pomoc notebook LENOVO X230i
-
richard88888
Expert
pomoc notebook LENOVO X230i
Pekny den prosim poradte mi co mam spravit s NOTEBOOKOM LENOVO X230i co mam spravit aby siel rychle je tam windows 7 ... 6GB ram .... PROSIM co mam spravit to neda sa na nom pracovat a zena potrebuje.
Dakujem za vase rady a tak.
Dakujem za vase rady a tak.
Re: pomoc notebook LENOVO X230i
Pre začiatok normálne popíš problém.
-
richard88888
Expert
Strasne pomalicky word otvara par minut ... ked dam uspat tak po starte asi treba 5 - 8 min aby som mohol otvorit hoci len internet a tak dalej.
-
starysomar
Hardcore addict
Je to predsa už starší noťas. Je viac možností, ako ho umravniť.
- Nahrať čistý systém zo zálohy, ktorú noťasy mávajú.
- Spraviť úplne čistú inštaláciu Windowsu bez balastu od výrobcu.
- Vyčistiť a prekonfigurovať jestvujúci Windows.
Čo spraviť? Dať to spraviť niekomu, kto sa tomu NAOZAJ DOBRE rozumie
- Nahrať čistý systém zo zálohy, ktorú noťasy mávajú.
- Spraviť úplne čistú inštaláciu Windowsu bez balastu od výrobcu.
- Vyčistiť a prekonfigurovať jestvujúci Windows.
Čo spraviť? Dať to spraviť niekomu, kto sa tomu NAOZAJ DOBRE rozumie
-
richard88888
Expert
A viete mi poradit aj ten widnows toto by som skusil dat uplne novy ten co ste pisali viete mi poradit konkretne nazov alebo pripadne odkaz. Velmi pekne dakujem.
Žiaden Windows ti nepomôže, keď už je poškodený disk a začína odchádzať. Hoď tam SSD disk, nahoď na neho nanovo Windows a počítač pôjde ako raketa!
Daj tam SSD disk, za 50-60 € cely notebook vyznamne zrychlis. Ziadny iny upgrade ti neprinesie take zrychlenie ako prechod z klasickeho disku na SSD.
Po vymene by som tam nahodil rovno Windows 10, licencny kluc najdes na ebay za 2-3 $ a budes mat plnohodnotne pouzitelny notebook s aktualnym (a bezpecnym) systemom.
Po vymene by som tam nahodil rovno Windows 10, licencny kluc najdes na ebay za 2-3 $ a budes mat plnohodnotne pouzitelny notebook s aktualnym (a bezpecnym) systemom.
-
starysomar
Hardcore addict
Dobre bude otestovať harddisk. Napríklad pomocou HDTUNE255 alebo aspoň pozrieť hodnoty SMART cez CrystalDiskInfo portable.
Otázne je, či sú pre ten noťas drivery pre Win10.
Otázne je, či sú pre ten noťas drivery pre Win10.
Autor temy, ty nevies normalne pisat, takze ty nezvladnes instalaciu Windowsu! Daj to niekomu kto to vie spravit. A suhlasim s tym vyssie - kupit SSD.
Pri starsich pocitacoch najvacsie zrychlenie pocitaca nastane po vymene klasickeho platnoveho disku za SSD disk. Takze suhlasim s ostatnymi ze upgrade disku na SSD. Plus cista instalacia windowsu na SSD tiez napomoze zrychleniu pocitaca namiesto klonovania stareho OS na nove SSD.