Aky procesor používaš?
-
JanoF
Medium Expert
- Kontaktovať používateľa:
-
t0m4s3
Admin
Janky vysvetlim ti to po lopate bez akychkolvek testov. Athlon 2600+ ma oznacenie preto take, pretoze ma vykon +- rovnaky a je stavany proti Pentiu 4 na 2.6GHZ. Pokial dobre vidim tak najvykonnejsi celer ma 2.8GHZ a medzi CElerom a Pentiom je, akiste uznas, sakra rozdiel. ZVysok si dufam domyslis sam...Janky napísal:Aha takze tie testy boli ako co???Sen???Sa spatmätaj....
Nehovorim ze nebol Athlon lepsi,ale tie rozdiely boli skutocne male,ba dokonca az zanedbatelne.
Aha a sme zas pri oznacovani AMD.Prosim ta povedz mi ked Sempron 1500Mhz,ktory ma tusim oznacenie 2300+ sa ako vyrovna Pentiu?????
V tom som nikdy nemal jasno.A asi mi s tym ani nepomozes,lebo Semron 2300+ sa nevyrovna Pentiu 2,4Ghz.
A co sa tyka toho Celerona.Je jasne ze Celeron sa nikdy nevyrovna Athlonu.Sak su to prcesory uplne rozdielnej triedy.Mne len ide o tom,ze vy tu z toho Celerona robite nejaku 486-ku,co pritom nieje a v testoch to bolo evidentne.
V tom som nikdy nemal jasno.A asi mi s tym ani nepomozes,lebo Semron 2300+ sa nevyrovna Pentiu 2,4Ghz.
A co sa tyka toho Celerona.Je jasne ze Celeron sa nikdy nevyrovna Athlonu.Sak su to prcesory uplne rozdielnej triedy.Mne len ide o tom,ze vy tu z toho Celerona robite nejaku 486-ku,co pritom nieje a v testoch to bolo evidentne.
-
JanoF
Medium Expert