Filmy, ktoré ste videli v poslednej dobe

Čo beží v kine, rádiu, tv...?
Meken
King
King
Používateľov profilový obrázok

Re: Filmy, ktoré ste videli v poslednej dobe

Príspevok od používateľa Meken »

Instant Family / Najednou jsme rodina https://www.csfd.cz/film/579522-najedno ... a/prehled/

Tak toto bolo velmi slabe na to hodnotenie, doslova trapne, absolutne nevtipne, tie dialogy v tom ich kruhu ako opatrovnici wtf... je*li americania
Pointa toho vsetkeho je pekna, ale spracovanie uplne slabe.
twardykamen
Medium Professional
Medium Professional

Príspevok od používateľa twardykamen »

Instant Family- to su anglicania btw.Podla mna prijemna odychova feel good komedia kde sa sice nebudete rehotat ale pozerat sa da. 6,5/10 btw rock je tak zly "herec"
Ballon - nemecka drama o uteku vychodonemeckej rodiny na zapad pocas Blahovho rezimu. 8,5/10- napatie pocas celeho filmu - odporucam.
Werk ohne Autor- skvela viacgeneracna drama o nemeckom maliarovi pocas roznych obdobi cerpajuca na zaklade realnej postavy/samozrejme dramatizovane. 9/10
US- tak toto ma obislo.malokedy musim vypnut film,teraz som musel.to sa nedalo ake tupe to bolo.
Perfection- podstatne lepsie ako US ajked zaver bol teda sialeny. 6,5/10
dasti555
Professional
Professional

Príspevok od používateľa dasti555 »

Avengement dal by som tomu 7/10 dost akčný film, celkom ma bavil.
lekoklatik
VIP
VIP

Príspevok od používateľa lekoklatik »

Ludia tak co ten John Wick 3? Uz ste to niekto videli? :D (sorry za OT)
R1k1nko
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa R1k1nko »

dasti555 napísal:Avengement dal by som tomu 7/10 dost akčný film, celkom ma bavil.
hej videl... lebo mi bolo povedane ze tam hra Bojka a Bojka je Bojka .. tam neni co riesit... lenze co ja viem dalo sa hej 6/10 silna pohoda ... a Leloktiliak ( sorry za nick ... ) nevidel som lebo som lenivy pes plus radsej si kupim ploskacku jak dat 3 eura ...a stiahnem z torentu lebo dnes do mesiaca to tam mas ...a na mojej krasne Quatro TV co budeem este platit do oktobra je kazdy film co ma web rip pekny :)
robim v bekaerte .
M142
Addict
Addict

Príspevok od používateľa M142 »

R1k1nko napísal: plus radsej si kupim ploskacku jak dat 3 eura ...
hned mi tie tvoje komentare tu davaju vacsi zmysel :D
R1k1nko
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Murder Mystery 2019 ... ja viem si teraz myslite ze och Ben Stiler ale tam je ten druhy Adam Sandler... :D asi tak ich beriem a ich filmy ... no lenze tento film ponukol pre mna osobne TOP best scenu : nahanacku na autach !!! jazero Como Italia krasnaaaa !! akoze film sa horko tazko dal... ale toto mna dostalo !! kurier a rychlo a zbesilo moze ist do .... !!!! ... a to som pozeral ze som nemal ziadnu ploskacku v sebe .... ( hodnotenie nedam ... na csfd som dal... )

Edit
plus tie oblecenia co ma Rachel pacili sa mi aj tie topanky ladilo to ... a ona ma uz 50 r ? kokos...

edit 2 : John Wick 3: Parabellum wauky !! tolko super akcie ! a dajte Johnovy do ruk hoci co a zabije vas hoci jak ! ... tie noze !! potom 2x zabil cloveka konom :D ..ta scena kde boli ty dvaja havkaci skakali trhali BOMBA ! a ten hlavny zaporak jaky haluzak .... silne hlasky mal v tom saloniku ....
pecka film
CheZteR
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa CheZteR »

Dragged Across Concrete
potesil M. Gibson aj V. Vaugh, ale bolo to strasne nudne na to ze sa tam pomaly nic nedialo, za nieco stalo az poslednych 45 minut, zbytocne sa to natahovalo, dialogy boli hnusne nudne, keby to bolo o hodinu kratsie dal by som vyssie hodnotenie

6/10

Murder Mystery sa prekvapivo pacilo aj mne, bolo to aj...nechcem povedat zabavne ale usmevne urcite a J. Aniston je s pribudajucim vekom.... :smt049
lekoklatik
VIP
VIP

Toy Story 4 skvele. Zabavna vec po dlhej dobe. Nove postavicky su zabite a "Forky" je novy kral. Dufam ze sa Forky bude predavat ako samostatna hracka a krepi rodicia to budu detom kupovat :D
Za mna jednoznacke 5/5

SpiderMan Far From Home
Tak toto ma na druhu stranu paradne sklamalo. Restart SpiderMana s Tomom Hollandom sa mi riadne pacil, ale tento diel mi nesadol ani nahodou. Dokonca sme z kina odisli lebo sa to uz fakt nedalo. Co som ale stihol vidiet tak musim povedat ze specialne efekty uplne namakane ale zvysok pre mna odpad. Skoda penazi.
2/5
Trussardi
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Trussardi »

Alita Battle Angel (2019) - 6/10 no cakal som viac
R1k1nko
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

off topic : ale silny rok som cakal a dnes je optika ON ! u nas v dedine :D to znamena ze len teraz zacnem tahat a pozerat jaaaj velmi sa tesim idem von pozret papriky pridem dnu a 2 gb film stiahnuty !! wauuu
CheZteR
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa CheZteR »

a filmove vydavatelstva nebudu mat co zrat!
fildinko
King
King

Príspevok od používateľa fildinko »

At the Heart of Gold: Inside the USA Gymnastics Scandal (2019) 8/10
lekoklatik
VIP
VIP

Alita Battle Angel
Toto ma podla mna potencial ale ze tam doslova ze zj*bu lasku, to uplne vsetko zrusilo. Jasne je tam viac scen ktore sa dali napisat len trosku inak a nebolo by to tak do oci bijuce, ale ta "laska" tam, kriste... 3/5

Instant Family
Toto sa mi zas pacilo velmi. Mam rad taketo zivotne veci s trochou humoru (akoze uprimne nasmial som sa fakt dost). Mark ma proste bavi stale a to ze je to inspirovane skutocnostou (to je asi uplne normalne) mi par krat vtlacilo slzu do oka. 4/5
M142
Addict
Addict

Príspevok od používateľa M142 »

Heavy trip - 4 typci maju uz 12 rokov metalovu kapelu, ktora nikdy nehrala v zapadnutej dedinke vo finsku a zhodou okolnosti dostanu pozvanku na najvacsi metalovy festival v norsku. hodne absurdne srandy a popravde to mne az tak nesadlo, ale aj tak davam do pozornosti, pretoze mna rozosmeje maloco, zato kopa ludi v okoli si to pochvalovala. 6/10, ale ak mate chut na komediu, tak aj tak odporucam vyskusat.

https://www.csfd.cz/film/600842-heavy-trip/komentare/
Gothar
Moderátor
Moderátor

Príspevok od používateľa Gothar »

Dakujem za tip, mne sa to pacilo este viac. Stred filmu bol trochu slabsi, ale uvod a koniec to vynahradili a dal som tomu 4* na csfd. Humor mne osobne velmi sadol, videl som to s ceskym dabingom a ten mi pripadal dost dobre zvladnuty tak herecky ako aj z pohladu prekladu. 80 %
https://www.csfd.cz/film/600842-heavy-trip/komentare/
Okrem toho som este pozrel Avengers: Endgame a bol som velmi pozitivne prekvapeny. Marvelovky uz velmi nesledujem, pretoze ma nebavili suboje a celkovo styl, ktorym sa filmy zacali uberat. Ale Endgame na mna posobil uplne opacnym dojmom, prva polovica bola takmer bez bojov a tak trochu detektivna zapletka ma bavila. Zaverecna bitka bola velmi dobra a pestra, takze ma ani nezacala nudit. Zaver bol tiez na urovni. 90 %
https://www.csfd.cz/film/393332-avenger ... komentare/
R1k1nko
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Parazit alebo Gisaengchung
https://www.csfd.cz/film/505790-parazit/prehled/
korejska pecka !! naozaj soky v tom filme napetie nechybalo ... pecka !!! odporucam silno
Trussardi
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Trussardi »

A Dogs Journey (2019) - 8,5/10 vyborne pokracovanie (navezuje na slabsiu jednicku)
John Wick 3 (2019) - 6,5/10 po nadupanej dvojke ma tento wick bavil najmenej
jackb
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa jackb »

aj ja dakujem za tip na Heavy Trip aj na odporucenie pozerat to s ceskym dabingom. velmi dobre som sa zabavil
aacid
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa aacid »

Once upon a time in Hollywood, za mna 10/10

po pulp fiction druhy najlepsie tarantinov film, uplne klasicka tarantinovka, ziadne prevratne scenare, zapletky ci zvraty, v podstate len seria scenok, ale vsetko su to scenky ktore aj po 10tom raze ked uz budete poznat naspamat, tak vam vycaruju usmev na tvari kvoli svojej dokonalosti.
Napísať odpoveď