HOJKO-Fašistické Forum ?
Re: HOJKO-Fašistické Forum ?
Tak ako by im to finančne príliš neublížilo, by to ani ľuďom zásadne nepomohlo.
Jedná sa len o vlastenecké gesto, od firmy, ktorej ide údajne aj o záujmy Slovenska a jeho obyvateľov.
To koľkým by to pomohlo a podobné výpočty, sú nepodstatné, osobne ani nevidím potrebu pre ten ich produkt.
A pripomínam, že by stačilo, keby spomínaná solidárnosť spočívala aspoň v rovnakej cene, akú majú v bohatej susednej krajine.
Jedná sa len o vlastenecké gesto, od firmy, ktorej ide údajne aj o záujmy Slovenska a jeho obyvateľov.
To koľkým by to pomohlo a podobné výpočty, sú nepodstatné, osobne ani nevidím potrebu pre ten ich produkt.
A pripomínam, že by stačilo, keby spomínaná solidárnosť spočívala aspoň v rovnakej cene, akú majú v bohatej susednej krajine.
Takze nepoznas taku firmu. Dakujem.
Pozri... Drviva vacsina zakaznikov ESETu na slovensku su firmy.
Pomaly kazdy osobny pocitac ci laptop obsahuje out of box nejaku zakladnu ochranu typu McAfee a podobne.
Keby aj prisli s nejakou exkluzivnou cenou "len pre Slovakov" tak koniec koncov to bude len znizenie nakladu pre ine spolocnosti sidliace na Slovensku a par sukromnych osob, co si z nejakeho dovodu do osobneho PC taky AV kupi.
Pomaly kazdy osobny pocitac ci laptop obsahuje out of box nejaku zakladnu ochranu typu McAfee a podobne.
Keby aj prisli s nejakou exkluzivnou cenou "len pre Slovakov" tak koniec koncov to bude len znizenie nakladu pre ine spolocnosti sidliace na Slovensku a par sukromnych osob, co si z nejakeho dovodu do osobneho PC taky AV kupi.
-
starysomar
Hardcore addict
Na domáce použitie nieje nevyhnutný kúpený antivírus.
Obchodná politika ESETU je čiste jeho vec.
Ak má nekto názor, že treba "podporiť" domácich používateľov - nech sa páči - môže vybudovať svoju úspešnú firmu a podporovať domácich...
Obchodná politika ESETU je čiste jeho vec.
Ak má nekto názor, že treba "podporiť" domácich používateľov - nech sa páči - môže vybudovať svoju úspešnú firmu a podporovať domácich...
Áno ako som písal, postavenie firmy by to nijak neohrozilo.Hegy napísal:Keby aj prisli s nejakou exkluzivnou cenou "len pre Slovakov" tak koniec koncov to bude len znizenie nakladu pre ine spolocnosti sidliace na Slovensku a par sukromnych osob, co si z nejakeho dovodu do osobneho PC taky AV kupi.
myslem ze kotlebovci isteho casu davali policajtom zlavu na nakup oblecenie ktore nosia zvacsa neonackoviajackb napísal:Poznas inu “solidarnu firmu so svojim korenmi”?
to je taka tupota toto tu, lebo je uplne jedno ze ma firma nadaciu a dava peniaze na dobre projekty, nie nie, na tom vobec nezalezi, firma je uplne nahovno, lebo neda zlavu slovakovi...
realne skuste trochu aj rozmyslat, ozaj treba byt solidarny s ludmi co potrebuju do svojho noveho pocitaca antivirus? ozaj? nebolo by trosku rozumnejsie tu solidaritu smerovat ludom co to ozaj potrebuju? ludom v nudzi? nadejnym talentom? studentom?
nie nie, ja som tupa kotleba a eset mi neda zlavu tak pome plakat na internetoch.
realne skuste trochu aj rozmyslat, ozaj treba byt solidarny s ludmi co potrebuju do svojho noveho pocitaca antivirus? ozaj? nebolo by trosku rozumnejsie tu solidaritu smerovat ludom co to ozaj potrebuju? ludom v nudzi? nadejnym talentom? studentom?
nie nie, ja som tupa kotleba a eset mi neda zlavu tak pome plakat na internetoch.
Aaa, KotlebaKotlebaKotleba s billboardami 18 a 88km od predajne.DEVZYO1G napísal:
myslem ze kotlebovci isteho casu davali policajtom zlavu na nakup oblecenie ktore nosia zvacsa neonackovia
OK, uz teda solidarnu firmu mame
Neexistuje niečo ako zamestnanecká zľava/výhoda, kde sa firma stará o svojich ľudí, tak ako sa chce ESET starať o "túto krajinu"?
Aj tak je na tom celom najlepšie, ako sa to snažíte za každú cenu racionalizovať .. veď cenotvorba, veď iné projekty, veď blabla
Ide len o princíp. Už som napísal, že ten ich AV samotný mi je ukradnutý.
Aj tak je na tom celom najlepšie, ako sa to snažíte za každú cenu racionalizovať .. veď cenotvorba, veď iné projekty, veď blabla
-
harrison314
Hardcore addict
- Kontaktovať používateľa:
Je ti jasne ze firmene benefity sa nedostavaju za ucast, ale za to, ze pre firmu pracujes a vytvaras jej zisk?-AA- napísal:Neexistuje niečo ako zamestnanecká zľava/výhoda, kde sa firma stará o svojich ľudí, tak ako sa chce ESET starať o "túto krajinu"?
Navyse ESET predava svoje antivusi skolam, zdravotnictvu a skolstvu za symbolicke ceny.
Ale neplac, ked sa zasmetnas v ESETE urcite nejaku licenciu dostanes
Tebe som už skôr chcel napísať, že zrejme trpíš nejakým mentálnym blokom.
-
harrison314
Hardcore addict
Ked dojdu argumenty nastupy ad hominem.
To že niečo napíšeš, neznamená, že sú to argumenty..
Ad hominem by skôr bolo, keby som napísal, že podľa gramatiky budeš asi "kotlebovec".
Je škoda, že tvoji ideoví súdruhovia na ňu radi "upozorňujú" len oponentov.
Ad hominem by skôr bolo, keby som napísal, že podľa gramatiky budeš asi "kotlebovec".
-
harrison314
Hardcore addict
Tak sa drz temy. A neodvadzaj pozornost inam.
To bude tým, že keď si človek prečíta komentáre na stránkach prívržencov ĽSNS, tak sa veľmi rýchlo zorientuje v tom, akú majú prispievatelia a prívrženci strany cca vzdelanostnú úroveň a to nemusí vnímať ani obsahovú stránku príspevkov.-AA- napísal:To že niečo napíšeš, neznamená, že sú to argumenty..
podcast Index vydavany Sme mal na temu ESETu a oligarchie celkom kriticky diel. zaujimave pocuvanie.