3.Ficova vláda (2016-2018)/1.Pellegríniho vláda (2018-2020)
Re: 3.Ficova vláda (2016-2018)/1.Pellegríniho vláda (2018-20
tak prezident bol pekelnik, lebo lietal za rodinou.
co ale taky poslanec Kali, ktory za statne unasa cudzich statnych prislusnikov?
https://dennikn.sk/1195234/ako-kalinak- ... /?ref=tit1
co ale taky poslanec Kali, ktory za statne unasa cudzich statnych prislusnikov?
https://dennikn.sk/1195234/ako-kalinak- ... /?ref=tit1
Fascinuje ma, aky slaby efekt ma tato kauza na spolocnost. Mozno je to aj tym, ze Kalinak tam uz nie je. Taktiez uchvatne je ticho z Mostu. Ti su pripraveni Smeru odpustit aj vrazdu v priamom prenose hadam, vsak Kalinak uz odstupil co este chceme?
To, že oni mlčia to je jasné.
ALE kde je opozícia? Súčasná opozícia je zberba neschopných idiotov. Tu keď Fico bude strieľať do davu bude ticho, to nič, opozícia je akurát na dovolenke alebo ich uniesli mimozemšťania?
Fico je stelesnené zlo, no neviem s takouto opzíciou asi sa na cele vykašlať.
Rozkradnú a vytunelujú štát, vražda, únos, v normálnej krajine by v takomto prípade vládne strany nevedeli kam sa skryť pred hnevom obyvateľstva ale tu? Nič, všetko v pohode.
ALE kde je opozícia? Súčasná opozícia je zberba neschopných idiotov. Tu keď Fico bude strieľať do davu bude ticho, to nič, opozícia je akurát na dovolenke alebo ich uniesli mimozemšťania?
Fico je stelesnené zlo, no neviem s takouto opzíciou asi sa na cele vykašlať.
Rozkradnú a vytunelujú štát, vražda, únos, v normálnej krajine by v takomto prípade vládne strany nevedeli kam sa skryť pred hnevom obyvateľstva ale tu? Nič, všetko v pohode.
Co by si akože čakal, aby opozícia robila teraz v polke leta? Ak by aj zvolali nejaké demonštrácie, tak im na to príde maximálne pár tisíc ľudí a Fico bude vyvreskovat, že ich je málo a nikto iny okrem tých pár tisícok s opozíciou nesúhlasí, takze z toho ešte smer vyjde ako víťaz
Ale neboj, SaSka sa bude v najbližších dňoch mobilizovať, samozrejme podľa aktuálnych možnosti
Ale neboj, SaSka sa bude v najbližších dňoch mobilizovať, samozrejme podľa aktuálnych možnosti
To len vražda, únos, medzinárodná hanba. Trba si oddychovať, Fico a Kali nikam neodchádzajú.
Netreba 100 tisíc demonštrantov ale jedného schopného opozičného politika čo dokáže osloviť ľudí, takého tu ale nemáme.
Fico a Kali môžu kľudne spávať.
Ale stále sme nedosiahli dno, mohlo by to byť aj horšie, že by vĺádnym špeciálom zásobovali teroristov a podobne.
Netreba 100 tisíc demonštrantov ale jedného schopného opozičného politika čo dokáže osloviť ľudí, takého tu ale nemáme.
Fico a Kali môžu kľudne spávať.
Ale stále sme nedosiahli dno, mohlo by to byť aj horšie, že by vĺádnym špeciálom zásobovali teroristov a podobne.
Oslovit ludi znamena v nasej krajine trepat populisticke drzdy, klamat atd. cize kam by to viedlo?
K jednej jedinej maličkosti - vyhrať voľby. Po toľkých rokoch tu už môžme dať Ficovi vinu aj za počasie. 
Veľké kauzy a veselo bačuje tá špina.
Čo si myslí, že politika je férový boj asi žije v rozprávkovej krajine alebo na inej planéte. Treba sa zobudiť do reality - silnejší vyhrá, slabý prehrá.
Treba si len pozrieť akí politici vyhrávajú - vodcovské typy, rečníci, nie tiché šedé myši.
Veľké kauzy a veselo bačuje tá špina.
Čo si myslí, že politika je férový boj asi žije v rozprávkovej krajine alebo na inej planéte. Treba sa zobudiť do reality - silnejší vyhrá, slabý prehrá.
Treba si len pozrieť akí politici vyhrávajú - vodcovské typy, rečníci, nie tiché šedé myši.
od jari vieme, ze predcasne volby nebudu. toto je kauza "starej" vlady, takze jedina moznost je co (ne)urobi Sakova preto, aby bol poslanec Kalinak trestne stihany. a su aj tak moze rozhodnut, ze skutok sa nestal...
trochu si zafilozofujemCesar napísal:K jednej jedinej maličkosti - vyhrať voľby.
Zlom nemôžeš zlo poraziť, tým sa ním staneš
Cesar: cize radis vymenit jedneho Fica za druheho Fica?
Jasne, platí, že cieľ zasväcuje prostriedok. Všetko alebo nič.
Dzurinda bol trpaslík, cigáň, klamár, sľúbil hocičo aby vyhral ALE len tak vedel a aj tak len ledva vyradiť Mečiara, Slotu a spol. Bol agresívny, útočil 24/7, rečník a chváľa bohu že to spravil, spravil to, čo bolo treba aby vyhral.
Treba spraviť hocičo ináč to nepôjde, je to jasné.
//autoeditácia príspevku (02 Aug 2018, 21:24)
Z rôznych idelistických fráz sa nikto nenaje, takže ani voľby nevyhrá.
Či opozícii stačí polemizovať a diskutovať? S 8% ťažko vyhrať voľby.
Dzurinda bol trpaslík, cigáň, klamár, sľúbil hocičo aby vyhral ALE len tak vedel a aj tak len ledva vyradiť Mečiara, Slotu a spol. Bol agresívny, útočil 24/7, rečník a chváľa bohu že to spravil, spravil to, čo bolo treba aby vyhral.
Treba spraviť hocičo ináč to nepôjde, je to jasné.
//autoeditácia príspevku (02 Aug 2018, 21:24)
Z rôznych idelistických fráz sa nikto nenaje, takže ani voľby nevyhrá.
Či opozícii stačí polemizovať a diskutovať? S 8% ťažko vyhrať voľby.
https://spravy.pravda.sk/domace/clanok/ ... drogovany/
Sakova a cele MV robia svoju robotu vyborne - kryju byvaleho sefinka.
plus sa da ocakavat, ze sumracni trollovia zacnu Nko zrovnavat s bludwebmi.
Sakova a cele MV robia svoju robotu vyborne - kryju byvaleho sefinka.
plus sa da ocakavat, ze sumracni trollovia zacnu Nko zrovnavat s bludwebmi.
Ja už tiež neviem, čo mám na to povedať. Cítim totálnu rezignovanosť a viem, že nie som jediný. Ako inak sa môže cítiť obyčajný človek v krajine, ktorej základné inštitúcie ako polícia, prokuratúra, súdy, školstvo a zdravotníctvo, sú nefunkčné. Veľa ľudí v našej krajine sa preplo do módu, ktorý by som charakterizoval ako "starať sa sám o seba a dúfať, že ja nebudem jeden z tých, ktorým tento štát doje*** život". Proste dúfate, že vám tažko vybudovaný biznis nedojebe nejaký politický tajtrlík a vládna mafia...dúfate, že budete čo najdlhšie zdravý a nebudete sa musieť liečiť v našich nemocniciach...dúfate, že vás na ulici len tak zo srandy nenapadnú nejakí synáčikovia mafoša s politickými konexiami alebo neonacisti...a pod. Celé je to len o akejsi neracionálnej viere v to, že keď sa budeme starať len sami o svoje veci a viesť normálny život, tak sa nám nič nestane. To je ale ilúzia. Keď v tejto krajine vládne mafia, ktorá kradne, unáša, dokonca už aj vraždí...tak sa to môže stať komukoľvek z nás.
Nikdy som neveril v tie rôzne konšpirátorske katastrofické scenáre. No mám taký pocit, že táto krajine a veľká časť jej občanov je momentálne v takom nastavení, že keď nám niekto alebo niečo (kľudne nejaký vonkajší faktor ako veľká ekonomická kríza a pod.) zoberie tú poslednú ilúziu "keď sa budeme starať o seba a svoje životy, tak sa nám nič nestane", tak sa domček z kariet zrúti a bude tu...občianska vojna alebo čo...
Už teraz niekoľko stoviektisíc Slovákov žije v zahraničí. Väčšina súčasných stredoškolákov chce študovať v zahraničí a v ideálnom prípade tam aj zostať žiť. Dosť silno pochybujem, že tento štát prežije ďalších 25 rokov. Len včera som na ČTčke videl správu, že ČR bude mať aj tento rok zase prebytok rozpočtu. A my? V čase ekonomického blahobytu SMER republiku vedie s deficitom a chce zrušiť tzv. dlhovú brzdu = strop zadĺženosti tejto krajiny a jej obyvateľov...
Ja osobne som si povedal, že uvidím ako dopadnú najbližšie parlamentné voľby. Ak to bude zase o volebnom podvode a arogancii moci, ak nebude vidieť čestnú snahu o rapídne zmeny a reformáciu systému v mnohých oblastiach, tak to pôjdem skúsiť do inej krajiny aj keby som tam mal s titulom umývať riady alebo čo...a po čase si tam donesiem aj rodičov...
Nikdy som neveril v tie rôzne konšpirátorske katastrofické scenáre. No mám taký pocit, že táto krajine a veľká časť jej občanov je momentálne v takom nastavení, že keď nám niekto alebo niečo (kľudne nejaký vonkajší faktor ako veľká ekonomická kríza a pod.) zoberie tú poslednú ilúziu "keď sa budeme starať o seba a svoje životy, tak sa nám nič nestane", tak sa domček z kariet zrúti a bude tu...občianska vojna alebo čo...
Už teraz niekoľko stoviektisíc Slovákov žije v zahraničí. Väčšina súčasných stredoškolákov chce študovať v zahraničí a v ideálnom prípade tam aj zostať žiť. Dosť silno pochybujem, že tento štát prežije ďalších 25 rokov. Len včera som na ČTčke videl správu, že ČR bude mať aj tento rok zase prebytok rozpočtu. A my? V čase ekonomického blahobytu SMER republiku vedie s deficitom a chce zrušiť tzv. dlhovú brzdu = strop zadĺženosti tejto krajiny a jej obyvateľov...
Ja osobne som si povedal, že uvidím ako dopadnú najbližšie parlamentné voľby. Ak to bude zase o volebnom podvode a arogancii moci, ak nebude vidieť čestnú snahu o rapídne zmeny a reformáciu systému v mnohých oblastiach, tak to pôjdem skúsiť do inej krajiny aj keby som tam mal s titulom umývať riady alebo čo...a po čase si tam donesiem aj rodičov...
Podľa mňa najväčší problém je v tom, že táto vláda je úplnou katastrofou, opozícia je slabá, nevýrazná, rozdrobená a ešte aj tak, že sú v opozícii sa rozmnožujú delením. Každý sa cíti byť vodca, ten najlepší, všetci chcú byť predsedami, vlastnú stranu, zase novú, ďalšiu a ďalšiu. Toto pôsobí nedôveryhodne, nestabilne a predseda ako bábka čo sa len prizerá pokým sa im rozpadajú strany, kluby, hocičo a im je to aj skrátka jedno, povedia, že to nič, nech si robia čo chcú.
Prečo zo Smeru nikto nevystúpi a nezaloží si vlastnú stranu? Ale keby bola pravicová strana s 30% po voľbách by sa rozpadli na atómy. Niekde je fatálna chyba.
A čakať na to, pokým Smer poklesne pod 10% alebo ako chcú vyhrať? Oni vyhrať nevedia, tu nevedia vyhrať ale čakajú na prehru a pokles Fica? Je to smiešne.
A v takomto prostredí, že fakt už by Fica mohli kritizovať už za hocičo 24/7 je ticho. Keby toto (vržda, únos..) spravil niekto tak, že Smer a Fico sú v opozícii tak by sme tu už mali miliónový dav pred Úradom vlády. Fico vie zmobilizovať a politici opozície nula bodov, nevedia ani osloviť ani zmobilizovať. A takto ani vyhrať.
Nevedia sa presadiť, presvedčiť a zaujať ľudí, nie sú vhodní do politiky. Je to len taký vlažný debatný krúžok pre pár aktivistov.
A je to jedno, čo Fico alebo Pellegrini, je to to isté, tie isté strany, tí istí ľudia, tí istí zločinci. Tvrdiť, že Pellegrini nič s Ficom nemá spoločné, jeho vláda, ako by oni s týmto nič nemali je obrovská drzosť, nesú 100% zodpovednosť.
A keď v takomto stave nevedia hlavne kritikou získať voličov politici z opozície tak to nezískajú nikdy. A oni nezískajú nikdy, ostanú na 5-10% a to je maximum čo vedia dosiahnuť. Nemajú na to a to je všetko. Opozícia vie vystupovať tak, že popri kauzách ešte aj oslabne opozícia, smiešne.
Čakajú, pokým príde Kiska s bombastickým nástupom a kritikou vlády a hneď získa 20% a súčasní opozičníci si budú zase škriabať hlavy, že škoda, že to nespravili oni a už tu máme Procházku2. Oni sa nepoučia, sú sprostí a neschopní ale to nič, zase príde nejaký ďalší trójsky kôň aby bolo veselo. Je to len otázka času a v opozícii samé šípkové Ruženky.
Prečo zo Smeru nikto nevystúpi a nezaloží si vlastnú stranu? Ale keby bola pravicová strana s 30% po voľbách by sa rozpadli na atómy. Niekde je fatálna chyba.
A čakať na to, pokým Smer poklesne pod 10% alebo ako chcú vyhrať? Oni vyhrať nevedia, tu nevedia vyhrať ale čakajú na prehru a pokles Fica? Je to smiešne.
A v takomto prostredí, že fakt už by Fica mohli kritizovať už za hocičo 24/7 je ticho. Keby toto (vržda, únos..) spravil niekto tak, že Smer a Fico sú v opozícii tak by sme tu už mali miliónový dav pred Úradom vlády. Fico vie zmobilizovať a politici opozície nula bodov, nevedia ani osloviť ani zmobilizovať. A takto ani vyhrať.
Nevedia sa presadiť, presvedčiť a zaujať ľudí, nie sú vhodní do politiky. Je to len taký vlažný debatný krúžok pre pár aktivistov.
A je to jedno, čo Fico alebo Pellegrini, je to to isté, tie isté strany, tí istí ľudia, tí istí zločinci. Tvrdiť, že Pellegrini nič s Ficom nemá spoločné, jeho vláda, ako by oni s týmto nič nemali je obrovská drzosť, nesú 100% zodpovednosť.
A keď v takomto stave nevedia hlavne kritikou získať voličov politici z opozície tak to nezískajú nikdy. A oni nezískajú nikdy, ostanú na 5-10% a to je maximum čo vedia dosiahnuť. Nemajú na to a to je všetko. Opozícia vie vystupovať tak, že popri kauzách ešte aj oslabne opozícia, smiešne.
Čakajú, pokým príde Kiska s bombastickým nástupom a kritikou vlády a hneď získa 20% a súčasní opozičníci si budú zase škriabať hlavy, že škoda, že to nespravili oni a už tu máme Procházku2. Oni sa nepoučia, sú sprostí a neschopní ale to nič, zase príde nejaký ďalší trójsky kôň aby bolo veselo. Je to len otázka času a v opozícii samé šípkové Ruženky.
Nemal som (a stále úplne nemám) v tejto veci ujasnený názor, ale zdá sa, že predsa len by bolo najlepšie, keby už SMER odišiel na smetisko dejín. Pár normálnejších ľudí od nich by sa mohli zapojiť do iného, skutočne ľavicového projektu bez napojenia na oligarchiu. K moci by sa síce dostala pravica a konzervatívci, čiže by nás čakalo peklíčko (síce pochybujem, že štyri roky, neschopáci by sa rozpadli skôr), ale asi je to nutná daň na to, aby sa čosi zmenilo a pohlo iným smerom.
tak to sa definicia "konzervativneho" zmenila asi rovnako ako lavice a pravice.hughito napísal: moci by sa síce dostala pravica a konzervatívci, čiže by nás čakalo peklíčko
karmista: 12 rokov s krátkou prestávkou? Jáj, čiže počas tej prestávky tu nastal raj na zemi, škoda, že až taká, že jeho samotní tvorcovia to položili. Rovnaká pakáž ako teraz, akurát v modrom. A v niektorých oblastiach napáchali ešte závažnejšie škody.
co konkretne myslis tymi skodami?
Pre oblasť práce určite, stačí si pozrieť štatistiky ohľadom štrajkových vĺn. Akonáhle sa dostane k moci pravice, pracujúca trieda sa musí brániť.
Pozri Boje pracujúcich na Slovensku/karmína.
Pozri Boje pracujúcich na Slovensku/karmína.
takze problem sa stal len v hugovom mikrosvete. mozme pokracovat dalej.