Tolerujem pokrytecké motivačné citátiky pod vulgárnymi fotkami Vašich zadkov, tak Vy tolerujte tento status. Nie je Vaša povinnosť, ho čítať.
Pri všetkej úcte (a Vy viete komu tento status patrí a komu nie), nedokážem pochopiť, ako môžete byť takí sprostí, že v tomto stave, v ktorom sa táto krajina nachádza, zohľadňujete pri voľbe prezidenta jeho názor na adopcie detí homosexuálnymi pármi, a to aj napriek tomu, že viete, že v tejto veci prezident ani nemá výkonnú moc- nemôže rozhodovať. Máte pocit, že je táto krajina v stave, kedy si môžeme dovoliť rozhodovať sa pri voľbách na základe nejakej osobnej ideologickej kompatibility?
Mladí, študovaní, vysokoškolsky vzdelaní ľudia odchádzajú do zahraničia umývať riady, aby nemuseli popri hypotéke do konca života jesť rožky s treskou, dôchodcovia na sklonku života chodia do Rakúska utierať zadky starým a chorým, lebo majú dvestoeurové dôchodky a štát im neprepláca ani životu nevyhnutné lieky, študenti musia po nociach čapovať pivo v smradľavých pajzloch, aby si mali z čoho platiť strechu nad hlavou, ťažko hendikepovaní ľudia, ktorí si celý život poctivo platili zdravotné poistenie, si musia zháňať invalidné vozíky cez facebookove skupiny pomoci ľuďom v núdzi, rodičovský príspevok je menší, než bolo moje vreckové, keď som mala desať a sirotský dôchodok nestačí ani na to, aby dieťa dokončilo základné vzdelanie. Toto sú v niektorých krajinách najväčšie problémy. U nás sú to tie najmenšie, pretože tento štát klesol na oveľa hlbšie a nebezpečnejšie dno. Vraždia sa tu novinári. Ľudia, ktorí vedú túto krajinu, Vám klamú do očí, vysmievajú sa Vám, okrádajú Vás, za Vaše peniaze chodia na dovolenky s talianskými mafiánmi, celé roky vykonávajú funkciu so sfalšovanými titulmi, spolupracujú s mafiou a sú zodpovední za vraždu inestigatívneho reportéra a jeho frajerky. A ked konečne príde niekto, u koho je nádej, že má charakter, je úprimný, čestný, rozumný, schopný, nie je to zlodej, vrah, alkoholik, psychopat ani mafián, a chce tento stav vyriešiť, tak nad ním ohŕňate nos, lebo nie je proti adopciám detí homosexuálnymi pármi? Naozaj? V krajine vyjde najavo, že politici klamú, kradnú a vraždia, a príde niekto, kto nie, a chce to vyriešiť a Vy ho odmietnete, lebo sa Vám nepáči jeho názor na niečo, čo Vás sa netýka a on o tom aj tak rozhodovať nemôže? Pýtam sa Vás, dospelých a študovaných ľudí, nehanbíte sa za seba, že vo Vašom veku a s Vašim vzdelaním takto premýšľate? Vaše volebné právo je Vašou morálnou a etickou zodpovednosťou voči ďalším generáciam tejto krajiny, takže hľadať si v ňom priestor na nejaké irelevantné ideologické súznenie, v čase, kedy štát zlyháva v najzákladnejších základoch, je vrchol egocentrizmu a priam až bezočivá nezodpovednosť voči ďalším generáciám. Pretože áno- s každým právom, prichádza aj povinnosť, a pri volebnom práve je to povinnosť zohľadňovať skutočnosť, že krajina, v ktorej žijem, nepatrí iba mne, a teda musím pri svojej voľbe premýšľať v relevantných aspektoch a zohľadňovať okrem seba aj buducnosť krajiny a ďalších generácií. Uvedomujete si, že to jediné, čo nás teraz musí zaujímať, je to, aby sa Fico, o ktorého telefonátoch s mafiánmi a vrahmi už píšu aj talianske noviny, nedostal na ústavný súd? Uvedomujete si, že sa tam dostane, keď ju voliť nebudete? A vy riešite homo adopcie? Naozaj? Vôbec sa necítite hlúpo? Veď ani nie ste teplí, kur*a! Máte svoje deti, svoje rodiny, takže sa Vás to nielenže nedotýka, ale sa Vás to kur*a ani netýka! Tak prečo kvôli tomu riskujete budúcnosť tejto krajiny? A neopovážte sa mi tu niekto s heterosexuálnou orientáciou povedať, že sa Vás to týka a argumentovať tým, že vám záleží na deťoch z detských domovov, lebo keby Vám na nich záležalo, tak nevolíte skorumpované hyeny, ktoré sú absolútne zodpovedné za to, že každé dieťa, ktoré musí po dosiahnutí dospelosti opustiť detský domov, skončí na ulici. A ja tých ľudí poznám osobne, takže sa neopovážte mi tu písať, že je to pritiahnuté za vlasy, lebo príbehy ľudí, ktorí šli z decáku rovno na ulicu mám z prvej ruky. Keď niekomu radšej zničíte život, než aby ste pripustili, že bude mať dve mamy, a ešte to skrývate za nejakú úctu k hodnotám, to je na vracanie. Nie ste schopní sa rozprávať s vlastnými deťmi a idete predstierať záujem o cudzie, a ešte kvôli tomu riskovať budúcnosť tejto krajiny, fuj, že sa nehanbíte. Podstatnejšie, než to, že mi nevadia adopcie homošmi, je ale predovšetkým skutočnosť, že sa ma netýkajú, čo je podľa mňa ten horizont, v ktorom nastupuje heslo ,,ži a nechaj žiť". Lebo narozdiel od Vás, ja si nedovolím tvrdiť, že mám taký patent na rozum, aby som vedela posúdiť, či to má na dieťa nejaký vplyv. Narozdiel od Vás všetkých som totiž nestrávila celý život štúdiom vývinovej psychológie. Narozdiel od Vás všetkých, ktorým tak strašne záleží na osude detí z detských domov, som ale tie detské domovy aj naozaj navštívila a nie raz ani dvakrát, takže keby sa ma niekto spýtal na môj osobný názor, úprimne by som mu povedala, že som ZA adopcie homosexuálnymi pármi. A Čaputovú by som volila, aj keby ona bola proti. A viete prečo? Lebo nie som pi*a, aby som si v čase, ked sa tu vraždia novinári a kradnú milióny, vyberala prezidenta na základe nejakej osobnej ideologickej kompatibility v otázkach, v ktorých prezident ani NEMÁ VÝKONNÚ MOC !!!
Prezidentské voľby 2019
-
nejakymarko
Addict
Re: Prezidentské voľby 2019
Narazil som na FB na komentár k téme. Myslím, že baba to zhodnotila vcelku trefne
za to si ale Čaputová môže sama.. keď to nevie sama poriadne odkomunikovať.. veď jasné že to prv ľudia by takú vládu museli zvoliť čo by schválila potraty a adopcie.. a to teraz fakt nehrozí.. čo ma však najviac na Čaputovej irituje je jej žiadna vízia k zahraničnej politike.. neponúka nič.. iba súhlas so všetkým čo príde z vonku.. to je dosť slabé na to, že niekto sa uchádza o post, kde zahraničná politika má najväčší význam a ona sa bude v tomto opierať o poradcov.. ? čiže bude pokračovať v takej politike ako doteraz.. žiadnejnejakymarko napísal:Narazil som na FB na komentár k téme. Myslím, že baba to zhodnotila vcelku trefne
Pekne to zhodnotila, len sa trochu bojim, ze na oslovenie a presvedcenie tych ktorym vadia adopcie parmi rovnakeho pohlavia je tam privela vulgarizmov. Za mna je to uplne ok, ale ja som uz rozhodnuty.nejakymarko napísal:Narazil som na FB na komentár k téme. Myslím, že baba to zhodnotila vcelku trefne
takze budes volit Harabina alebo Sefcovica, ktory su urcite za Smerteastorm napísal:Nemyslim si ze caputova vyhra, v minulych volbach som kisku volil iba proti smeru. Myslim ze nas bolo viac a teraz tu chybu uz nespravim
velmi logicke
Daňový podvodník Daňo.
Teraz každý jeden zločinec bude tvrdiť, že je nevinný a našili to naňho, pretože bol obžalovaný v čase, keď bol policajným prezidentom Gašpar.V rokoch 2011 a 2012 firmy Martina Daňa takmer v každom mesiaci požiadali štát o vratky DPH za tisíce eur. Vratky si pýtajú firmy, ktoré hlavne nakupujú tovary a služby. U Daňových firiem však išlo najmä o nákupy medzi jeho firmami, napríklad si predávali program na vedenie účtovníctva, nastavenie e-mailových serverov, ale aj napríklad poradenské služby.
K obchodom nevedel daniarom ani elitným policajtom z NAKA doložiť iné doklady, ktoré by potvrdzovali reálne podnikanie týchto firiem. Aj preto podľa záverov vyšetrovania bola povaha týchto obchodov „vytvorená bez hospodárskeho opodstatnenia, iba s cieľom vytvorenia daňovej výhody“.
Celkovo si mali Daňove firmy za spomínané dva roky „neoprávnene“ vyžiadať od štátu takmer 188-tisíc eur cez DPH, pričom takto ich zástupca konal „aj napriek tomu, že mal vedomosť, že v skutočnosti menované spoločnosti nevykonávajú žiadnu ekonomickú činnosť“, respektíve nie v takom rozsahu. Uvádza sa to v uznesení o jeho obvinení, ktoré má Nadácia Zastavme korupciu k dispozícii. Martin Daňo v súčasnosti kandiduje na prezidenta.
V súvislosti s opísaným podnikaním čelil od októbra 2017 obvineniu z daňového podvodu. Obvinenie však považuje za „účelové“, podľa neho sa stíhanie viedlo na podnet „oligarchu Bödöra a za účasti jeho komplicov“ – funkcionárov protikorupčnej jednotky NAKA a bývalého šéfa polície Tibora Gašpara.
https://www.etrend.sk/ekonomika/kandida ... y-dph.html
Dano leží v žalúdku toľkým ľuďom, že keby bola akákoľvek šanca mať ho v base, tak tam už je.
Mimochodom,
"Napríklad, keď ho chceli v roku 2017 vypočuť k veci, navrhol preloženie termínu výsluchu s odôvodnením, že „potrebuje čas na prípravu“. Na nový termín výsluchu sa dostavil, ale uviedol, že účtovníctvom firiem Sysoon, Sysoon Europe a Smer spol. s r. o. za dané roky „nedisponuje“. Podľa obchodného registra pritom v rokoch 2011 a 2012 bol stále konateľom všetkých spomínaných firiem a vlastnil ich tiež cez svoje ďalšie firmy. V týchto firmách figuruje ako konateľ doteraz."
Požadovať v roku 2017 doklady z roku 2011, môže len nekompetentný imbecil, alebo úradník prekračujúci svoje právomoci. Účtovné doklady sa zo zákona archivujú 5 rokov (sú samozrejme výnimky na konkrétne doklady, kde je lehota vyššia, ale to sa jeho netýka), takže tá požiadavka je absurdná už z princípu a je jedno či je konateľom doteraz....
A zastavme korupciu... To je tam to arogantné hovädo, čo celý deň parkuje svoj Mercedes a BMW na chodníku tak, že okolo neho neprejdú chodci (1.5m nedodržaných) s tým, že mal tichú dohodu s políciou, ktorá to akože nevidela, až kým tam Dano niekoľko dní netočil a nevolal políciu a odťahovú službu?
(Akože je to drobnosť, ale v princípe veľmi slušné chrapúňstvo, od človeka v takej pozícii)
Mimochodom,
"Napríklad, keď ho chceli v roku 2017 vypočuť k veci, navrhol preloženie termínu výsluchu s odôvodnením, že „potrebuje čas na prípravu“. Na nový termín výsluchu sa dostavil, ale uviedol, že účtovníctvom firiem Sysoon, Sysoon Europe a Smer spol. s r. o. za dané roky „nedisponuje“. Podľa obchodného registra pritom v rokoch 2011 a 2012 bol stále konateľom všetkých spomínaných firiem a vlastnil ich tiež cez svoje ďalšie firmy. V týchto firmách figuruje ako konateľ doteraz."
Požadovať v roku 2017 doklady z roku 2011, môže len nekompetentný imbecil, alebo úradník prekračujúci svoje právomoci. Účtovné doklady sa zo zákona archivujú 5 rokov (sú samozrejme výnimky na konkrétne doklady, kde je lehota vyššia, ale to sa jeho netýka), takže tá požiadavka je absurdná už z princípu a je jedno či je konateľom doteraz....
A zastavme korupciu... To je tam to arogantné hovädo, čo celý deň parkuje svoj Mercedes a BMW na chodníku tak, že okolo neho neprejdú chodci (1.5m nedodržaných) s tým, že mal tichú dohodu s políciou, ktorá to akože nevidela, až kým tam Dano niekoľko dní netočil a nevolal políciu a odťahovú službu?
(Akože je to drobnosť, ale v princípe veľmi slušné chrapúňstvo, od človeka v takej pozícii)
No mne to už pripadá tak, že zase v tomto štáte patrím k menšine. K menšine ľudí, ktorí od štátu ešte nevylákali daňovú vratku. 
Ako zamestnanec sa k tomu nemáš ako dostať. Si snáď podnikateľ?
Na "vratke", či skôr nadmernom odpočte DPH nie je nič zlé ani podozrivé, naposledy sme ju mali v januári, resp v januári nám boli financie pripísané na účet. Účtovníctvo v súlade so zákonom, všetky dodania tovaru evidované s video dokumentáciou.
Som pre teba podvodník, patrím rovno basy?
Na "vratke", či skôr nadmernom odpočte DPH nie je nič zlé ani podozrivé, naposledy sme ju mali v januári, resp v januári nám boli financie pripísané na účet. Účtovníctvo v súlade so zákonom, všetky dodania tovaru evidované s video dokumentáciou.
Sleduje niekto Sajfa vs kandidát? Sranda pozrieť video Sajfu pri Kotlebovi a u čaputovej. Tie otázky aké dával čaputovej že či si umývate hlavu každý deň alebo rezeň, kebab slanina ako keby som pozeral teleráno. Pri Kotlebovi to bola klasika holokauza, rasista vymedzovanie voči romóm. Teší ma že ľudia v diskusii pod videom sajfovi troška otvorili oči.
Áno, schválne som si to spustil, ťažko sa vyjadrovať pozitívne k osobe, ktorá by ako prvé po zvolení zavesila vlajky EÚ
Taktiež pobavil, keď hovoril, že mu vadí korupcia, pritom bol počas sefovania na VÚC viackrát označený za pôvodcu korupcie v BB kraji
//autoeditácia príspevku (08 Mar 2019, 22:03)
Taktiež pobavil, keď hovoril, že mu vadí korupcia, pritom bol počas sefovania na VÚC viackrát označený za pôvodcu korupcie v BB kraji
//autoeditácia príspevku (08 Mar 2019, 22:03)
je to dost podozrive, ak to predava sam sebe a nema k tomu ziadne dokumenty, pricom aj cena je vyssia ako standardnabaldorex napísal:Ako zamestnanec sa k tomu nemáš ako dostať. Si snáď podnikateľ?
-
tehla
Co sa toho textu tyka... Ta dievcina vidi spasitelku, ktora ani v tom smere o ktorom pise, ze Caputova to cele zmeni, nema kompetencie ... Nema tu zmysel sa hadat a skriabat si navzajom oci, celime vaznej hrozbe - VSETCI
Slovenske media sa snazia vytvorit obraz ze cool moderni ludia maju spravny nazor ohladom politiky, ktoru razi Caputova a ostatni su ti, ktorym trci slama z topanok, alebo konspiratori, ktori veria dezinformaciam. Omyl, poznam x ludi aj z podnikatelskeho prostredia, ktori si o tom myslia svoje, dlhe roky som zil v trochu väcsej nemeckej metropole ako je Bratislava a sedoval som nazory - podla oficialnych prieskumov napr. dnes si vyse 50 percent nemcov mysli, ze hlavnou hrozbou pre mier je USA. Cim dalej tym viac ludi sa prebera z tranzu. Pozrite sa na Francuzov, chcu svoju krajinu spät, Brexit. Bol som niekolkokrat v Taliansku a ziju mi tam byvale spoluziacky, viem, ze tam su ludia tiez z toho stavu nie prave nadseni, mam kontakty v USA atd. takze s tymto uz nepochodia - ze dezinformacie z internetu a ludia, ktori nevystrcili päty a dochodcovia ... Je to tak, ze media, aj tie, ktore platime z dani, si neplnia svoju ulohu v informovani verejnosti a este sa vysmievaju z blbosti, ale svojej vlastnej, odmietaju otvorit o tomto debatu a zahmlievaju
Kratka debata o Sörösovi v Talianskych mediach:
Sme svedkami snahy o hegemoniu aj za cenu krvavych konfliktov a ludskych zivotov, ako to bolo na blizkom vychode. M. Kotleba ako clen bezpecnostneho vyboru informoval, ze na rok 2030 ma NATO plan velkej akcie na vychodnej hranici - co je hranica s Ruskom ... verejnost uz je teraz masirovana neexistujucim strasiakom, ako to bolo napr. v Iraku. Ak tu USA zriadia zakladnu alebo municny sklad uz ich odtial nedostaneme a mozme sa stat cielom rakiet... Zalezi, kedy aj Slovaci otvoria oci a pridaju sa k zvysnym krajinam V4 a inych, treba volit toho, ktory do tejto politiky vidi a ma spomedzi ostatnych kandidatov najväcsie sance. Ked uz z principu nemozete volit Harabina, aspon nie Caputovu - jej prepojenie a nazory su zrejme, je to babka zahranicnych, nie slovenskych zaujmov. Sme stale najslabsi clanok V4, kym ostatni pochopili, ze tu sa bojuje mozno finalny boj za zachovanie narodov europy, jej skutocnych hodnot, a MIERU, Slovaci sa este stale hraju na slusnakov a neslusnakov... Nemozme sa spoliehat, ze to za nas vybojuje Orban a Poliaci, je cas sa spojit V4 ma silnejsi hlas a sme to my, kto je na hraniciach, odmietnut akukolvek masovu imigraciu, cudzie armady a zakladne, gender nezmysli, zachovat tradicne a zdrave hodnoty a hlavne spojit sa za mier.
Nedelme sa zase na mesta a dediny, starsich hlupakov a mladu progersivnu "inteligenciu", ide tu o vsetkych. Chcete tu zakladne, municne sklady USA a namierene rakety z Ruska? Chcete tu islam, podporu armady a imigrantov namiesto obcanov Slovenska? Chcete aby deti ucili gender ideam? Toto je naozaj ta progresivna zmena? Zamyslite sa a otvorte aspon sem tam aj iny zdroj info a utvorte si vlastny nazor, aj nacisti mali prepracovanu propagandu, preco treba zautocit a ludia im verili
V tomto prezidentskom speciali na TA3 o tom hovoria Chmelar a Harabin, ziadne naucene frazy ako z filmu Kandidat, temy o reznoch, a sampone, realita:
Viem, ze je skaredy a sem tam sla-bi-ku-je, ale toto nie je volba kralovnej krasy, ale prezidenta SR, ktory spolurozhoduje o osude krajiny
Slovenske media sa snazia vytvorit obraz ze cool moderni ludia maju spravny nazor ohladom politiky, ktoru razi Caputova a ostatni su ti, ktorym trci slama z topanok, alebo konspiratori, ktori veria dezinformaciam. Omyl, poznam x ludi aj z podnikatelskeho prostredia, ktori si o tom myslia svoje, dlhe roky som zil v trochu väcsej nemeckej metropole ako je Bratislava a sedoval som nazory - podla oficialnych prieskumov napr. dnes si vyse 50 percent nemcov mysli, ze hlavnou hrozbou pre mier je USA. Cim dalej tym viac ludi sa prebera z tranzu. Pozrite sa na Francuzov, chcu svoju krajinu spät, Brexit. Bol som niekolkokrat v Taliansku a ziju mi tam byvale spoluziacky, viem, ze tam su ludia tiez z toho stavu nie prave nadseni, mam kontakty v USA atd. takze s tymto uz nepochodia - ze dezinformacie z internetu a ludia, ktori nevystrcili päty a dochodcovia ... Je to tak, ze media, aj tie, ktore platime z dani, si neplnia svoju ulohu v informovani verejnosti a este sa vysmievaju z blbosti, ale svojej vlastnej, odmietaju otvorit o tomto debatu a zahmlievaju
Kratka debata o Sörösovi v Talianskych mediach:
Prezident je velitel ozbrojenych sil - Caputova povedala, ze v zahranicnej politike nema skusenosti a znalosti a preto to necha na poradcov. Ti su uz pripraveni, fleky rozdane, profesionalni bodyguard na ochranu investicie prideleny, Caputovej staci postovat fotky a usmievat sa, prejavy jej napisu prislusni ludia - je to vyrobena figurka na objednavku, vsetko ide podla scenara - zavisle media a think - thanky financovane zahranicim sa s obcanmi hraju ako macka s mysou...Predstavitelia USA uz otvorene hovoria, ze na SK bude municny sklad, ako keby to bola hotova vec.Dila napísal: za to si ale Čaputová môže sama.. keď to nevie sama poriadne odkomunikovať.. veď jasné že to prv ľudia by takú vládu museli zvoliť čo by schválila potraty a adopcie.. a to teraz fakt nehrozí.. čo ma však najviac na Čaputovej irituje je jej žiadna vízia k zahraničnej politike.. neponúka nič.. iba súhlas so všetkým čo príde z vonku.. to je dosť slabé na to, že niekto sa uchádza o post, kde zahraničná politika má najväčší význam a ona sa bude v tomto opierať o poradcov.. ? čiže bude pokračovať v takej politike ako doteraz.. žiadnej
Sme svedkami snahy o hegemoniu aj za cenu krvavych konfliktov a ludskych zivotov, ako to bolo na blizkom vychode. M. Kotleba ako clen bezpecnostneho vyboru informoval, ze na rok 2030 ma NATO plan velkej akcie na vychodnej hranici - co je hranica s Ruskom ... verejnost uz je teraz masirovana neexistujucim strasiakom, ako to bolo napr. v Iraku. Ak tu USA zriadia zakladnu alebo municny sklad uz ich odtial nedostaneme a mozme sa stat cielom rakiet... Zalezi, kedy aj Slovaci otvoria oci a pridaju sa k zvysnym krajinam V4 a inych, treba volit toho, ktory do tejto politiky vidi a ma spomedzi ostatnych kandidatov najväcsie sance. Ked uz z principu nemozete volit Harabina, aspon nie Caputovu - jej prepojenie a nazory su zrejme, je to babka zahranicnych, nie slovenskych zaujmov. Sme stale najslabsi clanok V4, kym ostatni pochopili, ze tu sa bojuje mozno finalny boj za zachovanie narodov europy, jej skutocnych hodnot, a MIERU, Slovaci sa este stale hraju na slusnakov a neslusnakov... Nemozme sa spoliehat, ze to za nas vybojuje Orban a Poliaci, je cas sa spojit V4 ma silnejsi hlas a sme to my, kto je na hraniciach, odmietnut akukolvek masovu imigraciu, cudzie armady a zakladne, gender nezmysli, zachovat tradicne a zdrave hodnoty a hlavne spojit sa za mier.
Nedelme sa zase na mesta a dediny, starsich hlupakov a mladu progersivnu "inteligenciu", ide tu o vsetkych. Chcete tu zakladne, municne sklady USA a namierene rakety z Ruska? Chcete tu islam, podporu armady a imigrantov namiesto obcanov Slovenska? Chcete aby deti ucili gender ideam? Toto je naozaj ta progresivna zmena? Zamyslite sa a otvorte aspon sem tam aj iny zdroj info a utvorte si vlastny nazor, aj nacisti mali prepracovanu propagandu, preco treba zautocit a ludia im verili
V tomto prezidentskom speciali na TA3 o tom hovoria Chmelar a Harabin, ziadne naucene frazy ako z filmu Kandidat, temy o reznoch, a sampone, realita:
Viem, ze je skaredy a sem tam sla-bi-ku-je, ale toto nie je volba kralovnej krasy, ale prezidenta SR, ktory spolurozhoduje o osude krajiny
Jedna konspiracia za druhou, škoda snahy
-
tehla
Ak tymito tzv. "konspiraciami" zije uz velka cast sveta, nema zmysel ich potierat, ci? Treba konecne aj na o nieco zaostalejsom Slovensku o tomto otvorit diskusiu
Sú to subjektívne rozhovory. Sajfa očividne bude volič Čaputovej, tak sa pýtal na vlasy. Pri neonacistovi Kotlebovi neprekvapí, že s vytiahnu tieto otázky. Ono jemu sa už pomaly darí budiť dojem, že aký holokaust, ani nacizmus, veď my sme slušní politici, ale je to stále len zásterka.M4jk1:-) napísal:Sleduje niekto Sajfa vs kandidát? Sranda pozrieť video Sajfu pri Kotlebovi a u čaputovej. Tie otázky aké dával čaputovej že či si umývate hlavu každý deň alebo rezeň, kebab slanina ako keby som pozeral teleráno. Pri Kotlebovi to bola klasika holokauza, rasista vymedzovanie voči romóm. Teší ma že ľudia v diskusii pod videom sajfovi troška otvorili oči.
-
Mek
Addict
- Kontaktovať používateľa:
Tento tyzden pristal v schrankach v ZA pamflet od Kotlebu. Kedze sa snazim prijimat info zo vsetkych stran, zaujimal ma pohlad ich strany. No, musim uznat, ze tolko nezmyslov na jednej kope som uz dlho necital. Tak napriklad pise tam "hodnotme politikov podla ich cinov" a uz zabudol dodat, ze by sme si mali pozriet bacovanie Kotlebu v BB, ze ake su za nim vlastne vysledky 
ja som reagoval na jeho plytkú poznámku, podľa ktorej každý podnikateľ s nadmerným odpočtom je podvodník, ktorý od štátu láka peniaze....beardie napísal:je to dost podozrive, ak to predava sam sebe a nema k tomu ziadne dokumenty, pricom aj cena je vyssia ako standardna
"K menšine ľudí, ktorí od štátu ešte nevylákali daňovú vratku.
Čo sa týka Dana, nemá imunitu ako prezident, ak by mal za niečo sedieť, už by bol v base viď Vareha.
Podla mna by si vsetci ti konspiratory,volici kotlebu,sns,smeru mali zalozit vlastnu republiku a kazdy by bol spokojny. Ja som z vychodu, ale bol by som ochotny sa hoci aj prestahovat a nechat im ten vychod. Ked odidu z NATO a EU tak ich aspon rusko bude moct jednoduchsie anektovat a konecne sa splni ich sen. A po rokoch by sme mohli lahko vyhodnotit, kde sa zije lepsie a kde je lepsia ekonomicka a spolocenska situacia...
Som na teba pozabudol, ale dnes mi vybehol clanok, tak mozem citovat...M4jk1:-) napísal: konyk: kľudne buď konkrétny
Harabin debatoval aj v diskusii portálu Postoj.sk, ktorú moderovali novinári Martin Hanus a Jozef Majchrák. Ako spomína Hanus, kandidáti v ich debate pôsobili unavenejšie, keďže už v ten deň strávili spolu štyri hodiny na diskusii vydavateľstva Petit press vo vlaku.
„Malo to tú výhodu, že sa darilo ukočírovať najmä Štefana Harabina,“ vraví redaktor Postoja. „Harabina sme zaskočili otázkou k nebohej sudkyni Marty Laukovej, ktorej jeho Súdna rada zastavila vyplácanie nemocenských dávok, lebo vraj svoju chorobu simuluje. O niekoľko mesiacov pani Lauková upadla do kómy a zomrela. Harabin použil len formálnu výhovorku, v sále divadla na chvíľu zavládlo hrobové ticho.“
Použil som slovo "vylákať" alebo ak chceš "VY-LÁ-KAŤ", ktoré sa významovo spája s daňovými podvodníkmi. Neviem, prečo ťa moja ironická poznámka na margo veľkého množstva takýchto trestných činov tak rozčúlila, keď ty si ako slušný podnikateľ vratku "U-PLAT-ŇU-JEŠ".baldorex napísal:ja som reagoval na jeho plytkú poznámku, podľa ktorej každý podnikateľ s nadmerným odpočtom je podvodník, ktorý od štátu láka peniaze...
Rozčúlený nie som, si slabý psychológ, či skôr začínajúci demagóg?
.
Akurát ma iritujú plytké poznámky a zovšeobecňovanie, v akom duchu si to podal.
Napísať "lákajú od štátu", to naozaj nie je v pozitívnom význame, alebo sa mýlim?
Pritom brániš Kisku, ktorý mal skutočne neoprávnený NO, no slušný podnikateľ je pre teba podvodník. Nie, toto zmýšľanie sa mi nikdy nebude páčiť.
Akurát ma iritujú plytké poznámky a zovšeobecňovanie, v akom duchu si to podal.
Napísať "lákajú od štátu", to naozaj nie je v pozitívnom význame, alebo sa mýlim?
Pritom brániš Kisku, ktorý mal skutočne neoprávnený NO, no slušný podnikateľ je pre teba podvodník. Nie, toto zmýšľanie sa mi nikdy nebude páčiť.