Pôžička pre snúbenca
-
Martinka112
Zablokovaný
Pôžička pre snúbenca
Ahojte, nevie mi niekto poradiť, či sa dá cestou súdu uznať dlh? Môjmu bývalému som zobrala na svoje meno pôžičku od nebankovky a teraz si našiel milenku a tak by som chcela aby sa tá pôžička prepísala na jeho meno, no on o tom nechce ani počuť. A tak neviem, čo mám robiť aby som ju nemusela platiť. On si jazdí na novom aute, ktoré si kúpil z tej pôžičky aj s milenkou a mne ostali len oči pre plač.
-
guess.whoo
Redeemer
- Kontaktovať používateľa:
Re: Pôžička pre snúbenca
no ale aku velku cennu zivotnu skusenost si ziskala
zial, pokial o prepisani nechce ani pocut nemozes ho nijakym sposobom prinutit aby to spravil, aj ked peniaze cerpal on
To záleží hlavne od toho, aké dôkazy sú na to, že peniaze boli pre neho a prečo si mu ich dávala (pôžička, dar...).
Je možné, že by sa to uznať podarilo, no to by si bola ešte len na polceste k tomu, aby ti ich aj vyplatil.
Podľa toho o akú sumu peňazí ide by som zvážil, či do toho ísť.
Myslím, že by si sa mala poradiť s právnikom, ktorý ti po poskytnutí presných informácii povie presnejšie akú máš šancu na úspech.
Je možné, že by sa to uznať podarilo, no to by si bola ešte len na polceste k tomu, aby ti ich aj vyplatil.
Podľa toho o akú sumu peňazí ide by som zvážil, či do toho ísť.
Myslím, že by si sa mala poradiť s právnikom, ktorý ti po poskytnutí presných informácii povie presnejšie akú máš šancu na úspech.
pozicka sa na inu osobu prepisat neda, ale mozete sa vy dvaja dohodnut ze on ju bude splacat. Ine by bolo, keby to bol z jeho strany podvod a ty si o nej nevedela. Ak si to brala prenho dobrovolne tak sa s tym vela urobit neda.
-
hojko
Site Admin
- Kontaktovať používateľa:
Vzhladom na to, ze ucet zakladatelky je zalozeny na urcity mail, ktory Google vypnuje ako firmu poskytujucu pozicky, tak nic ine ako reklamu za tymto nevidim. Na taketo trapne a ubohe praktiky sme si tu za tie roky zvykli