Kvalitna herna mys
-
PhYs0c
King
- Kontaktovať používateľa:
Re: Kvalitna herna mys
Tak G603 po pár mesiacoch globálny problém so scrollovaním
Ak sa niekto chystáte do logitechu, počkajte si na nejaké nové výrobné kusy, zdá sa, že to je HW problém.
Podobne ako moja rocna G403-ka, scroll button sa zblaznil, scrolluje mi to hore dole, ako sa mu zachce. Uz asi mesiac cakam na nejaku aciu, aby som si mohol kupit novu.
Píšte Logitechu, popíšte problém a pošlú vám nový kus.
Hm.. neodhadli to dobre na oddeleni planovaneho zastaravania, niekto by mal poletiet.
Ked uz desiatky rokov dokaze Logitech aj tie najlacnejsie znacky (mysi pod 5€) vyrobit funkcne koliesko, navyse to testuju v extremnych podmienkach, maju dlhorocne skusenosti, tak je nemozne aby sa nieco take stalo pri hernej mysi za takmer 100€, bez toho aby to bol zamer.
Este pripomeniem ze mne dve mysi Logitech odisli priblizne po 2 rokoch.
Ked uz desiatky rokov dokaze Logitech aj tie najlacnejsie znacky (mysi pod 5€) vyrobit funkcne koliesko, navyse to testuju v extremnych podmienkach, maju dlhorocne skusenosti, tak je nemozne aby sa nieco take stalo pri hernej mysi za takmer 100€, bez toho aby to bol zamer.
Este pripomeniem ze mne dve mysi Logitech odisli priblizne po 2 rokoch.
-
PhYs0c
King
Hmm.. Zdá sa že update softu to vyriešil, uvidíme po čase.
Tak spravil som aj ja update softu, uz to nerobi sustavne, ale len raz za tri scrollnutia dole alebo hore. Napisal som kazdopadne ne support.
//autoeditácia príspevku (16 Sep 2018, 20:06)
Takze po ani nie 2 tyzdnoch problem so scrollovanim znova zacal, napisal som znova na support logitechu no bez odozvy. Dnes napisal Amazonu a behom 5 minut problem vyrieseny, v utorok mi dojde nova G403-ka. BTW na amazone je teraz akcia na G603 (37€) a G703 (55€).
//autoeditácia príspevku (16 Sep 2018, 20:06)
Takze po ani nie 2 tyzdnoch problem so scrollovanim znova zacal, napisal som znova na support logitechu no bez odozvy. Dnes napisal Amazonu a behom 5 minut problem vyrieseny, v utorok mi dojde nova G403-ka. BTW na amazone je teraz akcia na G603 (37€) a G703 (55€).
Ahojte, stale mate problem so scrollovanim?
Ja som kupoval G703 asi niekedy v maji - alebo zaciatkom juna a vsetko ok.
Aktualne planujem kupit kolegyni tiez G703 - prip je nejaka varianta inej - lacnejsej ale velkostou takej iste wireless mysi?
Dakujem
Ja som kupoval G703 asi niekedy v maji - alebo zaciatkom juna a vsetko ok.
Aktualne planujem kupit kolegyni tiez G703 - prip je nejaka varianta inej - lacnejsej ale velkostou takej iste wireless mysi?
Dakujem
G403, G603. G603 nájdeš za najmenšie peniaze a stačí použiť len jednu AA baterku a máš pokoj od nabíjania na dlhé mesiace.
Alebo pre produktivitu
https://www.amazon.de/Logitech-MX-Maste ... 0761YL588/
keď bude za krajšiu cenu, sleduj, cenovo padá až k padesátce
https://de.camelcamelcamel.com/Logitech ... B0761YL588 .
Alebo pre produktivitu
https://www.amazon.de/Logitech-MX-Maste ... 0761YL588/
keď bude za krajšiu cenu, sleduj, cenovo padá až k padesátce
https://de.camelcamelcamel.com/Logitech ... B0761YL588 .
Do tej 403ky by som siel, len nikde sa uz neda zohnat nova - bez kablu
.
Ako do G603 pokojne choď tiež, je to výkonovo v podstate to isté a nemusíš nabíjať raz za pár dní ale raz za pár mesiacov (ak nie ešte menej často).
Prípadne pre taký jednoduchší dizajn
https://www.alza.sk/logitech-g305-recoil-d5285988.htm .
Ale tak na makačku koliesko s postrannými tlačidlami, inifnity-scroll, vertikálne koliesko a tlačidlo pod palcom u MX Master je na nezaplatenie.
Prípadne pre taký jednoduchší dizajn
https://www.alza.sk/logitech-g305-recoil-d5285988.htm .
Ale tak na makačku koliesko s postrannými tlačidlami, inifnity-scroll, vertikálne koliesko a tlačidlo pod palcom u MX Master je na nezaplatenie.
-
Michaelo
Hardcore addict
Tak som chcel zajtra odniesť na reklamáciu moju SteelSeries Rival 500, keďže robí double aj tripple kliky a niektoré tlačítka niekedy zase nereagujú, no s mojím šťastím mi uplynula záruka 22.04.
holt, to mám za lenivosť...
Teraz za ňu hľadám náhradu a vyžadujem aby mala hlavne podobný layout tlačidiel (vyžadujem viacero bočných tlačidiel, no kalkulačku fakt nechcem) a spracovanie (senzor, switche atď.)... cena je mi ukradnutá.
Pred SS som mal dlhé roky Mad Catz M.M.O. 7, myš kvalitnou na h... (mal som asi 4?) ale bol problém nájsť myš s podobným layoutom tlačidiel na strane.
Pred kúpou SS som skúšal G502 Proteus Spectrum, ale ta mi bola do ruky príliš malá (ani ten Rival 500 nie je ideálny a skôr by mi vyhovoval keby bol o cca 1cm dlhší) a taktiež MX Master, ta mi sedela veľkosťou, no nie je to herná myš a nemá dostatok bočných tlačidiel (plus tie 2 nad sebou stoja za ho..., neviem koho v Logitechu to napadlo).
Veľkosť ruky podľa tabuľky na Alze mám L, no medzi L je radená aj G502 a tá mi bola do ruky naozaj malá (hlavne na šírku a výšku, ale IMO aj na dĺžku).
Váhovo chcem skôr ťažšiu myš (G5 a M.M.O. 7 som používal so všetkými závažiami).
Používam palm grip.
Vďaka.
Teraz za ňu hľadám náhradu a vyžadujem aby mala hlavne podobný layout tlačidiel (vyžadujem viacero bočných tlačidiel, no kalkulačku fakt nechcem) a spracovanie (senzor, switche atď.)... cena je mi ukradnutá.
Pred SS som mal dlhé roky Mad Catz M.M.O. 7, myš kvalitnou na h... (mal som asi 4?) ale bol problém nájsť myš s podobným layoutom tlačidiel na strane.
Pred kúpou SS som skúšal G502 Proteus Spectrum, ale ta mi bola do ruky príliš malá (ani ten Rival 500 nie je ideálny a skôr by mi vyhovoval keby bol o cca 1cm dlhší) a taktiež MX Master, ta mi sedela veľkosťou, no nie je to herná myš a nemá dostatok bočných tlačidiel (plus tie 2 nad sebou stoja za ho..., neviem koho v Logitechu to napadlo).
Veľkosť ruky podľa tabuľky na Alze mám L, no medzi L je radená aj G502 a tá mi bola do ruky naozaj malá (hlavne na šírku a výšku, ale IMO aj na dĺžku).
Váhovo chcem skôr ťažšiu myš (G5 a M.M.O. 7 som používal so všetkými závažiami).
Používam palm grip.
Vďaka.
Zdravim, neviete náhodou o poriadnej bezdrôtovej a hlavne tichej myši? Žiadnu normálnu silent mouse sa mi nedarí násjť 
//autoeditácia príspevku (14 Máj 2019, 10:52)
Zdravim, neviete náhodou o poriadnej bezdrôtovej a hlavne tichej myši? Žiadnu normálnu silent mouse sa mi nedarí násjť
//autoeditácia príspevku (14 Máj 2019, 10:52)
-
Michaelo
Hardcore addict
Bump. Nikto nič? Je naozaj jediná možnosť kúpiť znovu Rival 500, ktorý sa už ale ani nevyrába, takže je celkom predražený (cca. 20€ viac ako stál normálne)?
No asi tak, ešte Corsair má nejaké s viacerými tlačidlami, tak možno by si si vybral niečo tam.
Smoukey,
https://www.alza.sk/tiche-mysi/18868513 ... pg=1&prod= ???
Sú poriadne? Bohvie ale tá M590 Lodžitecha nemusí byť špatná, vyzerá to na bezdrátový prenos na štýl MX Master.
Smoukey,
https://www.alza.sk/tiche-mysi/18868513 ... pg=1&prod= ???
Sú poriadne? Bohvie ale tá M590 Lodžitecha nemusí byť špatná, vyzerá to na bezdrátový prenos na štýl MX Master.
-
Michaelo
Hardcore addict
Vďaka za info... Tie Corsair nemajú viac tlačidiel na boku (max. 3), teda okrem jednej, ta je ale klasická kalkulačka.
Nakoniec som si holt objednal 2x Rival 500... Snáď než obe zomrú, tak niekto vyrobí myš ktorú hľadám...
Nakoniec som si holt objednal 2x Rival 500... Snáď než obe zomrú, tak niekto vyrobí myš ktorú hľadám...