Banálne/triviálne otázky
Re: Banálne/triviálne otázky
A ešte vlasy majú aj svoju životnosť. Preto sa zdá, že rast spomalil, lebo staré vypadli a začínajú rásť nové.
Ako su brane statistiky nehod dopravnych prostriedkov? Teda, tvrdi sa, ze lietadla su najbezpecnejsie.. Vlak je treti.. Rataju sa do vlakovych obeti aj ludia, ktorych vlak zrazi?
Rataju sa ľudia, ktorí sa tým prostriedkom prepravuju. Niekto kto čaká na najbližší vlak s hlavou na kolajnici podľa mňa cestuje maximálne už len na druhý svet.
-
zdravotnik
Light Professional
Potrebujem vymeniť na aute kotúče a nie som si istý, či je v balení pár alebo potrebujem dve balenia.
Prikladám ukážku
Podľa mňa potrebujem 2ks na náprávu, teda zaplatím 35,50. Správne?
Prikladám ukážku
Podľa mňa potrebujem 2ks na náprávu, teda zaplatím 35,50. Správne?
-
Arkaz
Addict
- Kontaktovať používateľa:
Kotuce su balane vzdy po kuse.cize ano treba ti 2ks. Platnicky su balene po dvoch paroch cize na celu napravu.
-
yoggy
Dobre vidím trysto €?
-
Grim
Darca
dobre vidím? trYsto?
-
mirak2
Hardcore addict
ak je to profesionalny vodic, tak sa to vyplnuje podla mna
Dostal 300 na tvrdo. 
-
harrison314
Hardcore addict
Aky je rozdiel medzi kapustnicou a kapustovou polievkou?
Podľa mňa by tradičná kapustová polievka mala byť vegetariánska, ale na internete vidím, že už aj tam ľudia pchajú klobásu a udené mäso. Oproti našim predkom sa máme veľmi dobre.
nikde neexistuje ziadny standard alebo definicia toho co ma obsahovat kapustova polievka a co kapustnica. aj minulosti sa recepty odlisovali kraj od kraja ale aj dedina od dediny. niekto daval udene maso, niekto nie, niekto smotanu niekto nie.
ked si niekto spravi polievku s kapustou, paradajkovym pretlakom a tofu, ma rovnake pravo si to nazvat kapustova polievka ako recept niekoho babky ktory existuje uz 100 rokov.
teda aspon podla mna.
ked si niekto spravi polievku s kapustou, paradajkovym pretlakom a tofu, ma rovnake pravo si to nazvat kapustova polievka ako recept niekoho babky ktory existuje uz 100 rokov.
teda aspon podla mna.
Samozrejme, že nič také ako jediný pravý a originálny recept kapustovej polievky nie je. A nie je rozdiel ani medzi kap. pol. a kapustnica.
-
harrison314
Hardcore addict
Vdaka za odpovede povodne som bol presvedceny, ze kapustnica musi byt s kyslej kapusty a mat v sebe nieco udene (kolienko, klobasu), pricom kapustova polievka je z cetsvej kapusty a davaju sa do nej maximalne parky.
Teraz som čítal správu, že 1,3M+ slovákov sa dívalo na hokej, a že vraj rekord. Všade počúvam peoplemeter, peoplemeter,... ale nikde nevidím a nechápem, ako to môže fungovať. Či to nainštalujú na vzorku ľudí a potom počítajú štatistiku? Lebo nejde mi do hlavy, ako sa dá zo vzorky v tomto prípade vypočítať nejaké číslo.
anoHensym napísal:Či to nainštalujú na vzorku ľudí a potom počítajú štatistiku?
Fúha, tak to musia byť šialene skreslené čísla...
Podobnym sposobom sa robia volebne prieskumy a su celkom presne.
-
harrison314
Hardcore addict
Praveze statistici s tym vedia pocitat, okrem toho jetvuje nejaky pocet ludi (myslim, ze to bolo tesne nad tisickou), odkedy su tie odchylky od realnych ludi uz velmi male.Hensym napísal:Fúha, tak to musia byť šialene skreslené čísla...