u mna nie. uz dlhsiu to dobu to blbne. skusil som uz aj extremne riesenia, ako napr. vypnut adblocker, ale nepomaha. po prihlaseni sa dostanem do stavu vid priloha, ziadny chat, ziadne posty a iba sa to tvari ze loaduje.
Zistil som, že neviem ako do statusu na FB vložiť živé odkazy. Proste chcem odkázať na nejaké stránky a chcem dosiahnuť to, aby boli ich názvy modré - teda po kliknutí sa užívateľ dostal na ich page. Ako na to?
1) Iba mne, alebo aj vám úplne zmizla možnosť pozrieť si v mobilnej appke FB fotky, či už svoje, alebo niekoho iného? Viem si otvoriť profilovku, titulku, pozrieť si info o človeku, statusy, ale preklik na fotky tam proste nikde nie je.
2) Iba mne príde zväčšenie videa na celú obrazovku v desktopovej verzii FB totálne dementné? Kliknem na fullscreen, ale video sa zväčší iba trochu, miesto toho sa objavia iné chu**** okolo videa, a musím ho zväčšiť ešte raz, aby sa to video zväčšilo. Je to úplne zbytočný medzikrok, keďže jediná vec, ktorá sa v tom mezikroku zobrazí navyše, sú len odporúčané videá, všetko ostatné (lajky, komenty) vidím aj na nástenke. V spojitosti s tým, ako vie byť FB zalagovaný, je to mega otravné. Toto je absolútne katastrofálne UX a už to je tak snáď niekoľko rokov, nechápem..
Hmm, dnes si frajerka chcela pozrieť svoje vlastné fotky a pýta sa ma že ako, keď som jej to nevedel vysvetliť tak mi ukázala mobil a fakt to tam nikde nemala. Pozrel som na svojom mobile a to isté. Ani vo vlastnom profile, ani pri cudzom. Najnovšia verzia FB, Android.
Myslim ze zakazat komentovat mimo vlastny profil nepojde, pravo na to ma stranka alebo ten kto vedie alebo zalozil skupinu.
Mozno sa da uzivatel zablokovat, len pozor, je mozne ze on bude stale komentovat, len ty to budes mat skryte a nebudes o tom vediet, no vsetci ostatni tie komentare uvidia.