ropman - pri solo session sa deda hrat ziadne misie, je iny sposob ako si spravit prazdnu session....
Dobra rada,
nekupuj nic na PALETO BAY! Je to kamkolvek daleko a ludia s tebou nebudu chciet hrat len kvoli tomu.
lukostrel77 - Inak teraz je
NAJ sposob na zarabanie penazi stare a nove heisty, najlepsie nove, ACT II tento tyzden, mozes hrat s inymi alebo sam - potrebujes kupit facility, teraz je akcia 2X$ - teda dvojnasobok penazi, spravis sam PREP, potom staci 1 kamos ci nahodni na SETUPy a za finale je skoro 2 a pol miliona! To ako to rozdelis je na tebe, ja som dal nahodnemu dnes 20%, zarobil som 1.9M, nahodny necelych 0.5M, dobre je hrat len vo dvoch, mozes dat viac druhemu a viac zostane aj tebe, ACT II finale je velmi lahke, len prvy setup je v absolutnej TME, potrebujes pusku s nocnym videnim/termo, potom davas headshoty ako na pase.
Buduci tyzden bude asi ACT III, este viac penazi, ale aj viac misii, tazsie setupy a ovela tazsie finale, hlavne pre zaciatocnikov, hard vo dvoch je vyzva, takze co sa tyka pomeru cas/peniaze, tak ACT II je lepsie, hraj s inymi, vypytaj si viac %, len 20% co je +5 je skoro pol miliona za finale a ked ides s niekym setupy, mozes si vypytat aj viac, to mas takmer milion, absolutne naj sposob na zarabanie.
Myslim ze buduci tyzden bude 2x aj Pacific heist (banka), stary, potrebujes 4 ludi, takze sa zarobok rozdeli, no stale je to vela, tusim 2.5M pre 4 ludi, staci ti kupit apartman.
Potom su este zavody, kupis to male mini, natunujes... 2x$, ale musis vediet jazdit.
Celkovo je teraz idealny cas na zarobenie velkych penazi, pri stasti zarobis aj miliony za den, co sa ti bezne nepodari ani za tyzden, kedze tie 2X misie teraz hra vela ludi, tak skor niekoho najdes...
EDIT: Tie facilities su v akcii 40%, ja som za to dal 2x viac, ak mas prachy, kupuj teraz! Za vikend sa ti to vrati, aj zdvojnasobi a zarabat to bude aj buduci tyzden 2X.
https://www.rockstargames.com/GTAOnline ... ssic-Races
Dalsia rada,
kupuj veci v akcii, oplati sa to, potrebujes KURUMA ARMORED, BUZZARD heli, DELUXO - lietajuce auto, mozno OPPRESSOR lietajucu motorku, ostatne ak sa ti paci alebo ked chces zavodit, tak tie rychle auta pre kazdu kategoriu... Auta si privolas kedykolvek, heli ked si CEO, potrebujes kupit kancelariu.
K tym motorkarskym, naj zaraba kok, potom meth, peniaze, mariska a dokumenty, kupil by som asi prve 2, viac nebudes stihat, ale najskor FACILITY teraz kym su akcie, urcite, na nove heisty.