Prezidentské voľby 2019

Diskusie na politické témy...

Koho by ste volili v druhom kole prezidentských volieb, ktoré sa bude konať 30.3.2019?

Zuzana Čaputová
54
89%
Maroš Šefčovič
7
11%

Celkom hlasov: 61

Dreamer
Hardcore addict
Hardcore addict
Používateľov profilový obrázok

Re: Prezidentské voľby 2019

Príspevok od používateľa Dreamer »

tehla napísal:V tomto prezidentskom speciali na TA3 o tom hovoria Chmelar a Harabin, ziadne naucene frazy ako z filmu Kandidat, temy o reznoch, a sampone, realita
Hned prva veta (Harabin), na otazku, "pripustate si ze sudny system ste tvorili aj vy?", - "v ziadnom pripade", nasleduje fraza, ktoru opakuje vsade "skratil som sudne konanie na 10 mesiacov", nasledne na otazku ci si nepripusta chybu, kedze bol ministrom spravodlivosti, po minute(!) opakuje frazu "skratil som sudne konanie na 10 mesiacov", takze on ten system netvoril ak ide o chyby, ale ak ide o skratenie sudnych konani, tak uz ano - a prakticky tym vyvracia svoju odpoved, ze sudny system netvoril (je na to aj skaredsi vyraz, ale ten nepotrebujem pouzit).
tehla napísal:Co sa toho textu tyka... Ta dievcina vidi spasitelku, ktora ani v tom smere o ktorom pise, ze Caputova to cele zmeni, nema kompetencie ...
Harabin (aj v TA3) rozpraval, ze "Slovaci v nemocniciach zomieraju na vyliecitelne choroby". On to prezentuje tak, ze inde sa to nestava, deje sa to aj na zapade, aj ked u nas je to vacsie percento. Ano, je potrebne to riesit, ale na to prezident kompetencie nema.
Ak tymito tzv. "konspiraciami" zije uz velka cast sveta, nema zmysel ich potierat, ci? Treba konecne aj na o nieco zaostalejsom Slovensku o tomto otvorit diskusiu
Je to OT, ale tie konspiracie sa tu riesia stale viac, tu je odkaz na video z inej temy, pozrite si aspon druhu cast:

Experiment (EXPERIMENT: Prečo uveríme dezinformáciám?) (video RTVS, 30 minut)
jackb
Redeemer
Redeemer

Prezidentské voľby 2019

Príspevok od používateľa jackb »

Hlupe Sprostoti zdelili “profil volica Caputovej”.
Vraj podliehaju “efektu stada - musia ist s vacsinou a citia sa nebezpecne mimo skupiny”.
Vzorka tu na fore hovori ine: “nikto ju nepozna”, “nikto ju nebude volit”. “Aj kona brata macky pes ju nebude volit”.
Alebo vraj “neradi pouzivaju kriticke myslenie”. Pritom jej najvacsi odporcovia zdielaju kazde zrnko spiny voci nej a treba im vysvetlovat kompetencie a ine veci s tym spojene.
Vraj im ”chyba vlastny nazor”. A tu sa uzivatelia stotoznia s kazdou hlupostou od ich autorit. Od Penty, cez Uja Dura az po Eset. Az nastava dojem, ze su to len NPCs, ktore na kapitana priliepaju co im databaza da.
tehla

Príspevok od používateľa tehla »

Najoblubenejsia vyhovorka volicov Caputove - "ale ved nema na to kompetencie" lol
Profil volica Caputovej je jasny - deti, radikalne feministky s bobrom kde sa da, narkomani, homosexuali, think-thanky, Matovic a "sekta leboficistov - kiskoidov", ktora ignoruje fakt, ze predseda jej strany je byvaly volic a kamos Fica.

Odvolavam, co som rano pisal - po dnesnom dueli Caputovej s Mikloskom sa mi zda (aj ked som ten vzacny druh hetero) Harabin krajsi. Skoro som sa dogrcal - dookola ta afektovana liberalnepotratova a homokladna propaganda, ktoru zdoraznuje ze nemoze presadit, ale nonstop o tom rozprava, nic k veci s tym jej sssss, hlava zastrcena hlboko v "americkom" a "bruselskom" zadku, stotoznovala sa s pohladom Lajcaka v marakesskom dohovore - ostatni maju "zatemneny rozum", ci co, vraj populisti, istanbulsky dohovor - opät tema zneuzita a 1 percento genderu je len nedorozumenie, vyslanie vojakov na Lotyssku liniu bolo spravne rozhodnutie, zbrojenie a nakup stihaciek dobry napad, sankcie schvaluje, to uz sa neda ani pocuvat ... Pani Caputova, ak uz su vasi volici taki hlupucki, budte aspon vy zodpovedna a vzdajte sa kandidatury, dajte nam sancu na nadej na dostojny urad po tom co predviedol vas vzor pan Kiska ...

"Podla mna by si vsetci ti konspiratory,volici kotlebu,sns,smeru mali zalozit vlastnu republiku a kazdy by bol spokojny. Ja som z vychodu, ale bol by som ochotny sa hoci aj prestahovat a nechat im ten vychod. Ked odidu z NATO a EU tak ich aspon rusko bude moct jednoduchsie anektovat a konecne sa splni ich sen."

Pokial viem Harabin nechce vystupit z NATO ani EU a na vychodoslovenske dediny by sa mali premiestnit "slniecka" - tam su ako doma - aj multi-kulti aj sexualne uchylky rozlicneho druhu :)
jackb
Redeemer
Redeemer

Zase pokus o reakciu a zase ziadny obsah. Len Ctrl+V kandidata a z databazy...
eMPiko
Addict
Addict

Príspevok od používateľa eMPiko »

jackb, prichadzaju volby a tak agresivita a tlak rozlicnych platkov stupa na maximum. mentalne labilnejsi to nemusia zvladat a trochu im to udrie na mozog. netreba sa nad tym rozculovat alebo pozastavovat. proste to prescrolluj.
beardie
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa beardie »

radsej nech pise 20 minut sem na forum ako by mal otravovat slusnych ludi niekde osobne, ja mu nahodou drzim palce
tehla

Príspevok od používateľa tehla »

Upokojte sa. Koho si Slovaci zvolia, toho budu mat a toho si aj zasluzia. "Narodny front" si za to bude moct aj sam, koli tomu, ze je tak rozdrobeny .. Svojho casu smer dokazal spojit 6 stran, preto su dlhodobo najsilnejsi
Pascalwb
Addict
Addict

Príspevok od používateľa Pascalwb »

Kks, je toto najhorsia top 4 vo volbach? Harabin, konspirator, klamar, komik. Kotleba tiez konspirator, antivax, zlodej, fasita. Ta debata na markize bol cisty standup.
hughito
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa hughito »

Inak celé toto:

https://spravy.pravda.sk/domace/clanok/ ... ka-od-usa/

je Chmelárova téma/práca, ktorú dokázal presadiť.

Inak podľa TI má Chmelár z aktuálnych kandidátov po Čaputovej druhú najlepšiu známku. A aj to mohla byť ešte vyššia, ale celkom trápne mu ju znížili kvôli absurdnosti. Tvrdil aj to, že má percentuálne najviac finančných darov d 100€, čiže žiadne veľké sumy a hráči v pozadí.
beardie
Redeemer
Redeemer

hughito napísal:Inak celé toto:

https://spravy.pravda.sk/domace/clanok/ ... ka-od-usa/

je Chmelárova téma/práca, ktorú dokázal presadiť.
ďakujeme
ephramko
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa ephramko »

Teraz môže Chmelár s Dankom tých 93 mega zaplatiť zo svojho. Idioti z SNS, nakúpia 16 stíhačiek namiesto štyroch...však jak zadarmo...a keď máme dostať od spojencov nenávratnú dotáciu na opravu našich deravých letísk, tak to odmietnu so slovami, že máme na to, aby sme si to zaplatili zo svojho.

Dúfam, že sa po voľbách príde na to, ako vo svojich rezortoch kradli ako straky a pôjdu aspoň na 10 rokov do basy. Doktor práv Danko môže potom spoluväznom za cigy radiť, ako písať odvolania.
eMPiko
Addict
Addict

V SNS asi zistili ze tychto 100M nemozu rozkradnut, tak sa im nepacia. Netreba sa bat, americkym imperialistom to natrieme a to letisko si opravime zo svojho za trojnasobnu cenu. To budu kukat.
jackb
Redeemer
Redeemer

Ale dozabijanie tych Kosovcov nedotiahol...
hughito
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa hughito »

Čiže s rovnakou ľahkosťou by ste privítali ruskú finančnú pomoc, ktorá by išla ruka v ruke s ďalšími nárokmi a podmienkami (napr. prítomnosť vojsk)? ;)

Samozrejme, nákup stíhačiek je druhá vec, k tej som sa už vyjadroval.

Ja osobne, aj po historickej skúsenosti s Rusmi, netúžim po žiadnych skladoch ani prítomnosti vojakov iných mocností tu za humnami. ;)
wladas
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa wladas »

Co s tym ma Rusko? Nie je v NATO pokial viem. Cize nelogicke prirovnanie. Treba peniaze na obnovu letisk kvoli stihackam? Treba. Tak?
jackb
Redeemer
Redeemer

Ti na Sliaci, co lepia MiGy mu nevadia... ich predchodcovia vyrabovali obchody, zdevastovali bytovky a znicili zivotne prostredie. Mali byt uz 30 rokov na Rádine
begbeee
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa begbeee »

hughito napísal:Čiže s rovnakou ľahkosťou by ste privítali ruskú finančnú pomoc, ktorá by išla ruka v ruke s ďalšími nárokmi a podmienkami (napr. prítomnosť vojsk)? ;)

Ja osobne, aj po historickej skúsenosti s Rusmi, netúžim po žiadnych skladoch ani prítomnosti vojakov iných mocností tu za humnami. ;)
Skutočne to treba vnímať ako spoluprácu spojencov. Vybrali sme si Západ a ja si ho vyberiem za súčasných okolností vždy a s nimi by sme mali rozvíjať spoluprácu. Most medzi východom a západom je Ukrajina, Bielorusko, Gruzínsko a podobné štáty a na taký život ja prdím. Radšej budem džendžer a mať sa dobre, ako hrdý Slovan s holou riťou á la všetci nacionalisti na Slovensku. Sú smiešny a sú to politici minulého storočia, ak nie ešte toho predminulého.
beardie
Redeemer
Redeemer

hughito napísal:Čiže s rovnakou ľahkosťou by ste privítali ruskú finančnú pomoc, ktorá by išla ruka v ruke s ďalšími nárokmi a podmienkami (napr. prítomnosť vojsk)? ;)
vidím, že analytické myslenie a spájanie súvislosti dáva vale
eMPiko
Addict
Addict

Zalezi ake su tie podmienky. Americania nemaju nejaki eminentni zaujem sa nam sem trepat. EDI sluzi najma na posilnenie vychodnej hranice NATO a odstrasenie Ruska.
M142
Addict
Addict

Príspevok od používateľa M142 »

mas nejake relevantne info, co bolo predmetom zmluvy, resp ake podmienky tam boli?
Napísať odpoveď