Filmy, ktoré ste videli v poslednej dobe

Čo beží v kine, rádiu, tv...?
Trussardi
Darca
Darca
Používateľov profilový obrázok

Re: Filmy, ktoré ste videli v poslednej dobe

Príspevok od používateľa Trussardi »

The Mule (2018) - clint velky panko 7+/10
lekoklatik
VIP
VIP

Príspevok od používateľa lekoklatik »

A Star is Born 10/10
Taku vysoku znamku tomu davam nie preto ze je to najlepsi film aky som kedy videl, ale proste ma ten film bavil cele dve hodiny (vela krat som mal slzy na krajicku sa musim priznat).
Momentalne pisem tento komentar a z reprakov mi hra pri zaverecnych titulkoch filmu takze jasne, dojem z filmu je cerstvy.

Fakt fajny film
Spoiler
Tu sa trosku rozpisem, nebudem pisat ziadny spoiler.
Vela ludi mi hovorilo: "pozri si to je to fakt dobry film". Nic som o tom filme nevedel (tak to mam rad) len som usudil ze je to film o Lady Gaga. Som rad ze je to inak. Nemozem si pomoct ale ten song Shallow sa mi tu strasne pacil. Uprimne normalne ho nemozem vystat a to z jedineho dovodu. RADIO. Nenavidim radio stanice (akoze fakt ze moc) a ked to v praci z kolegovej strany pocujem za den 20x (neprehanam) tak mam toho plne zuby. Tu v tomto filme to vsetko pekne krasne hralo, sedelo, ma to paradnu atmosferu, proste skvele. Toto som len potreboval napisat, inak nic :D
Este raz, fajn film :)

Inak este z radia ide 50x !nothing breaks like heart! a este 7 nejakych pesniciek. uz je to druhy mesiac dooookola. Aj na Slovensku su radia tak neskutocne plytko tupe? Uprimne, ludia ktori to vedomu pocuvaju su "strateni"...
CheZteR
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa CheZteR »

Tripple Frontier
velmi dobry film, kto ma rad strielacky pride si na svoje, scenar sice ako z rychlo a zbesilo ale prevedenie uplne ine, pekna kamera aj krajina, odporucam
neviem preco to chcem podvedome porovnavat s Den of thieves
9/10

Free Solo
asi najlepsi dokument aky som za posledne roky videl, nadherna kamera a krajina, stahovane cez 13gb kvoli 4K ale nelutujem, odporucam!
100/100

BlackKklansman
pozerane na 2x, az tak ma to nebavilo a trochu som sa nudil, nechapem ten hype okolo filmu
5/10

Aquaman
dalsi film kde nechapem ten hype, proste dalsi film s hrdinom do zbierky, Momoa ma absolutne nepresvedcil ze vie hrat a ze je herec, na druhu stranu sa na rybieho muza celkom hodi, tiez stahovane a pozerane v 4K a nelutujem, nadherne farby a lokacie, ak uz tak fakt odporucam v 4K
7/10

The house that Jack built
pozerane na 2x a v podstate som to stale nedopozeral, nebudem to ani hodnotit, asi to nie je moja salka kavy lebo ten film bol celkom vychvalovany...neviem

At Eternitys Gate
celkom prijemny dokument o maliarovi, mne sa to az tak nepacilo a prichytil som sa ako sa nudim ale priatelke sa to pacilo a vraj to bolo pekne natocene a na zaklade pravdivych faktov, vraj to hodnoti 8/10 :D

Instant family
dalsia americka skorokomedia s rodinnym wahlbergom, tento krat mi v tejto pozicii az tak nevadil, celkom rychlo to zbehlo, asi by som to aj odporucal si to pozriet, pre citlivych tam su aj dojimave sceny
7/10

zo serialov odporucam Peaky Blinders, uplne som tomu prepadol a 4 serie som zhltol ako nic, napato cakam na 5tu, imho kvalitativne isli po prvej trochu dole :)
10/10
Cesar
Addict
Addict

Príspevok od používateľa Cesar »

"The house that Jack built" som si pozrel asi prvú polhodinu možno pred pol rokom, film je skutočne dobrý ale na môj vkus je to príliš brutálne a krvavé, aspoň začiatok bol taký, ja nemám žalúdok na takéto niečo, môja chyba, lebo film je dobrý. :) Matt Dillon bol perfektný to je fakt.
Spoiler
Keď ťahal na asfalte za autom tú mrtvolu, kde potom hlava vyzerala ako vytiahnutá zo strúhadla, to som to vtdy vypol, aj dobrého veľa škodí. :lol:
Hensym
VIP
VIP

Príspevok od používateľa Hensym »

Cesar: Hej, ak máš rád thrillery a krváky tak ten film je fakt dobrý, ale inak sa stotožňujem s Chezterom. LTT som to dopozeral... Po dopozeraní som si vlastne musel prečítať, že čo to k**** bolo. Mám občas rád artové filmy, ale väčšinou keď si potom prečítam, že čo tým vlastne autor zamýšľal, tak si poviem "Fúha, tak to hej, zaujímavé...", ale pri tomto.... no, zostalo to u mňa nepochopené. 2/3 filmu fajn, potom radšej ignorujem.
Cesar
Addict
Addict

Príspevok od používateľa Cesar »

Serenity (2019) - začiatok až do 3/4 času bol dobrý film, ja že dobrý thriller podla ukážky ale potom to začalo uberať smerom, kde bolo už jasné, že to bude poriadna kravina a aj sa to skončilo tak, totálne sklamanie, strata času, škoda, mohlo to byť dobré ale nie, nula bodov, 0/10

retkvic
Addict
Addict

Príspevok od používateľa retkvic »

T-34 - niečo ako ruský fury, no vojnová atmosféra by sa dala priam krájať, asi naj čo som kedy videl, možno aj vďaka tomu, že nemuseli použiť toľko efektov :) nemecký vojaci tiež autentickí, jediné čo už také autentické nebolo bol dej ale bolo to natočené ako pocta padlým vojakom ruska z ww2, tak môže byť. Za mňa 8,5/10.

Kursk - natočené podla udalostí z r. 2000 kedy sa kursk ako všetci vieme potopil, zaujímavé hlavne bolo vidieť čo sa tam vlastne stalo a tiež ako prebiehali záchranné akcie a ďalšie veci, o ktorých pokial aspoň ja viem nikto neinformoval, prípadne som bol vtedy tak malý, že som o nich ani nevedel. 7/10

The Mule - dobre sa na to pozeralo, je možné, že je to už posledný film Clinta Eastwooda v ktorom hral a rozlúčil sa pekne, čo som si potom zistil, tak film bol natočený podla predlohy a naozaj takýto starý pašerák existoval. 8/10
Spoiler
plus dcéru v tomto filme hrá jeho skutočná dcéra
Leaving Neverland - fúú tak to bolo sado maso, sa ani nedivým, že mu ten ranč nikto nekupuje, také perverznosti čo tam s tými deťmi stváral. Zaujímavé je kto všetko vlastne boli tie deti, dnes už dospelí tridsiatnici a ako sa s tým vyrovnávali, ak vôbec. Dokument 8/10 Jackson -10.
Trussardi
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Trussardi »

Cesar- serenity sklamalo ma tiez cakal som viac... za mna tak 4,5/10

retkvic- jou ten dedko existoval
Spoiler
PS dufam ze clint este aspon jeden filmik da, to co predvadza vo svojom veku nema konkurenciu 8)
CheZteR
Redeemer
Redeemer

The Mule
Eastwood je pan a stale to vie, som prekvapeny ze popri fishburneovi, cooperovi, garciovi a peňovi vynikla clintova rola, ich role posobili ako uplne malicke aj ked mali aku-taku minutaz, dedkovi som celkom fandil aj ked bolo jasne ako to skonci :)
8,5/10
Spoiler
pesnicka o kvapavke bola epicka :D
Take the ball, pass the ball
dokument o najuspesnejsom obdobi Guardiolovej Barcelony, velmi pekne spracovane s velmi zaujimavymi hostami, aj ked nie som povedzme skalny fanusik tak je podla mna povinnost pozriet pretoze pocas tejto ery hrala barca jednoznacne najkrajsi futbal, pekne a zaujimavo postrihane takze sa pocas pomerne dlhej stopaze nenudite, zasa jeden z dokumentov ktory som po zhliadnuti nevymazal
CheZteR
Redeemer
Redeemer

Escape room 2019
taky mix medzi saw a kockou, celkom fajn, mna to teda bavilo, ja by som to odporucil si to pozriet
fildinko
King
King

Príspevok od používateľa fildinko »

Creed 2 5/10

Už dlho som nevidel tak ľahko predvídateľný film ako bola táto druhá časť. Pozrel som si to len z povinnosti ako fanúšik Rockyho.
Hensym
VIP
VIP

Pridávam sa k Chezterovi: Mne sa páčila aj Kocka. SAW veľmi nemusím, ale Escape Room sa mi páčilo, nápadité scény.
lukas9206
Addict
Addict

Príspevok od používateľa lukas9206 »

A : End Game za mnou. Neodporúčam ísť na nemecký dabing :-D. Originál som našiel najskôr až v pondelok a to by som nevydržal. Nebudem spojlovat. Choďte to pozrieť ;-).

Čo sa týka hodnotenia, na to si počkám, až kým neuvidím originál.
R1k1nko
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa R1k1nko »

lukas hoci kam inam som musel pozerat !!! DPC daj tam spoiler alebo nieco ... dost co zapnem na fone facebook hned omacky okolo toho .. jeden kolega ide dnes ... dalsi zajtra a ja ko*ot mam az na sobotu ... samozrejme mi budu robit zle !! a snazit sa mi povedat veci co nechcem pocut... a budu klamat.. zas neverim ze niekto je taky az taky velky kkt a povie mi koniec ale aj tak !!! naozaj sa snazim ja som uz posledna dva trailery nevidel , nepocul ...

btw : v srdci je pre mna aj tak dolezity len pondelok ( edna je*** titulky stiahne sa cast z torenu a ide sa nato :) ) ale to len tak okrajovo ...
Hensym
VIP
VIP

Nechápem, prečo sú ľudia takí háklivý na spoilery k Avengers. :D Nepoviem, kedy to bol film, založený na budovaní príbehu a nejakom twiste na konci (ako napr. keď niekomu povieš, že v Bruce bol v Šiesty zmysel mŕtvy), ale Marvelovka? :D Cmon, tie filmy mám veľmi rád, ale veď to je najgenerickejší príbeh dobro vs. zlo, predvídateľné. Jediné, čo sa dá spoilnúť je to, či niekto zomrie, lebo už herec nepodpísal zmluvu, alebo kto kedy povie nejaký drsný fórik. :)

PS: lukas tam žiadny spoiler nemá a nemal ho tam ani pred tým pokiaľ som dobre videl...
Filip87
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa Filip87 »

Avengers a musím povedať nič moc. Nedostal sa žiadny wow efekt, ale poplakal som si. :)
CheZteR
Redeemer
Redeemer

bruce bol v siesty zmysel mrtvy??!?!!?

to je presne ono, ty zo svojej pozicie nedokazes urcit co pre mna spoiler je a co nie je, preto sa akykolvek obsah filmu ma davat do spoilera, na to to tu je
vies ake je to narocne vyhybat sa tomu endgame? hlavne ked som este nevidel marvel?
uz to vsetci videli, na nete kazdy den 2 clanky, otvorim youtube a vsade endgame, otvorim facebook a vsade meme z endgame, otvorim insta a endgame :D
hughito
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa hughito »

A čo to má byť? Na csfd mi našlo len nejaké staré veci...
aacid
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa aacid »

ja inak nechapem preco sa nemoze zalozit k zaujimavejsiemu filmu tema a diskutovat sa v nej? ja som myslel ze od toho to forum je, ze sa tam zakladaju temy o ktorych sa diskutuje.
Gothar
Moderátor
Moderátor

Príspevok od používateľa Gothar »

Moze, ved takych tem tu je viac, nemusis sa bat a mozes ju zalozit. Napriklad:
star-wars-t112018.html
inception-t144578.html
suicide-squad-2016-t195421.html
deadpool-2016-t195099.html
Napísať odpoveď