Posilňovanie | Bodybuilding | Gainer | Kreatín | Fitness

O športe...
hughito
Redeemer
Redeemer

Re: Posilňovanie | Bodybuilding | Gainer | Kreatín | Fitness

Príspevok od používateľa hughito »

Včera PR squat raw 206 kg.
gogo956
Redeemer
Redeemer
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa gogo956 »

hughito píše:
Ja si robím mix citrulin+beta alanín+tebou odmietaný kofeín.
sano456 napísal:
objednané, skúsim
-skus tam pridat aj AAKG vzajomne sa hlavne s tym citrulinom potencuju
fildinko
King
King

Príspevok od používateľa fildinko »

gogo956 úprimne si myslím že nebudeš vidieť rozdiel či dáš AAKG alebo Citrulín. Myslím si že by stačila jedna zložka. Ja by som to možno cykloval, raz jedno, raz druhé. Každopádne daj vedieť ako ti to zapísalo :wink:

Viete mi niekto napísať ako sa volá tá "tyč" ktorou si môžeš podoprieť tyč na mŕtvy ťah aby si si naložil? Používajú to poväčšine powerlifteri. Ale neviem si spomenúť ako sa to volá. Ďakujem
hughito
Redeemer
Redeemer

Tak to teda neviem, ako sa volá - videl som to len na profi súťažiach. :) Načo ti to je, pre živéhoPÁNA, je?
fildinko
King
King

Budeš možno prekvapený ale na nakladanie/skladanie kotúčov na/z tyč.

E: našiel som to. Volá sa to deadlift bar jack.
hughito
Redeemer
Redeemer

No lebo bez toho je nemožné naložiť. :D
fildinko
King
King

Chodievate niekto na merania IN BODY?
gogo956
Redeemer
Redeemer

fildinko napísal:gogo956 úprimne si myslím že nebudeš vidieť rozdiel či dáš AAKG alebo Citrulín. Myslím si že by stačila jedna zložka. Ja by som to možno cykloval, raz jedno, raz druhé. Každopádne daj vedieť ako ti to zapísalo :wink:

Viete mi niekto napísať ako sa volá tá "tyč" ktorou si môžeš podoprieť tyč na mŕtvy ťah aby si si naložil? Používajú to poväčšine powerlifteri. Ale neviem si spomenúť ako sa to volá. Ďakujem
-davam spolu to aj to,ale je pravda, ze subjektivne clovek neciti ziaden zasadny rozdiel ak by bral iba jedno alebo druhe..
Mirrorion
Star
Star

Príspevok od používateľa Mirrorion »

má niekto skúsenosti s termogénnymi spaľovačmi tukov? okrem spaľovania tukov vraj aj "zahrejú" svaly a telo sa preto lepšie pripraví na cvičenie.
a má to vôbec zmysel pri občasnom behaní 1-2x týždenne?
gogo956
Redeemer
Redeemer

Mirrorion

napis konkretny pripravok, pretoze ich je asi tak pa desiatok druhov. Vecsina je na hlavne na baze kofeinu, pripadne synefrinu. Ci funguju? to je individualne, napr ak niekto pravidelne uziva kofein na dennej baze napr vypije niekolko kav denne tak spalovac na baze kofeinu mu pochopitelne prakticky vobec nezaberie, lebo jeho telo je na tu latku zvyknute. Ja osobne sa napr kofeinu vyhybam skoro uplne, pre mna je to nevhodny stimulant, resp iba obcas. So synefrinom mam fajn skusenost, ale keby ho clovek bral dlhodobo vyoske davky, tak prestane ucinkovat tiez.
Najjednoduchsie je proste menej prijimat tukov a sacharidov a zvysit pohybovu/sportovu aktivitu a chudnutie ide samo.

Behanie 1-2x tyzdenne nema ziaden vyznam, okrem toho ze mas z toho v tej chvili prijemny pocit, aby to nejaky vyznam malo pre telo, musel by si to robit kazdy druhy den. V sporte plati to, ze bud nieco robis pravidelne a pomerne casto, alebo nerobis vlastne nic.

----
Inac rad by som otvoril diskusii na temu BCAA. Nazor 90percent profikov ci pokrocilych sportovcov na tento suplement je, ze ak ma clovek dostatocnu stravu + whey protein, tak nie su samostatne potrebne, ze je to zbytocnost a iba vyhadzovanie penazi a pod. To je vseobecne rozsireny nazor. Ale po rokoch skusania, si myslim, ze to nieje celkom pravda. Pretoze nie kazdy dokaze zjest kazdy den take velke mnozstvo kvalitnej stravy a ani niekolkokrat denne sa nalievat wheyom nie je prilis chutne a mne osobne to robi od urciteho mnozstva aj problem s travenim. Skuste si napriklad podla vyzivovych tabuliek niekedy pozriet, kolko by ste museli zjest potravin ci vypit sejkov aby ste prijali v ramci celeho dna povedzme 20-30g BCAA. Zatial co v tabletovej forme nie je najmensi problem s takymto mnozstvom. Nazory, diskusia.
R1k1nko
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa R1k1nko »

na tej stranke na fb fitclan pisali ze netreba :) ja som to xy rokov bral jak fas furt... teraz dva roky to neberem a necitim rozdiel ziadny a sa mi zda ze som aj lepsi :D ale zas 20 euro hore dole a mas na mesiac dva tie tabletky ....
gogo956
Redeemer
Redeemer

R1k1nko

Kedy konkretne si to zvykol brat? /pred cvicenim, po cviceni, rano,../
V akom mnozstve?
R1k1nko
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa R1k1nko »

pred asi hodina 5 tabletiek ( take tie velke biele som vzdy mal ... ) a potom po cviceni tiez 5 ks... s proteinom zapil .
hughito
Redeemer
Redeemer

Ja som to tiež roky bral, potom som sa dostal k examine... a prestal. Už roky neužívam. Žiadna zmena.
gogo956
Redeemer
Redeemer

Bcaa maju svoj ucinok,otazne je iba ci ma zmysel ich brat este naviac osobitne. Ja napriklad vzdy jasne citim, ci som si ich pred cvicenim dal alebo nie. Osobne si myslim, ze ludia ktory tvrdia ze pri ich uzivani necitili ziadnu pozitivnu zmenu, ich konzumovali v prilis malom mnozstve na to, aby sa nejaka zmena mohla prejavit. Zmysel maju davky az od 10g vyssie.
https://jissn.biomedcentral.com/article ... 83-6-S1-P1

Dalsi ale iba ako predpoklad, bude ze vecsi vyznam mozu mat Bcaa u ludi vo vyssom veku, ked proteosynteza prirodzene klesa a je potreba vecsieho mnozstva aminokyselin na jej nabudenie.

Este jedna vec: Bcaa realne dokazu docasne oddialit unavu z cvicenia, je to z toho dovodu, ze v ramci prestupu mozgovou barierou vytlacaju ostatne aminokyseliny ako napr tryptofan, ktore su zodpovedne za hladinu serotoninu tj pocitu unavy.
hughito
Redeemer
Redeemer

Užíval som ich vo vysokých dávkach.
gogo956
Redeemer
Redeemer

hughito
ja davam Bcaa stale, hned rano po prebudeni, potom samozrejme pred cvicenim aj v priebehu a aj skoro po kazdom jedle v napoji. Aj v netreningove dni a jasne citim, ze regeneracia je ovela lepsia, svaly su take plnsie a tazsie-aspon taky subjektivny pocit.
To ze si to roky bral, potom vysadil a ziadna zmena predsa neznamena ze ti to nemoholo pomoct, ked si tie svaly vytvaral, teraz si ich uz viac menej iba udrzujes, sam musis uznat ze po tych dlhych rokoch cvicenia nabrat dalsie nove svaly je stale tazsie a tam uz bcaa ziaden zazrak nespravia.
hughito
Redeemer
Redeemer

Môj suplementový vývin je taký, že za tie roky som vyskúšal hádam všetko, čo sa dalo. A zostal som (ako skeptik a človek, čo sa k veciam snaží pristupovať racionálne) pri úplnom základe.

Asi som to už písal, ale fakticky len dopĺňam minerály a vitamíny, beriem kreatín a pred tréningom si dávam vlastný nakopávač (citrulate d-malate+beta alanín+kofeín). Všetko. A vlastne ešte dávam posledný čas HMB, lebo som to chcel po rokoch znova vyskúšať, čítal som nejaké najnovšie štúdie – každopádne, tiež sa ťažko určuje, či "to niečo robí."

Z regeneráciou nemám vôbec žiadny problém, a keď áno, tak po tom, čo sa nedostatočne vyspím. Spánok je úplný základ.
gogo956
Redeemer
Redeemer

hughito
Hmb cyklujes ci beries stale?
hughito
Redeemer
Redeemer