Pomoc s vyberom operatora

Témy, ktoré sa nedajú zaradiť do kategórií vyššie...
endva3
Amateur
Amateur

Pomoc s vyberom operatora

Príspevok od používateľa endva3 »

Zdravim vas. O par tyzdnov mi konci pausal v Telekome. Chcel by som si preniest cislo k inemu operatorovi (nemusi byt viazanost,moze byt aj kredit). Mesacne prevolam cca 150-200min, sms max 10ks, data okolo 2gb. Co som si tak narychlo pozrel najlepsie mi pasuje funfon (smart balik 8€).
Chcel by som pocut vase skusenosti nazory aky pausal sa oplati okolo cca 10€, pripadne kombinacie roznych operatorov. Mam dual SIM takze jeden operator na hovory, druhy na data(aj takto som uvazoval). Nemam vobec prehlad (tescomobile, 4ka,orange,o2-...) tak tymto by som chcel poprosit o vase skusenosti, rady, postrehy, pripadne ako to riesite vy.

Vdaka :)
Dreamer
Hardcore addict
Hardcore addict
Používateľov profilový obrázok

Re: Pomoc s vyberom operatora

Príspevok od používateľa Dreamer »

wladas
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa wladas »

Sam si si nasiel dobru volbu. Funfon Smart balik za 8€ -> 2x100min + 100sms + 2gb
Thovt
Star
Star

Príspevok od používateľa Thovt »

Len pre info.
V novembri 2018 mi končil paušál u Telekomu (Happy XS) s akciou za polovičnú cenu + 2 GB dát.
Volal som či mi ho môžu predĺžiť, resp iný so zľavou a ponúkli mi 30% zľavu na ktorýkoľvek paušál Ano.
To som nevzal a dal som žiadosť o prenos čísla do O2 (4 € SIM karta voľnosť).
Pred prenosom mi volali z Telekomu, že prečo prenášam, tak som povedal, že by som aj zostal v Telekome, ale že O2 mi dáva lepšiu ponuku a že by som chcel neobmedzené volania, SMS a nejaké data.
Ponúkli mi Ano M s bonusom 2GB dát mesačne na obdobie viazanosti - teda na celé dva roky (takže spolu 2,5 GB) a zľavu 40% z paušálu (teda za cenu 12 € mesačne), tak som to vzal.
Faktúrujú mi doteraz len 10 € mesačne, tak som zvedavý či to je o tie 2 eurá menej na nejaké obdobie, alebo na celé dva roky.

Aby si si mohol dovoliť využiť retenčnú ponuku, je treba prenášať na kredit. Počul som o prípadoch, kedy prenášali do Orange na paušál a podpísali viazanosť pred prenosom. Vtedy za stopnutie prenosu si vraj Orange účtuje zmluvnú pokutu za porušenie viazanosti.
Muffi
Addict
Addict

Príspevok od používateľa Muffi »

Ako je to s pokrytím od funfónu? Nepočul som na to dobré recenzie a rozhodne to je čosi, čo by si mal zohľadniť.
wladas
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa wladas »

FunFon je obchodnou znackou Orangeu.
Arkaz
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Arkaz »

Funfon ma prave top pokrytie resp ma siete orange. Mal som uz aj o2 telekom a orange aj funfon a zatial pre mna vzdy naj signal pri orange/funfon
endva3
Amateur
Amateur

Príspevok od používateľa endva3 »

Tak asi predsa najlepsie vychadza ten funfon.. Skusal som telekom aj funfon a pokrytie bolo lepsie v Orange.. tam kde telekom mal 3 ciarky orange mal plny signal..
este uvidim ci sa mi ozvu s telekomu ked poziadam o prenos cisla a s cim pridu..
Napísať odpoveď