Mňa zas z akého (možno vlastného?) prieskumu, vychádzal ephramko pri hodnotení priemernosti.DEVZYO1G napísal:mna zaujalo ako sa volici LSNS sami identifikuju s volicmi Smeru, nieco na tom bude
Strana ĽSNS
Re: Strana ĽSNS
Mňa na tom zaujalo len to, že keď už nejaká Kotleba sníva o nabúchanom chlpatom mužskom tele a mal možnosť tam dať akékoľvek superlatívne miery, tak uvedie nejakých 18 cenťákov, čo má kdejaký chlap...ale tej Kotlebe sa to asi zdalo ako mega veľké tágo, ktoré by chcel mať.
A tiež ma pobavilo, že z tých niekoľkotisíc reg. politických strán na Slovensku, vždy sú to len chlapi z ĽSNS, ktorí riešia telá a vtáky iných chlapov. Prípadne majú potrebu snívať o sexe medzi dvoma mužmi, checkovať na nete zdroje o tejto téme a potom o tom písať až veľmi detaílné komentáre, ako im to pripadá fuj fuj. Ale asi aj toto bude len absolútna náhodička. Ako tie šeky na 1488€.
A tiež ma pobavilo, že z tých niekoľkotisíc reg. politických strán na Slovensku, vždy sú to len chlapi z ĽSNS, ktorí riešia telá a vtáky iných chlapov. Prípadne majú potrebu snívať o sexe medzi dvoma mužmi, checkovať na nete zdroje o tejto téme a potom o tom písať až veľmi detaílné komentáre, ako im to pripadá fuj fuj. Ale asi aj toto bude len absolútna náhodička. Ako tie šeky na 1488€.
Tak keď je priemer tuším do 15, 18 nebude mať kadejaký chlap.
A 18 navyše = Adolf Hitler.
-
harrison314
Hardcore addict
- Kontaktovať používateľa:
A teraz k realite- "naco ma chlap velkeho, ked nevie pouzivat pocitac?"
https://www.aktuality.sk/clanok/707203/ ... nt=clanok1
Otázka je: prečo pán poslanec neodmietol notebook (zakúpený z našich daní), keď ho aj tak podľa jeho slov nevie ani zapnúť? A obhajovať ho bude ten istý právnik, čo si robil selfie "na hitlera"?
Lepšia otázka, ktorá tu bohužiaľ málokoho napadne je, prečo sa takýmito nezmyslami vôbec zaoberá súd (takisto za naše dane).
Tak tak... Radšej nech idú grázlov pochytať a súdiť skutočných zločincov.
Lebo aj toto su zlociny a za ne musia zlocinci pykat a nie uzivat si poslanecke platy.
Nazývať zločinom kritizovanie Kiskových vyznamenaní a pomenovanie židov židmi, to môže vyjsť len zo značne zdeformovanej totalitnej mysle..
https://domov.sme.sk/c/22163724/mizik-z ... bodil.html
https://domov.sme.sk/c/22163724/mizik-z ... bodil.html
Keď to teda je úplne v poriadku, prečo sa pán poslanec dosral na súde a spravil zo seba retarda, čo nevie zapnúť PC...mimochodom na radu tohto sympatického právnika.
-
awtt
Medium Professional
- Kontaktovať používateľa:
-AA-:
Je ale rozdiel v konstruktivnej kritike, a rozdiel ak niekto odsudzuje ludi iba na zaklade rasy, a to uz uplne ak je to poslanec.
Taky ludia tam proste nemaju co robit, nazyvat to zlocinom je mozno trosku otazne, ale minimalne mal byt hned vokopnuty z parlamentu.
Nehovoriac o tom ze taky nikto ako Mizik si dokaze papulu otvorit na Juraj Herza len preto ze je zid. (tam sa mi normalne rozum zastavuje)
A tebe ako zarytemu nackovi odpocucam pozriet spalovaca mrtvol uz ked sme pri nom.
Je ale rozdiel v konstruktivnej kritike, a rozdiel ak niekto odsudzuje ludi iba na zaklade rasy, a to uz uplne ak je to poslanec.
Taky ludia tam proste nemaju co robit, nazyvat to zlocinom je mozno trosku otazne, ale minimalne mal byt hned vokopnuty z parlamentu.
Nehovoriac o tom ze taky nikto ako Mizik si dokaze papulu otvorit na Juraj Herza len preto ze je zid. (tam sa mi normalne rozum zastavuje)
A tebe ako zarytemu nackovi odpocucam pozriet spalovaca mrtvol uz ked sme pri nom.
Ake Kiskove vyznamenania? Zase ides svoje hakucinacie ako radost zo znasilnenia?
Mizik je nacek, ktory uci(l) deti. Za to ma byt trestany.
Mizik je nacek, ktory uci(l) deti. Za to ma byt trestany.
Vtipné, že momentálne dokázali uzavrieť Staré mesto a rozbiť Ventúrsku hákoši z Levski Sofia a Cracovie Krakow. Žiadni utečenci, žiadni neomarxisti ani pod., ale nacistickí chuligáni. Dúfam, že Uhrík urobí video.
ano, vraj prislo aj k utokom nožmi a niekto skončil dobodaný (neoverne info) .. takze dufam ze ludia ako baldorex si do zoznamu no-go zon poprio obchodnej uz dopišu aj ventursku
To by nebolo nič prekvapivé, hlavne Cracovia Krakow je známa tým, že nepohŕda nožíkmi, dokonca sú preslávení mačetami. Nejeden už skončil rozsekaní mačetami na ulici.
Počúvaj ty hurvínkov pologramotne píšuci (alebo pod vplyvom?) komunistický poskok, uvedom si že bežnému človeku je jedno či mu majetok rozbíja nácek alebo marxista, v oboch prípadoch je to hovno. 
A btw ja som obchodnú ako no to zónu neoznačil....
A btw ja som obchodnú ako no to zónu neoznačil....
ale do egypta si neodporucal ist kvoli utoku nozom, tak snad snad sa rovnako budes vyhybat aj venturskej
Tento to ešte ustál, dopadli horšie. 
Ty si ťažký kaliber 
Kvôli jednému útoku nožom? Určite?
Btw dúfam že ty tam pôjdeš, odporúčam Tabu
Ako je tam teraz?
https://www.mzv.sk/cestovanie_a_konzula ... anie-egy-1
Kvôli jednému útoku nožom? Určite?
Btw dúfam že ty tam pôjdeš, odporúčam Tabu
Ako je tam teraz?
https://www.mzv.sk/cestovanie_a_konzula ... anie-egy-1
Zatial tam nepotrebujem ist, uzivam si zivot v beneluxe .. podla istych zdrojov by to tu mala byt kulturna vojna