuje nič horšie ako QWERTZ ISO (malý ľavý shift, dvojriadkový enter).
Hegy
Hardcore addict
Hardcore addict

DropDead napísal:...
- "hernymi klavesnicami a mechanickymi" - na našom trhu sú len dva druhy - membránové (lacné, klávesy oničom, je to mdlé, bez odozvy) a mechanické klávesnice, teda niečo aspoň so základnou kvalitou omnoho vyššie, definovaná dráha stlačenia, niektoré spínače aj klikacou odozvou, jednoduché pre svalovú pamäť a 100% šanca na kvalitnejší pocit pri hraní, písaní a rýchlosti - to nie je výmysel, to je realita...
No toto je prinajmensom velmi subjektivna zalezitost. Ked zoberiem svoju sirsiu "csgo crew" tak je to take 50/50 co sa tyka preferencii membrana/mech. switch. U mna to tiez tak vyslo ze v klude by som sa zaobisiel bez mechanickych switchov no pri vybere som zohladnoval ine faktory a switche uz boli iba taky by-product. Ze by mi to vadilo? Ani nie. Zeby som pocitil nejake zlepsenie? To tiez nie.
Inak klavesnice som po 3 rokoch zvykol vyhadzovat dobrovolne po tom co sa v nich nahromadilo za biologicky odpad :D
DropDead
Addict
Addict

Preferencie? Aké? Ak niekto má rád membránovku a jej štýl, tak MX Red a Black fungujú presne na tom istom princípe, akurát sú bez hocjakých negatív. Toto je naopak jedna z vecí, kde neverím na také subjektívne pohľady, že niekto na svete by preferoval membránovku, skôr je to nedostatok toho ošahávania tých spínačov.
icefiresr
Addict
Addict

Príspevok od používateľa icefiresr »

Hegy napísal:
No toto je prinajmensom velmi subjektivna zalezitost. Ked zoberiem svoju sirsiu "csgo crew" tak je to take 50/50 co sa tyka preferencii membrana/mech. switch. U mna to tiez tak vyslo ze v klude by som sa zaobisiel bez mechanickych switchov no pri vybere som zohladnoval ine faktory a switche uz boli iba taky by-product. Ze by mi to vadilo? Ani nie. Zeby som pocitil nejake zlepsenie? To tiez nie.
Inak klavesnice som po 3 rokoch zvykol vyhadzovat dobrovolne po tom co sa v nich nahromadilo za biologicky odpad :D
Mechanicku klavesnicu lahko vycistis a pomozes zivotnemu prostrediu :) Ja som mal doteraz membranove, vzdy sa to pokazilo. Teraz mam 3 rok Steelseries a je ako nova (navyse je brutalne tazka). Ten pocit mechanickej klavesnice je proste o niecom inom. Dnes uz zlacnili znackove aj na 60-70 Euro a neinvestovat do niecoho takehoto ak si gamer je skoda.

Naopak, tie non-brand kusy co tu boli nalikovane vyssie by som vobec nebral... Za par Euro navyse su znacky. Samozrejme nie v predrazenej Alze.
Hegy
Hardcore addict
Hardcore addict

DropDead napísal:Preferencie? Aké? Ak niekto má rád membránovku a jej štýl, tak MX Red a Black fungujú presne na tom istom princípe, akurát sú bez hocjakých negatív. Toto je naopak jedna z vecí, kde neverím na také subjektívne pohľady, že niekto na svete by preferoval membránovku, skôr je to nedostatok toho ošahávania tých spínačov.
Ci veris, neveris, su to realni ludia s ktorymi sa realne stretavam aj na offline eventoch (LAN) a proste ti povie ze mu to nevyhovuje, normalka. Mechanicka klavesnica oproti membranovej parametrovo nicim nevynika takze sa presuvame na feeling switchov a tu uz moze mat pocity kazdy ine. Ja osobne na svojej mech aj nerad pisem, radsej si na kancelarsku robotu vytiahnem svoju klasicku kancelarsku wireless logitechu ako "mlatit zito". Hovorim, nejak mi to extra nevadi ale nie kazdy je uneseny z tych switchov preto by som nejako pausalne netvrdil ze to sadne kazdemu, som si isty, ze to tak nemusi byt.

@icefiresr jasne, ved ja nehovorim ze to je blbost, len argumentujem okolo toho ze vsetkym bude vyhovovat, nemusi, poznam proste kopu ludi, s ktorymi hravam uz snad cez 15 rokov hry ktorym to proste pod prsty nesadlo a vratili sa k membrane. Inak, kedy hrame konecne? :D
Napísať odpoveď