Kúpa TV
-
Ryan Giggs
VIP
Re: Kúpa TV
Vyber veľky nie je, ale kupiť sa to da. Na pointe to nič nemeni.
meni, lebo pridem do nayky a poviem ze chcem 55" full hd - nemame
v okayi tiez nemame, nemame ho ani v planeu a ze ho nemame pocujem aj v datarte, takze odchadzam so 4k
v okayi tiez nemame, nemame ho ani v planeu a ze ho nemame pocujem aj v datarte, takze odchadzam so 4k
-
Ryan Giggs
VIP
Praveže v kameňakoch toho ešte maju celkom hojne.
no hej, zase najde sa, ale vacsinou su to posledne kusy ktore ked sa spytas ako dlho tam svietia tak ti povie ze nevie lebo sa boji povedat ze 3 roky
súhlasím s Chezterom, dnes už človek nemá na výber,full hd sú už iba staré ležiaky v menších obchdoch a sťahovať 40gb 4K film nemá zmysel, bežný užívateľ si nevšimne rozdiel na full hd hevc filme vo veľkosti 8gb... a pozerať na 55" tv z 1 metra? to aby som krútil hlavou ako empirovy rozhodca v tenise... pred pár rokmi bola 55" veľký luxus a ľudia boli radi aj za 42", tak nemusíme to teraz zbytočne siliť, čím väčšie tým lepšie
-
Ryan Giggs
VIP
Čo furt mate s tym 1 metrom?
To prave nie. Veľmi vynimočne sa v kameňaku stane že tam najdeš minuloročny model.CheZteR napísal:no hej, zase najde sa, ale vacsinou su to posledne kusy ktore ked sa spytas ako dlho tam svietia tak ti povie ze nevie lebo sa boji povedat ze 3 roky
CheZteR napísal: podla tabuliek je odporucana vzdialenost 4K 55" 1 meter![]()
neviem si predstavit sediet 1 meter od 55" televizora
na 2,5-3 metre je 55" akurat v pohode
Ryan Giggs napísal:Ked tam chces nieco mat zo 4k tak to je malo.
-
Ryan Giggs
VIP
Mozem vediet preco vytrhavas veci z kontextu?
Z akého kontextu? Bavíte sa o pozeraní tv z 1m.
Ryan Giggs napísal: Tak isto ako ked si sadnes dalej. Ze je to skodlivejsie je sprostost.
A mimochodom, ak si pri 4K nechces sadnut blizsie ako bezne, potom nema ziaden zmysel 4K vobec stahovat a pozerat. A ani kupovat 4K TV.
-
Ryan Giggs
VIP
Nebavime. Ja som reagoval na vzdialenost co tu pisal zadavatel.
Hneď na to si reagoval 3x na čestera, alebo ti niekto hekol účet?
-
Ryan Giggs
VIP
Tak naposledy, pre tych co maju kratke vedenie. Ja som o 1 metri nikdy nic nepisal. Pisal o tom on. Uz je ti to jasne?
Nepísal, ale reaguješ na príspevky kde ten 1m je.
Aby teda bolo jasno, aká hodnota je podľa teba "bližšie"?Ryan Giggs napísal: Tak isto ako ked si sadnes dalej. Ze je to skodlivejsie je sprostost.
A mimochodom, ak si pri 4K nechces sadnut blizsie ako bezne, potom nema ziaden zmysel 4K vobec stahovat a pozerat. A ani kupovat 4K TV.
-
Ryan Giggs
VIP
Boha, to je jak v pomocnej skole.
Reagoval som v obecnej rovine, nie na konkretne, nezmyselne cislo vycucane bovie odkial. Uz teplejsie?
Reagoval som v obecnej rovine, nie na konkretne, nezmyselne cislo vycucane bovie odkial. Uz teplejsie?
Prečo x krát odpovedáš v obecnej rovine keď sa spomínajú konkrétne čísla? 
2.5m ti je ďaleko, dozvieme sa teda to číslo?
Bližšie ako je bežné je taká bulharská konštanta...
-
Ryan Giggs
VIP
Odpovedam preto v obecnej rovine, lebo som precenil tvoje schopnosti chapania pisaneho textu, preto. Ono sa len staci zamysliet....baldorex napísal:Prečo x krát odpovedáš v obecnej rovine keď sa spomínajú konkrétne čísla?
Konkretne tak 1,5-2m pri 55". Dalej uz to nema zmysel.
Tak vieš, myslieť môžem, ale určite tu viacerí ocenia slovo odborníka.
Mohol si to napísať hneď, dementovať 1m v prvom príspevku a mohli sme si ušetriť diskusiu....
Mohol si to napísať hneď, dementovať 1m v prvom príspevku a mohli sme si ušetriť diskusiu....
-
Ryan Giggs
VIP
Keď sa človek zamysli, tak je jasne že kukať na to z 1 m je blbosť, už len kvôli tomu, že pri 55" nemaš z metra celu plochu v zornom poli. Tak z toho titulu mi to neprišlo potrebne vysvetľovať, keď som predpokladal, že to je každemu jasne.
-
hojko
Site Admin
- Kontaktovať používateľa:
Pani klud, je to take zbytocne chytanie za slovicka, ktore aj tak nikde nevedie. Kto chce, tak chape ako to bolo myslene. A kto nechce, tak sa vyhovara na 1 meter vzdialenosti co je vzdialenost na ktoru sa nepozera ani na vrciacu sa mikrovlnnu ruru.