Prezidentské voľby 2019
Re: Prezidentské voľby 2019
Svet sa strachuje že ľudstvo ma krátku pamäť a zverstvá 20. storočia sa môžu zopakovať.
No a potom sú tu slováci, ktorí očividne už zabudli čo napáchal jeden pomstychtivý zmrd nie že pred 80 rokmi, ale ani nie pred 15.
No a potom sú tu slováci, ktorí očividne už zabudli čo napáchal jeden pomstychtivý zmrd nie že pred 80 rokmi, ale ani nie pred 15.
Ty vychádzaš z premisy, že Harabin je politik, ktorému záleží na blahu občanov. Neviem odkiaľ si túto premisu nabral. Harabin tu 30 rokov dokazuje, že je politik, ktorému ide iba o moc a pre získanie moci je ochotný spraviť čokoľvek.Cesar napísal:Ale čo by mal Harabin z toho, že by znefunkčnil vládu, parlament alebo ústavný súd. Raz mu mandát skončí a do histórie by sa zapísal ako najhorší prezident všetkých čias mal by nulovú šancu na znovuzvolenie, keby tým poškodil obyvateľov. A po skončení by ani na ulicu vyjsť nemohol bez toho, aby ho ľudia neopľúvali. Toto nedáva zmysel.
Ale veď pionieri =/ SZM.ephramko napísal:Hughito, pionieri boli určite aj tvoji rodičia, pretože vtedy boli pionieri asi úplne všetci mladí, keďže to bolo povinné.
Ani tých 30 rokov "politika Harabína" nejak nesedí..
Katolík.
https://www.pes.eu/export/sites/default ... 069299.pdf
Sranda je aj to, že Harabin a Kotleba a ich ľudia sú na tom tak intelektuálne slabo, že nevedia mať toto dávno pradávno zmapované a vychrsnuté Šefčovičovi do tváre.
https://www.pes.eu/export/sites/default ... 069299.pdf
Sranda je aj to, že Harabin a Kotleba a ich ľudia sú na tom tak intelektuálne slabo, že nevedia mať toto dávno pradávno zmapované a vychrsnuté Šefčovičovi do tváre.
https://hitky.sk/18-tisic-slovakov-hlas ... any-zvrat/
edit: Niekto čo podal na prezidentské voľby? Minul som už 150e dokopy. Tutovky podľa mňa Krajniak porazí mikloška, chmelár porazí Mikloška a Harabin porazí Šefčoviča. Všetko kurzy nad 1,8.
edit: Niekto čo podal na prezidentské voľby? Minul som už 150e dokopy. Tutovky podľa mňa Krajniak porazí mikloška, chmelár porazí Mikloška a Harabin porazí Šefčoviča. Všetko kurzy nad 1,8.
-
tehla
Zrejme takto sa robili ucelove prieskumy .. A ti "zloziti inteligenti" ju budu na zaklade toho volit, aj ked o nej nic nevedia - len o nejakej skladke, ziadne skusenosti s politikou, lebo hned za nou bol kandidat podporovany smerom - dobry tah
"Tehla uz je velmi zufaly, ked zacina pouzivat klamstva, zrejme sa spoliehal na to, ze ta stranka sa vacsine ludi nezobrazi, mne este vcera fungovala, teraz je uz platena."
netaraj, nebolo to zamerne, asi som vcera zle pozrel, bol som presvedceny, ze som to tam videl, kazdopadne to nevyvracia ze sef jej strany je spajany so smerom, pricom si postavila kampan na "boji proti zlu" , to ti nevadi?
"Tehla uz je velmi zufaly, ked zacina pouzivat klamstva, zrejme sa spoliehal na to, ze ta stranka sa vacsine ludi nezobrazi, mne este vcera fungovala, teraz je uz platena."
netaraj, nebolo to zamerne, asi som vcera zle pozrel, bol som presvedceny, ze som to tam videl, kazdopadne to nevyvracia ze sef jej strany je spajany so smerom, pricom si postavila kampan na "boji proti zlu" , to ti nevadi?
Dnes som v jednom podcaste počúval Chmelara a vyjadril sa, že ak dostane pod 5 % hlasov, tak sa stiahne z politiky
Aj by som mu poradil, aby začal baliť, ale keďže on sa ani nevybalil...
Aj by som mu poradil, aby začal baliť, ale keďže on sa ani nevybalil...
Že dá Edo Mikloška dám aj ja určite.M4jk1:-) napísal:https://hitky.sk/18-tisic-slovakov-hlas ... any-zvrat/
ja som to stavil tiež na Eda, ale je to 50 na 50, myslite že Mikloško je tak slabý?
Krajniak, je konzervativec ako Mikloško so 100x väčšou reklamou, takže by mohol dať
Krajniak, je konzervativec ako Mikloško so 100x väčšou reklamou, takže by mohol dať
-
tehla
Ja som dal cele prasiatko na transatlanticke hodnoty a progresivne Slovensko
Tá fotka z Nemecka je fake, to na fotke sú Švédi. 
-
harrison314
Hardcore addict
- Kontaktovať používateľa:
Klames! Zas a znovu.tehla napísal:Ja som dal cele prasiatko na transatlanticke hodnoty a progresivne Slovensko
Je tam veľa konzervatívcov a proste Mikloško je tam už len ako taká kulisa...tyler91 napísal:ja som to stavil tiež na Eda, ale je to 50 na 50, myslite že Mikloško je tak slabý?
Chmelár začal v tých posledných prieskumoch klesať, ale potom začali tie mnohé debaty, kde podľa mňa jasne predčil viacerých kandidátov a dostal sa do povedomia aj tých, ktorí ho predtým neregistrovali, nepoznali alebo mali o ňom skreslené informácie.
Láka ma dať Krajniak lepší ako Mikloško a Chmelara dať aj proti Bélovi
Ja sa tesim, ze bude po volbach a tieto plytke skripty vypnu 
Ale podľa prieskumov bude mať viac ako 50% už v prvom kole, niet sa čoho obávať.ephramko napísal:A tí, čo chcete voliť Čaputovú, tak hlavne choďte v sobotu voliť. Nespoliehajte sa na prieskumy. Lebo Kotleby, harabinovci a dôchodcovia určite k voľbám prídu.
Nesmieme dopustiť, aby sme 30 rokov od nežnej revolúcie museli v druhom kole vyberať z dvoch komunistov.
Čaputová bude rada, ak s nejakým väčším náskokom vyhrá prvé kolo.
hughito - usudzujes podla? nie ze by som tvrdil ze klames, len som zvedavy
Po obvineni z objednavky vrazdy sa mal vzdat ten, kto s nim tocil relacie, v ktorych obed urazal a po vykonani tvrdil, ze “skutok sa nestal” lebo nevidel mrtvy a sucastne, ze obet zavrazdili uplne ini politici, aby nastolili “liberalny fasizmus”.