Lebo nediskutovali, u niektorých to hraničilo s obsesiou, išlo o len o reagovanie, veľmi hlúpe a bez hodnoty, plné neprávd a zavádzania. V tomto exceloval jackb, veď sa stačí pozrieť ako reaguje na každý jeden môj príspevok. Mne ukazuje, že niečo napíše, takže to vidím - obsesia frčí na 200%.TK1991 napísal:Hughito? Preco si sa rozhodol ignorovat niektorych diskutujucich? Ake to ma plusy pre diskusiu z tvojej strany?
Plusy to má pre mňa také, že nemusím čítať tie hlúposti, je to jednoduché. Najviac ma "mrzí" beardie, lebo s tým som za tie roky čosi oddiskutoval, ale už to prešlo do bodu, keď to skrátka nemalo zmysel a len sa opakovalo to isté, čo možno pred 5 rokmi.
Ignorujem aj baldorexa, zablokovaného ho nemám, lebo aspoň nie je taký otravný, že by mal potrebu reagovať silou mocou na všetko. V každom prípade s ním to nešlo už od začiatku, primitívny a buranský prejav plný osobných útokov a bez diskutovanie k veci. Stačí si pozrieť iné témy, aj iní užívatelia si s nim sem-tam užijú svoje.