vies dokazat, ze sa z toho radujem?baldorex napísal:My sme z toho naopak dosť nešťastní... Takže keď hovoríš o radosti, tak ju máš skôr ty...
a ake pocity si mal ty, ked nedaleko tvojho domu rozkopal a pristupil Europan imigranta z Azie?baldorex napísal:To násilie na poľke ťa potešilo či vzrušilo?
ty vlastne usudzujes, ze brutalne znasilnenie Polky obhajujem len preto, ze som v rovnakom case pridaval prispevok o chlapovi z vlajkou a nereagoval som na neho hned.
tiez mi podsuvas nenavist ku Poliakom, lebo upozornujem na to, ze aj oni vytvaraju uzavrete komunity s vlastnym duchovnym a minmalne sa asimiluju s domacimi.
tych Sivestrov bolo viac?baldorex napísal:Aj silvestre boli v pohode, toľko znásilnení tu doteraz síce nebolo, ale s migrantami to vôbec nesúvisí že? Veď to bol taký bežný deň na obchodnej všakže
ci suvisi a ci bezne na Obchodnej? podla platneho zakona vo Svedsku je obtazovanim aj to, ked na zenu niekto krici sexualne narazky. o ochytavani na diskotekach a baroch nehovoriac. a suloz pod vplyvom alkoholu je brana ako znasilnenie. teraz si mozes porovnat aj sam, co sa deje pod tvojimi oknami kazdy vikend.
a je jasne, ze sa zabavas tak velmi, az si na mna vymyslas protichodne hluposti a castujes ma pejorativami. ved tomu ani sam neveris.