emigracia,imigracia

Diskusie na politické témy...
jackb
Redeemer
Redeemer
Používateľov profilový obrázok

Re: emigracia,imigracia

Príspevok od používateľa jackb »

-AA- napísal:Čo sú v porovnaní s tým nejakí privandrovalci, alebo ich potomokovia, z Afriky či Ázie..
mozem ti privadrovalcov a ich potomkov spominat vzdy, ked zacitujes v suvislosti so Slovenskom niekoho, koho predkovia rozhodne Slovaci neboli?
-AA- napísal:Ako vieš, že sa nehlásia k cigánskej národnosti? Či si si len chcel lacno kopnúť do "snehobielych" (lebo to je v poriadku) a tým ukázať, že "nie je rozdiel" medzi tým odkiaľ imigranti pochádzajú?
prepac mi nedorozumenie. mam na mysli obcianstvo. maju slovenske pasy? maju. tym padom su pre Britov Slovaci a problem je vyrieseny. Niekto tu neriesi miestne specifika. Sikul zo Sedmohradska s rumunskym pasom je jednoducho Rumun. nikoho netrapi, ze doma hovori madarsky a jeho predkovia sa vlastne ku Madarom ani tak velmi nehlasili. detto Rusi z baltskych krajin zijuci v UK. Maju litovske. lotysske ci estonske pasy? maju. tak su to Litovci, Lotysi a Estonci. nikoho nezaujima, ze v uradnom jazyku krajin, ktore im ich vystavili nevedia ceknut ani pol slova.
-AA- napísal:Mimochodom to, že všetkých Britov považuješ za idiotov je tiež v tomto kontexte dosť zaujímavé..
urcite ludia z BF, alebo daki ukiperi riesia, ci je osoba z pasom z dakej vychodoeuropskej krajiny su castou tamojsej majority, alebo nie. tych je ale take minimum, ze ich mozme veselo ignorovat.
-AA-
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa -AA- »

jackb napísal: mozem ti privadrovalcov a ich potomkov spominat vzdy, ked zacitujes v suvislosti so Slovenskom niekoho, koho predkovia rozhodne Slovaci neboli?.
Neporovnateľné pokiaľ ide o Európanov.

Tu niečo k téme, s komentárom od Henrika (Švéd) A Lany (Ruska).

Pre teba sú títo dvaja možno takí istí "privandrovalci" (do USA) ako fekálie hádžuci džentlmeni z prvého videa, ale len pre teba.
jackb
Redeemer
Redeemer

nie. pre kazdeho rozumneho cloveka, ktory sa nehlasi ku rasistickemu a nacionalistickemu odpadu a nedefekuje si pritom to ust.
bud su privandrovalci vsetci, ktori si dovolili opustit miesto svojho narodenia a prestahovat sa niekde inde, alebo sa tak neda oznacit nikto.

a hlavne by spravy rasista, nacionalista a bojovnik proti zivotu dvoch a viacerych kultur pokope ako ty nemal zabudat na obrazok, ktori sa pred 3 rokmi zidelal medzi rasistami. a potom si nedefekovat do ust.

ked ma raz niekto neslovenske priezvisko, nesmie byt povazovany za Slovaka a teba mu pripomenut, ze je len obycajny privadrovalec. ci su to poslanci fasistickej strany nemeckeho a polskeho povodu, alebo tlchuba rakuska povodu. nie je mozne ich povazovat za Slovakov. a to vsetko podla fasistickej logiky.
Prílohy
Do+you+have+have+a+dream+that+you+could+do_2442a7_6610863.jpg
-AA-
Hardcore addict
Hardcore addict

To sú len tvoje utkvelé a dosť absurdné predstavy. Slovák, Poliak či Nemec patria do rovnakej rodiny európskych národov. Ich genetická (a tým aj kultúrna) príbuznosť dovoluje vysokú mieru vzájomnej kompatibility a integrácie, v porovnaní s Afričanmi a Aziatmi. Asi potrebuješ aby som to stále opakoval.
jackb
Redeemer
Redeemer

ty zase potrebujes, aby som ti odokola opakoval, ze Rusnak nie je ta ista kultura co Zahorak. a existenciou hlbokych kulturnych a jazykovych rozdielov a rozdielmi v integracii sa do vacsinovej spolocnosti v tak malej krajine ako je Slovensko by malo byt povedane vsetko:
a) mutlikulturalizmus fungoval, funguje a fungovat bude. problem si uvrestani hlupaci, ktorym sa paci ked su ludia v konflikte a nezije v pokoji jeden vedla druheho
b) nie je mozne, aby existovala jednotna europska kultura
-AA-
Hardcore addict
Hardcore addict

Typické "posúvanie bránok" z tvojej strany. Za účelom ignorovania a zahmlenia väčšieho (globálneho) problém, ktorým je neeurópska migrácia, začneš rozoberať a vyzdvihovať európske (lokálne) inter-kultúrne rozdiely.

Európsky multikulturalizmus je založený práve na udržovaní pôvodných etnických línií, čo v hraničných oblastiach umožňuje prirodzenú vzájomnú interakciu týchto rozdielnych kultúr. To nemá nič s povojnovým prílevom cudzorodého obyvateľstva do Európy, či už zo zištných (ekonomických) dôvodov, alebo čisto patologických (pocit viny, dlhu, atp.).

Nikdy som netvrdil, že existuje jednoliata európska kultúra, ale o väčšej miere spoločných koreňov Európanov. Heslom európskeho nacionalizmu bolo vždy Európa národov, opak dnešného smerovania podriadeného bruselskému komisariátu.
kali520
Darca
Darca

Príspevok od používateľa kali520 »

https://deliandiver.org/2017/02/rasa-ca ... y-faq.html

Už som to sem raz daval, ale zdá sa, že jackb tomu moc nepochopil, možno druhýkrat bude mať šťastie a prečita si to triezvy.

Ešte by som odporučil aby si zistil, čo je to genetická podobnosť, kulturna kompatibilita, pribuznosť a priemer...
jackb
Redeemer
Redeemer

kali520 napísal:Ešte by som odporučil aby si zistil, čo je to genetická podobnosť, kulturna kompatibilita, pribuznosť a priemer...
to je cast mantry bezneho fasitu. kulturna kompatiblita je rovnako nic nehovoriaci pojem ako "kulturny marxizmus" .
-AA- napísal:Za účelom ignorovania a zahmlenia väčšieho (globálneho) problém, ktorým je neeurópska migrácia, začneš rozoberať a vyzdvihovať európske (lokálne) inter-kultúrne rozdiely.
nie nie. to ty si napisal, ze Slovaci, ktori si v UK oblievaju deti kyselinou Slovakmi nie su a ze je loz, ked tvrdim, ze Britom je jedno, ku ktoremu z lokalnych etnik Slovenska sa zlocinci so sloventskymi pasmi hlasia.
-AA- napísal:Európsky multikulturalizmus je založený práve na udržovaní pôvodných etnických línií, čo v hraničných oblastiach umožňuje prirodzenú vzájomnú interakciu týchto rozdielnych kultúr. To nemá nič s povojnovým prílevom cudzorodého obyvateľstva do Európy, či už zo zištných (ekonomických) dôvodov, alebo čisto patologických (pocit viny, dlhu, atp.).
Lipkovia, ci bosanski Moslimovia nepredstavuju ziadny problem, aj ked su to moslimovia. preco by malo byt problemom len to, ze je niekto moslim zo Syrie? preco najprv nepreverit, ci je osoba schopna a hlavne ochotna integrovat sa?
-AA- napísal:Nikdy som netvrdil, že existuje jednoliata európska kultúra, ale o väčšej miere spoločných koreňov Európanov. Heslom európskeho nacionalizmu bolo vždy Európa národov, opak dnešného smerovania podriadeného bruselskému komisariátu.
a preto "bruselsky komisariat" leje peniaze do podpory roznych etnickych mensin, z ktorych vas v narodnej obci fasistickej hadze o zem :)
kali520
Darca
Darca

jackb napísal:to je cast mantry bezneho fasitu. kulturna kompatiblita je rovnako nic nehovoriaci pojem ako "kulturny marxizmus" .
Argumentačné klamy ktoré tu neustale predvádzaš je matnra trolla alebo blba. Ty budeš skôr ten druhý pripad.
jackb
Redeemer
Redeemer

prosim ta, aky argument si vlozil do diskusie tym pokusom o urazku?

preto ta poprosim, bud zacni sam pouzivat argumenty, alebo sa prestan strielat do nohy. za kladne vybavenie dakujem.
kali520
Darca
Darca

Argument si dostal v prispevku vyššie. Dostavaš ich stále, len tvoje reakcie sú argumentačné klami v tom lepšom pripade, v horšom sú niekde na urovni malého dieťaťa ktoré nie celkom dokáže týtmo argumentom pochopiť.

Možno niektorých uživatelom fora to baví ti všetko vysvetlovať z každej strany jak retardovanému, ale pravdou je, že diskusia s tebou sa vedie v duchu frazy: "diskusia s idiotom je povolená len 30 sekund, v opačnom pripade je to diskusia s dvoma idiotmi"
jackb
Redeemer
Redeemer

nedostal. bola to prva zo serie urazok a teraz v nich len pokracujes. okrem toho, linkujes, podla svojich slov viac ako prvykrat, len daku stranku, ktorej obsah je na smiech. tam nie je nic, co sa da nazvat argumentom.
kali520
Darca
Darca

Ako inak si mám túto reakciu vysvetliť ako argument ad hominem?
jackb
Redeemer
Redeemer

obsah webu Delsky potapac je na smiech a to beries ako "argument ad hominem". ako mam brat ja vulgarizmi, ktore tu na mna stekas? :)
zakladom prace s informaciami je overovanie si zdrojov. preto som ako prve rozklikol "Geopolitika", kedze to mi odborne najblizsie:
Richard Mikuláš hrabě Coudenhove-Kalergi a pravda o jeho plánu, Irové provedli potrat vlastní budoucnosti, Kdo jsou bohatí běloši, zodpovědní za institucionální podporu transgenderové ideologie?.
toto je geopolitika asi na urovni mesacniku vydavaneho mimovladkou Sofian. preto nepokladam nic na tom webe za doveryhodne a uz vobec nie deficie rasy a inych slovicok.
kali520
Darca
Darca

Je mi uplne jedno čo ty považuješ za dôveryhodné, ide tu o tvoju (ne)schopnosť viesť diskusiu.
jackb
Redeemer
Redeemer

naozaj niekto, kto ma castuje pejorativami, hodnoti moju schopnost viest dikusiu?
-AA-
Hardcore addict
Hardcore addict

jackb napísal:nie nie. to ty si napisal, ze Slovaci, ktori si v UK oblievaju deti kyselinou Slovakmi nie su a ze je loz, ked tvrdim, ze Britom je jedno, ku ktoremu z lokalnych etnik Slovenska sa zlocinci so sloventskymi pasmi hlasia.
A s čím je to v rozpore v tom čo som napísal?
jackb napísal:Lipkovia, ci bosanski Moslimovia nepredstavuju ziadny problem, aj ked su to moslimovia. preco by malo byt problemom len to, ze je niekto moslim zo Syrie? preco najprv nepreverit, ci je osoba schopna a hlavne ochotna integrovat sa?
Nepredstavujú problém kým sú početne zanedbateľnou menšinou, to platí viacmenej všeobecne, možno s výnimkou židov. U bosnianskych moslimov zohráva rolu aj to, že ide zo značnej časti stále o európske obyvateľstvo, aj keď pod tlakom okupantov prijalo ich náboženstvo.
jackb napísal:a preto "bruselsky komisariat" leje peniaze do podpory roznych etnickych mensin, z ktorych vas v narodnej obci fasistickej hadze o zem
Áno napríklad cigánskej. Globalistom, marxistom a inej hávedi v Bruseli sú európania ukradnutí, inak by napríklad existovala koordinovaná snaha na záchranu a poskytnutie útočiska pre Juhoafričanov európskeho pôvodu, ktorý sú v pekle na zemi, akým je multi-rasová demokracia JAR, vystavovaný cielenému vraždeniu.
jackb
Redeemer
Redeemer

-AA- napísal:A s čím je to v rozpore v tom čo som napísal?
ty si vyzdvihol lokalny problem s kriminalitou Romov nad globalny problem, ktorym je vyssia kriminalita ludi z postkomunistickych krajin oproti krajinam zapadnym.
-AA- napísal: by napríklad existovala koordinovaná snaha na záchranu a poskytnutie útočiska pre Juhoafričanov európskeho pôvodu
-AA- napísal:takí istí "privandrovalci"
-AA-
Hardcore addict
Hardcore addict

jackb napísal:ty si vyzdvihol lokalny problem s kriminalitou Romov nad globalny problem, ktorym je vyssia kriminalita ludi z postkomunistickych krajin oproti krajinam zapadnym.
Dobrý nonsens, ale v pohode, už sme zvyknutí..
takí istí "privandrovalci"
Takže pre teba je pomoc Juhoafričanom európskeho pôvodu to isté, ako príchod "posádky člnu" na fotke nižšie. Fascinujúce. :lol:
Prílohy
nová-utečenecká-cesta-do-európy-3.jpg
hughito
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa hughito »

Mňa stále fascinuje jedno. Aryan patri medzi inteligentných neonacistov, je sofistikovaný, ale predsa len. Keď príde isté k istému, stačí mu ako argument fotka, kde sú ľudia tmavej pleti a má jasno v tom, že proste ide o "iných ľudí" (horších, nižšia rasa, nekompatibilných, s nižším IQ, nazve sa to rôzne) a s "NAMI bielymi" koexistovať proste nemôžu... čiže v podstate úroveň posledného primitívneho nácka.
Napísať odpoveď