Prezidentské voľby 2019

Diskusie na politické témy...

Koho by ste volili v druhom kole prezidentských volieb, ktoré sa bude konať 30.3.2019?

Zuzana Čaputová
54
89%
Maroš Šefčovič
7
11%

Celkom hlasov: 61

Muffi
Addict
Addict
Používateľov profilový obrázok

Re: Prezidentské voľby 2019

Príspevok od používateľa Muffi »

Včera som nestihol, ale dnes som si cvakol prezidentský bilbord v BA oproti botanickej :lol:
Prílohy
52601916_968652483340556_515092288188186624_n.jpg
tehla

Príspevok od používateľa tehla »

Na Caputovej vyraze v tvari vidno, ze je zhnusena sama zo seba za to, co robi, zeny tazsie skryvaju emocie. Mistirk drzi kamennu tvar jehovistu s prazdnym pohladom a snazi sa zavdacit svojim sponzorom prazdnymi frazami a zmotaninami...stavili na zleho kona.
Sefcovic s usmevom Schwarzenegera a vystrcenym palcom Nr.1 bude presadzovat vsetko, co eurokrati chcu, z toho dovodu, ze si mozno chce zabezpecit teple miestecko v strukturach EU kam odchadzaju vysluzili prezidenti a premieri - moj dojem.

Dufam, ze v druhom kole sa stretnu "narodny zivel" Pista a slnieckarske skorumpovane pijavice a poriadne im vymetie komin :)
ephramko
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa ephramko »

tehla napísal:Na Caputovej vyraze v tvari vidno, ze je zhnusena sama zo seba za to, co robi, zeny tazsie skryvaju emocie.
:slap: ooo, takže najnovšie už vieš čítať aj myšlienky? Jasné, kopni si do nej pretože je žena. Len ukazuješ, aký si sedlák.
tehla napísal:Dufam, ze v druhom kole sa stretnu "narodny zivel" Pista a slnieckarske skorumpovane pijavice a poriadne im vymetie komin :)
A keď nie, tak čo? Budeš píliť stromy na vlakovú trať a ohrozíš stovky životov, aby si upozornil na imaginárnu hrozbu, ako to robil prvý český terorista?
mLuks
Addict
Addict

Príspevok od používateľa mLuks »

už nech je po tých voľbách, lebo čítať tieto žvásty o tej bradavici slovenského súdnictva je ešte horšie, ako čítať žvásty o spasiteľovi slovenskej ríše. Tehla pred rokmi a tehla teraz je úplný rozdiel, neudrel si a do hlavy počas tých rokoch, keď si tu aktívne nepôsobil?
M4jk1:-)
Professional
Professional

Príspevok od používateľa M4jk1:-) »

Fico je v pasci a je vydierany, vidno ten sklucujuci vyraz v tvari. Tlacovka po vyhratych volbach kisku a terajsia tlacovka kde mu dcerka place ze otcko pojde do basy su uplne dve rozdielne osoby a nie je to sposebene tym ze je o necele 4 roky starsi. Minulost a svedomie ho dobieha.
tehla

Fico vyzera skor, ze dostal satisfakciu a pravdupovediac, nedivim sa mu, opozicia, Kiska, tlac aj slovenske celebrity liali bez dokazov vedra spiny na Fica a Smer akoby bol vrah a Kiskovy vtedy nevadilo ako sa citili ich rodiny. Ak je Kiska nevinny, nemaju sa preco triast a plakat. Ak je vinny, nech ho vysetruju a potrestaju prislusne organy podla zakona. Kuciak, na ktoreho hrobe tancoval uz rok aj so Sorosovymi nadaciami manipulovali davy, z ktorych si spravili justiciu podla svojho gusta, by bol zrejme prvy, ktory by chcel, aby sa zlocin vysetril a potrestal... Osobne by som Kiskovi ulozil trest za vsetko co popachal dozivotne sa venovat charite a zakaz vstupu do politiky
Zakladatel Dobreho anjela Igor Brossmann:

Nielen situácia, ale aj váš vzťah s pánom Kiskom je dnes iný ako kedysi.

Teraz je to úplne iné ako na začiatku. Vlastne, už dávno to začalo
byť iné. Niekedy v 2008-om som začal mať intenzívny pocit, že ma Andrej
už od prvopočiatku Dobrého anjela klame. A nielen mňa, ale najmä ľudí,
ktorí nám nezištne pomáhali. Niekedy v roku 2010 sa mi to definitívne
celé poskladalo. Tisíc zdanlivých drobností z minulosti. Zrazu som
naplno pochopil, že Andrej od začiatku vošiel do Dobrého anjela nie
preto, aby pomáhal iným, ale preto, aby iní pomáhali jemu. Pochopil som,
že všetci tí, ktorí sme venovali čas a peniaze Anjelovi, sme v
skutočnosti od začiatku financovali politickú kampaň jednému človeku.
Keďže som to nedokázal zmeniť, a nechcel som sa na tom ďalej podieľať,
tak po dlhom zvažovaní som začiatkom roka 2011 odišiel zo všetkých
výkonných funkcií. To som už vedel, že ide na prezidenta. Odvtedy
Andrejovi prajem len to najlepšie – čo najďalej odo mňa.
https://strategie.hnonline.sk/marketing ... eho-anjela
DEVZYO1G
Addict
Addict

Príspevok od používateľa DEVZYO1G »

Nemôže to trasenie sa a plakanie vychádzať z tvojej úžasnej hypotézy že ženy sú viac emocionálne a dávajú to viac najavo? :lol:

Ty genius, vzdy tak ako sa ti to hodí... Ty si úplná obeť fašizácie konzervatívnych katolíckych kruhov na Slovensku, exemplárny príklad.
tehla

ty si zas exemplarny priklad liberalneho fasistu, vymletej hlavy neschopnej diskusie a spammera
ephramko
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa ephramko »

tehla napísal:opozicia, Kiska, tlac aj slovenske celebrity liali bez dokazov vedra spiny na Fica a Smer akoby bol vrah a Kiskovy vtedy nevadilo ako sa citili ich rodiny.
Máš na mysli to, ako sa cítila Ficova žena Svetlana, keď sa prevalilo, že si Fico za peniaze daňových poplatníkov vydržiava mafiánsku prostitútku Troškovú (ktorej neskôr robili elitní policajti sťahovákov) a že prístup k tajným informáciám mali na Úrade vlády aj ďalšie figúrky z mafiánskeho prostredia? Nemám pocit, že by za toto mohla opozícia, Kiska a novinári. :wink:
jackb
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa jackb »

tehla napísal:bez dokazov vedra spiny na Fica a Smer akoby bol vrah
Janova posledna praca bola o Vadalovi, s ktorym spavala hranalova stetina a dnes vieme, ze Robo s nim mal druzny telefonat. Robova prava ruka - Kali odmietal dat Janovi ochranu, ked sa mu vyhrazal Kocner, ktory zase udrziaval vztah s prekladatelkou pre Talianov - Žužu. takze ano, Fico je zodopovedny za vrazdu. nie ako vrah, ci objednavatel, ale ako ten, kto system pre jej vykonanie vytvoril a udrziaval.
tehla napísal:so Sorosovymi nadaciami
tehla napísal:bez dokazov
naozaj mas ludi za tak hlupy dobytok, ze potrebuju "Sorosa vyhadzujuceho odznaky z tryskaca", aby im vadilo, ze na Urade vlady je talianska stetka a premier vytvoril podmineky pre vrazdu? nemanipulu davy nahodou ti, ktori v protestoch videli daku party, ci aky mejdan to mal byt?
a poziadavka boli predcasne volby, aby si nielen ludia na namestiach vybrali, cim im nevestinec na Urade vlady prekaze, alebo nie.
tehla napísal:Zakladatel Dobreho anjela Igor Brossmann:
pani Kolesarova, riaditelka DA od zaciaku politickej hry s "danovym povodom" tvrdi opak. kde je teda pravda? :)
mLuks
Addict
Addict

tehla napísal:Kiska, tlac aj slovenske celebrity liali bez dokazov vedra spiny na Fica a Smer akoby bol vrah
tehla napísal:na ktoreho hrobe tancoval uz rok aj so Sorosovymi nadaciami manipulovali davy
aký máš ty dôkaz k tomuto tvrdeniu??? žiadny. ty bez dôkazov obviňovať môžeš, iní bez dôkazov obviňovať nemôžu....uuu...toto nie je téma o bohu, kde si povieš, lebo boh a hotovo. genius

asi ti Fico zaplatil pobyt v klérofašistickom tábore, že tak verklíkuješ jeho slová z tlačoviek
wladas
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa wladas »

Jeho musia platit, to uz nie je normalne.
tehla

hej, som klerofasista a netancujem na namestiach s podvodnikom Kiskom a trnavskym psychopatom proti vlade. A teraz co, podas na mna trestne oznamenie?
Cesar
Addict
Addict

Príspevok od používateľa Cesar »

@ tehla: Šoroš platí lepšie ako Fico.
jackb
Redeemer
Redeemer

co je zle na tancovani proti vlade, ktora ublizuje ludom?
tehla

Cesar napísal:@ tehla: Šoroš platí lepšie ako Fico.
hej? kolko dava? jackb a ephramko budu mat lepsie info. Mna by Soros nebral, ako klerofasista by som mu rozkladal teple organizacie

jackb a ako by to malo vyzerat? Mistrik prezident a Matovic premier? ci ako? Lebo nezda sa mi , ze tu je nejaka normalna alternativa, ktora by zabezpecila chod statu
mLuks
Addict
Addict

Lebo nezda sa mi , ze tu je nejaka normalna alternativa, ktora by zabezpecila chod statu
:lol: opakovať tieto infantilné Ficové výroky, chce riadnu dávku drog...na čom fičíš?
Ako pre teba by jediná alternatíva k súčasnej vláde bola Smer, KDH a LSNS vo vláde a Harabin v paláci. To by si potom aspoň každú nedeľu pri odriekaní "otčenášu" mohol v kostole stáť beztrestne so zdvihnutou pravicou a pritom sa tešiť v akom právnom, demokratickom, zvrchovanom, nezávislom (od eu a nato) štáte to žiješ, navyše chrániacom "tradičné" hodnoty.

a inak už si doložil niekde dôkazy o davoch financovaných Sorošom??
wladas
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa wladas »

Nedolozil. Ja som od nikoho nic nedostal a to je skoda ak som mohol :(
jackb
Redeemer
Redeemer

Takze teraz obvinujes mna z toho, ze ma za pisanie diskusne forum platia, lebo nevelebim Fica a Kotlebu, alebo preto, ze si dovolujem nemat s ludmi zo Severu Afriky a Blizkeho vychodu negativne skusenosti? Uz si ako ten, ktory vydedukoval, ze som moslimsky Rom a ako skript to tu hadzal :) Take si uz ale skusal, ked si pred Vianocami skrecal cosi o londynskych mesitach. Ani on, ani ty ste nevysvetlili ako ste k takemu poznaniu prisli. Skratene: bez dokazov.
A ozaj, toto co si predviedol je ad hominem. Nie to, ked som v inej teme pripomenul, ze za narodnost ani orientaciu ludia nemozu.

A co ako ma vyzerat? Tak ako si ludia vyberu - preto tie predcasne volby.

Pred 7 rokmi sa zvolebnievalo, prevalila sa Gorila a ludia boli v uliciach. Zadarmo. Odvolilo sa a ludia ukazali, ze im to nevadi. Dokonca dostal kolopič power boost. Pre niektorych to bol signal, ze podmienky na zivot sli do certa a treba zmenit krajinu, v ktorej ziju. Lebo vacsina volicov vtedy dala krajine tetovanie DNR.
Podobne, mozno tak dramaticke ako na jesen ‘98, by to bolo pri “predcasnych volbach ´18). Ak by vyhrali ludia, ktori kseftuju s mafianmi a tak beru zivobytie ludom a vytvaraju podhubie na vrazdenie tych, ktori o tom pisu. Preto sa mohlo stat, ze by sa pohla nova vlna migracie.
To je ale alternativna historia a vacsi zmysel to nema. Opilec vymenil dievcata v bordeli a nic sa nestalo. Hryzka dalej a uz ani len slabucko nie. Trestne stihat osobu, ktora ho porazila vo volbach a 5 rokov mu nezobala z ruky nie je ani chlapske ani demokraticke. O rok si ludia opat vyberu - cim im stacilo, alebo je vacsina DNR.
tehla

Na drogy su experti Poliacek, degresivne Slovensko a SAS. Stale ste nenapisali tu alternativu, ktora by mala vladnut, ako si predstavujete. Smer potrebuje reformu, ale zial na Slovensku treba vyberat z toho co je a neni to ziadna slava ... Este mozte cakat na pochybnu partaj Keysku, pokial po skonceni imunity nezdrhne do USA za Seresom :lol: "Nadejny" agent cudzej mocnosti zlyhal, zvolime podobnu babku?

Junckers na sracky:
Napísať odpoveď